Dodaj do ulubionych

pie...nie na antenie

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.08.11, 21:28
jestem przypadkiem w trakcie transmisji konferencji TV dla mieszkańców - dosłownie pie...nie na antenie - nie sposób nazwać inaczej tego belkotu jednego aktora;
- palenie głupa na potegę,
- opowiadnie pierdołów;
- niby pozornie "służy" mieszkańcom, a opowiada dyrdymały na okrągło i nic z tego nie wynika,
- po co to puszczać na antenie takie dyrdymały i ogłupiać ludzi ????????

Ale, nie ma tego złego, rób tak dalej, jest coraz więcej osób rozczarowanych składaniem kolejnych obetnic zamiast wymiernych efektów;
Obserwuj wątek
    • Gość: gość codzienny Re: pie...nie na antenie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.08.11, 21:42
      no cóż, to o czym piszesz to już niestety codzienność. Mości władca zaszczycił nas swoim genialnym widokiem i kwiecistością wypowiedzi, o wszystkim i niczym. Od tego gadania mieszały mu sie fakty, sypał wirtualnymi liczbami i czynił ironiczne, tajemnicze uśmieszki, mające na celu robienie wrażenia "ja wiem, a wy nie". Była też chwila przebłysku, olśnienia wręcz.... i stwierdzenie w ustach naszego wielkiego geniusza !!!! Otóż, nasz wielki władca zauważył, że jezioro tarnobrzeskie świeci pustkami...... I to prawda Panie Prezydencie - świeci pustkami, ale jak Pan zamontuje tę kamerkę internetową o jakiej pisze dzisiejsze echo, to napewno wszyscy nad jezioro będą biegać ją obejrzeć:)
      • Gość: telewidz Re: pie...nie na antenie IP: *.smsiarkowiec.pl 31.08.11, 23:28
        zgadzam się!
        wyłączyłem po 40 min.
        dziennikarze schodzą na psy
        ciekaw jestem czy sie ktoś pod tym podpisze?
        chyba, że rad.nacz. udziela wskazówek jak to ma wygladać
        za poprzednika nie mieliśmy takiej tandety
        .........................Sławek weź to ogarnij!!! bo tylko Twoje programy można oglądać bez zdenerwowania
        z tego bełkotu o wszystkim i o niczym można było zrobić 10 min. dobrego materiału ale ruszyc się z kamerą i nagrać "parę" obrazków
        a tak.....to dno
        • Gość: gratulant Re: pie...nie na antenie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.09.11, 11:39
          Jesteś b.cierpliwy jak zdołałeś oglądać 40 minut tego kogoś. Chyba, że wziąłeś coś znieczulającego.
    • Gość: mirek To jest chore. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.11, 12:52
      To jest chore. Nawet nie paplanina prezydenta, bo każdy wie czego się spodziewać.
      Chore jest tracenie wielu godzin żeby tej paplaniny słuchać. Dajcie sobie spokój i zajmijcie się lepiej czymś pożytecznym. I tak prezydent do Was dotrze nawet jak będziecie się przed nim chować, bo jest wszędzie. nie ma potrzeby szukać go w telewizji i internecie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka