Dodaj do ulubionych

Rentgen głowy

IP: *.smsiarkowiec.pl 04.06.11, 16:20
U kogo mogę jak najszybciej zbadać głowę?Mam silne zawroty i dziwne uciski i w związku z tymi objawami dziwne przeczucia.Już kiedyś miałam takie badanie wykonywane u doktor Marszałek,ale słyszałam,że jako mam już 20 lat to muszę szukać kogo innego.Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: juzek Re: Rentgen głowy IP: *.smsiarkowiec.pl 04.06.11, 16:22
      w szpitalu maja tomograf
    • Gość: m Re: Rentgen głowy IP: *.tktelekom.pl 04.06.11, 18:38
      wg mnie musisz udać się do lekarza rodzinnego,opowiedzieć o objawach i wtedy albo dostaniesz skierowanie na badania w szpitalu lub rodzinny skieruje cię do neurologa.Może masz po prostu skrzywienie kręgosłupa na odcinku szyjnym i dlatego masz jakieś dziwne dolegliwości.Głowa do góry i idź do lekarza rodzinnego.
      • Gość: życzliwy Re: Rentgen głowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.11, 21:36
        Jak jesteś forsiasty to jedź do Mielca i zrób sobie prywatnie rezonans magnetyczny głowy . W tej chwili jest to najbardziej miarodajne badanie jeżeli chodzi o niepokojące poważne objawy. nie wiem na ile są one powazne u ciebie. Nr tel do mieleckiej pracowni poda ci inf. tel. lub Szpital w Mielcu. Jeśli sie nie myle to koszt takiego badania to 500 zł lub coś koło tego. Jak zadzwonisz to zapytasz. a z wynikiem i tak musisz trafić do neurologa , a wcześniej do rodzinnego po skierowanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka