sp1962 09.09.11, 23:34 w debatach przedwyborczych padło hasło zlikwidujmy fundusz kościelny, a kasę przeznaczmy na przedszkola, tak nie będzie nawet jak partja lewicowa wygra wybory i tak będzie lizać dupe klerowi, tak było w przeszłości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: z Re: fundusz kościelny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 08:56 Będąc na wiecu Palikota też słyszałam że to jego partia chce zlikwidować fundusz kościelny i finansowanie wojska na misjach. I tak sobie myśle że on chyba jako jedyny by sie do tego nadawał. Odrazu napisze że nie jestem z jego partii ale chłop dobrze mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutafonplamisty Re: fundusz kościelny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 09:35 jak sie pali kota to sie pozniej tak ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: fundusz kościelny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 09:56 własnie czekałam kiedy sie tałatajstwo obudzi żeby głupie, nic nie wnoszące teksty do dyskusji wtrącić. Odpowiedz Link Zgłoś
yamaha-1 Re: fundusz kościelny 12.09.11, 15:48 NA SZPITALE ! NA DZIEĆI ! NA OŚWIATE ! A NIE TYM PANOM W SUKIENKACH (żeby się nie wyrażać) KASE Z BUDŻETU PAŃSYWA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: fundusz kościelny IP: *.kromyon.net 12.09.11, 21:55 tak jest fundusz watykański na lapki dla młodzieży i dzieci hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: fundusz kościelny IP: *.toya.net.pl 23.09.11, 18:19 Ksiądz to ma dobrze. biznes.onet.pl/ile-zarabia-ksiadz,18490,4855952,news-detal Odpowiedz Link Zgłoś