sztuczne_oko 22.07.06, 21:13 z czym to przyzadzic ? kupilem dzis paczke w biedronce za 1,25 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anki Re: Vifon - Złoty Kurczak IP: 86.67.66.* 23.07.06, 03:38 Przystawka: krople żołądkowe Deser: Rapacholin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryka1 Re: Vifon - Złoty Kurczak IP: *.chello.pl 23.07.06, 12:04 Wyrzucić, to sama chemia. Lepiej kupić sobie kwaśne mleko i zjeść z młodymi ziemniakami z koperkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-niejadek Uczta z zupek chińskich 23.07.06, 12:38 Proponuję przygotowanie prawdziwej uczty, ale musisz skoczyć do tej "Biedronki" i dokupić: - jeszcze dwie zupki (ostrą i łagodną); - puszkę pomidorów do pizzy; - puszkę zielonego groszku ; - puszkę owoców (np. ananasy w kawałkach); - opakowanie parówek; - ze dwie cebule; - jogurt owocowy. Wykonanie: - otwórz puszkę z owocami, syrop zagotuj; - z "ostrej" wyjmij przyprawy, makaron (tylko) wsyp do syropu, po trzech minutach wyłóż to na miseczkę, zmieszaj z owocami, rozłóż do kompotierek, po wystygnięciu polej jogurtem, włóż do lodówki - deser niech czeka; - "kurczaka" do garnuszka, daj dwukrotnie większą ilość wody i odłożone przyprawy z "ostrej", wrzuć pomidory , zagotuj, - po pięciu minutach zupa gotowa; - pokrój drobno parówki, podsmaż z piórkami cebuli, wsyp "łagodną", dodaj groszek z sosem własnym - podduś z pięć minut. Drugie fertig. Zadzwoń do sympatii, przybiegnie i na pewno Cię pochwali. Czego życzę, pzdr - tn PS. tego co wyżej starczy dla dwojga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betka Re: Vifon - Złoty Kurczak IP: 82.160.224.* 23.07.06, 16:05 ja dodaję parówkę pokrojoną w plasterki i wbijam jajko,lekko rozmieszać gotuję do ścięcia jaka wiem że to chemia ale mój mąż to lubi Odpowiedz Link Zgłoś