Dodaj do ulubionych

Jarmark Dominikański

IP: *.szybszyinternet.pl 08.08.11, 00:23
Takiego jarmarku jeszcze nie było! super .... każdy mógł znaleźc coś dla siebie! Dziękujemy Panie Prezydencie , każda impreza za rządów Pana jest coraz lepsza, ja osobiście, fakt, że straciłam dużo pieniędzy nie żałuję! wczorajszy koncert Harataczy był cudowny, koncert Gienka też był fajny. No Maciuś ....kopara chyba Ci opadła , wszystkie imprezy bez Ciebie są super. To prawda nie ma ludzi nie zastąpionych. Panie Prezydencie oby tak dalej, ma Pan teraz super ekipę od organizacji imprez w mieście.
Obserwuj wątek
    • Gość: mama Re: Jarmark Dominikański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 07:31
      Dobrze, że nie pojechalam. Moje wrażliwe uszy nie zniosłyby drugi raz Harataczy.
      • Gość: Zdzisia Re: Jarmark Dominikański IP: 94.42.84.* 08.08.11, 07:48
        Dokladnie, zgadzam sie z autorka postu. Jest coraz lepiej. Za poprzedniej ekipy wszystko bylo tak nijak.. kazda impreza.. zawsze byla mala scena jak ze stodoly strzecha.. a teraz ? da sie ? jednak sie da..
        to samo tyczy sie TV Tarnobrzeg, za poprzedniego prezesa byla bida z nedza, slabe ramowki itd.. i ciagle byla mowa ze nie da sie lepiej bo to bo tamto, a teraz jak wygladala telewizja ? o niebo lepiej !!!
        • Gość: Mariano Re: Jarmark Dominikański IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.08.11, 21:12
          hehehe dobre
          a czy Ty w ogóle wiesz ile było stałych pozycji programowych w TV, a których już dziś po zmianach nie ma! Po drugie ktoś zapracował na stołki nowych pań prezes, w tym cudownej karierowiczki nr 1 w mieście.
          To, że napiszecie kilka postów, że Wasz el prezydento jest super boski i nikt tak jak on nie potrafi to jeszcze nie oznacza, że taka jest rzeczywistość. Ludzie potrafią wyciągać wnioski.
          Działajcie tak dalej! Sami takim działaniem się pogrążycie! I dobrze - trzymam kciuki za Was:)
    • Gość: ehe Re: Jarmark Dominikański IP: *.189.221.50.skyware.pl 08.08.11, 07:52
      to nawet zal komentowac ...
    • Gość: kia Re: Jarmark Dominikański IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.11, 08:29
      Tak! Da się!
      Dziękujemy Panie Prezydencie Tarnobrzega Norbercie Mastalerzu. Ja też wyraźnie widzę wiele różnic:
      miód był słodszy
      oscypki bardziej góralskie
      koszyki porządnie plecione, a nie takie dziadostwo jak za Dziubińskiego
      zabawki Jana Puka równiej strugane
      obrazki bardziej kolorowe
      oferta naszego muzeum piękna i bogata
      suszki bardziej suche
      wata bardziej cukrowa
      baloniki mocniej nadmuchane
      nawet biskup sandomierski zupełnie inny niż za Dziubińskiego
      Dziękujemy!
      • Gość: znajoma Re: Jarmark Dominikański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 08:40
        Zagadka:
        Jakie jest podobieństwo między głupstwem a koszykiem?
        • Gość: strzałka Re: Jarmark Dominikański IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.08.11, 08:43
          Aluzju nie poniała?
          • Gość: znajoma Re: Jarmark Dominikański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 08:54
            Kanieszna, paniała
            • Gość: znajoma Re: Jarmark Dominikański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 08:56
              Moja zagadka nie była do Kii, tylko do zalożyciela wątku. Strzało, zgaduj, nagroda czeka:-)
              • Gość: Ewa Re: Jarmark Dominikański IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.11, 09:19
                Ja odnosze wrazenie ze kompletnie nic sie nie zmienilo. Takie samo dziadostwo jak bylo tak i jest. Harataczy mam juz dosc dlatego nie poszlam w sobote zeby nie poharatac sobie uszu.
                Wczoraj z ciekawosci poszlam na Gienka i strasznie sie rozczarowalam. Dlaczego takie miernoty sa promowane w mediach i poza nimi? Czy w naszym kraju nie ma juz ludzi ktorzy potrafia naprawde spiewac i maja poczucie rytmu i melodyki?
                Mnie osobiscie koncent Gienka przypominal beczenie starego barana i nic wiecej. Posiedzialam do 21 i poszlam do domu jak wiele osob opuszczajacych plac czerwony.
                Tym ktorzy nie byli moge powiedziec ze niewiele straciliscie. Lepiej bylo zrobic wypad z rodzina gdziekolwiek indziej.
                ewa
    • Gość: mam to... Re: Jarmark Dominikański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 09:28
      www.youtube.com/watch?v=xC8PJs-tSdU&feature=related
      • Gość: bogdan Re: Jarmark Dominikański IP: *.ip.netia.com.pl 08.08.11, 10:51
        Na Titaniku tez byla zabawa do konca. Czy nie rozumiesz ze wszystko trzeba wywazyc, jak dasz wiecej na zabawe to w kasie forsy zabraknie na inwestycje, oswiate czy pomoc dla potrzebujacych.
        Narazie pieknie sie bawimy, sport kwitnie, szasta sie pieniedzmi /to sie ludziom podoba/ bo poprzednicy zostawili piekne inwestycje, miasto pieknieje i piekniec bedzie jak skonczone zostana inw. drogowe, stadion wyglada imponujaco, a wiadukt to okno na swiat. To bylo dalekosiezne, perspektywiczne myslenie. Gospodarzem trzeba sie urodzic, bo populista zostac to proste.
    • Gość: Maria Re: Jarmark Dominikański IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.11, 12:24
      Do Tarnobrzeżanki!
      Osobom pracującym obecnie na stołkach Urzędu Miasta dziękujemy za wpisy i opinie!
    • Gość: robal Re: Jarmark Dominikański IP: *.smsiarkowiec.pl 08.08.11, 12:29
      Dla mnie osobiście występ pożal się Boże artysty Gienka Loski to katastrofa. Beczał do mikrofonu jak stado baranów prowadzących na ubój. Poza tym sam jarmark to fajna impreza szkoda że w naszym mieście jest tak mało rozrywek.
    • Gość: gosc Re: Jarmark Dominikański IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.11, 14:27
      dla wiekszosci tarnobrzezan nawet wystep artystow zagranicznych z najwyzszej polki bylby dziadostwem ;P Tacy znawcy muzyki tu mieszkaja Za darmo maja koncerty a klaskac nawet im sie nie chce;P
    • Gość: olo Re: Jarmark Dominikański IP: *.smsiarkowiec.pl 08.08.11, 15:10
      Jak czytam takie wpisy jak tarnobrzeżanki to mam wrazenie, że albo sobie ktoś jaja robi, albo mu każą tak pisać. Bo chyba nikt z własnej nieprzymuszonej woli takiego wierszyka ku czci chyba nie napisze. A super ekipa od organizacji imprez? Ta ekipa jest super do wszystkiego przecież. A jak widać patenty na rządzenie typu dostarczanie igrzysk sprawdzają się cały czas
      • Gość: mirka Re: Jarmark Dominikański IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.11, 16:41
        Nie będę wypowiadać się na temat orgnizatorów ani organizacji jarmarku, bo żeby go ocenić pod każdym względem należałoby tam być od rana do wieczora , w pierwszy i drugi dzien. Wypowiem się natomiast na temat występu "gwiazdy" która jak mniemam zgarnęła największą kasę, ale chyba tylko za to że jest na topie. Myślę że samo zaproszenie Loski było spowodowane tylko tym że jest zwycięzcą X FAKTOR . Z tego też powodu wiele ludzi poszło na plac żeby zobaczyć i usłyszeć go na żywo. Przyznam się szczerze że ja także między innymi z tego powodu poszłam . Poszłam 1,5 godz wcześniej żeby mieć dobre miejsce i dobrą widoczność. Wszystko było OK dopóki "Gwiazda" nie wyszła na scenę. Zachowywał się tak jakby nas tam wcale nie było ,nawet nie przywitał się porządnie z publicznością . Podejrzewam że gdyby nie zapowiedź pana Prezydenta wiele osób którzy nie oglądali programu nawet nie wiedzieli by kto to? Pomyśleć można było że to ktoś z noclegowni niezdyscyplinowany wszedł na scenę i to jeszcze na mocnym kacu. Wyszedł na scenę z jedną ręką w kieszeni a w drugiej trzymał butelkę i co chwile z niej popijał płyn, co w niej miał nie wiem, etykietka niby z wody mineralnej ale jak widac było ,bardzo mu smakowała ,bo przed każdym otwarciem ust do śpiewania musiał sobie łyknąć. Wreszcie mocując się z mikrofonem którego nie mógł zdjąć ze stojaka jedną ręką ,bo w drugiel trzymał butelkę wylał pozostałą jej zawartość na uprzednio rzuconą na scenę swoją bluzę ,publiczności nie zauważał wogóle.Totalna olewka , bo oto gwiazda zawitała na prowincję . Dalej już nie mogłam na to patrzeć i po 30 min moje nerwy nie zdzierżyły tego, poszłam do domu. Byłam bardzo zawiedziona i zniesmaczona tym co zobaczyłam. Ale to nie wina organizatorów chcieli dobrze wyszło inaczej.Z przyjemnością natomiast oglądałam, zresztą jak wielu zespoł GÓRALSI , bardzo mili i zdolni panowie,w przeciwieństwie do "gwiazdy" przynajmniej zauważali nas tam na dole i próbowali rozbawić , aż szkoda ,że to właśnie oni nie zostali z nami dłużej aby nas choć trochę rozweselić.
        • Gość: gienek Re: Jarmark Dominikański IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.08.11, 19:38
          pokicali, pokicali, wladza sie pokazala, a dlugi pozostaly.
          • Gość: pol Re: Jarmark Dominikański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 17:27
            No właśnie, ile nas te igrzyska kosztowały?
            • Gość: Pani Monika gienek loska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 23:22
              czy Gienek Loska pokazał prawdziwe oblicze? Myślę, że tak... Koncertu nie widziałam i nie słyszałam ale myślę, że sterowany nie był przez TV i grał, tak jak natura mu przykazała, był sobą, a nie małpą z telewizji. Kto wiedział prawdziwe oblicze "Gienka bez wstydu", niech się wpisze tutaj......
              www.youtube.com/watch?v=pkpLs_HFYmo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka