Gość: Kamil IP: *.szybszyinternet.pl 25.11.11, 18:16 Mam zamiar kupić drzwi wewnętrzne drewniane sosnowe ,może ktoś kupował proszę o opinie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: odradzam Re: Drzwi ze stolarni w Turbi IP: *.flash-net.pl 25.11.11, 19:46 2005 roku całą stolarkę miałam z Turbi, drzwi i okna, Te z płyty są już wyrzucone. robione na zamówienie za ciężką kasę do salonu, powykrzywiane, napuchnięte(ze świeżego zrobione drzewa) dobrze że są wahadłowe- bo by się nie domykały, frontowe- oblecą. A okna - szkoda gadać, mój błąd bo fachowcy nie wyregulowali. nie mieszkaliśmy w domu parę lat (budowa) i teraz mam nie uchylne skrzydła 2 szt. to moje doświadczenia z tą stolarnią - twoje mogą być inne. Ja w życiu bym już nic u nich nie kupiła. Na pietro wziełam skrzydła drzwiowe z markury market - za 1200 zł - i jestem z nich zadowolona mają 2 lata i są idealne - ale nie pamiętam nazwy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Drzwi ze stolarni w Turbi IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.11.11, 19:52 Same drzwi może i OK, ale montaż, tj kwestie złego dopasowania i co się z tym wiąże konieczność poprawek, dopiłowania kilkukrotny syf zrobiony przez monterów jak dla mnie nie są do zaakceptowania. Tym bardziej, że sami byli i mierzyli, więc powinni zrobić to dobrze a im nie wyszło. Odmówili też montażu klamek, mimo, że przy zamówieniu wyraźnie to zaznaczałam i miały być zamontowane. Moim zdaniem ta stolarnia zdecydowanie przereklamowana i jeśli miała kiedyś czasy świetności to one już minęły. Chociaż może coś się przez ostatnie 4 lata zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob budowniczy Re: Drzwi ze stolarni w Turbi IP: *.flash-net.pl 25.11.11, 21:42 zamów drzwi i okna drewniane z włoszczowej albo z sokółki. Kupujesz pewnie do końca życia, niech będą porządne a nie jakieś wynalazki z impregnowanego papieru zmieszanego z plastykiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Drzwi ze stolarni w Turbi IP: *.szybszyinternet.pl 26.11.11, 11:14 Bardzo dziękuję za opinie - Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Drzwi ze stolarni w Turbi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.12.13, 15:12 ja kupiłam drzwi 4 szt na dół z monażem,zamontowali bardzo szybko i krzywo podocinali listywy wykończeniowe.Lepiej brac bez montażu.A na góre przywiezli porysowane listwy wykonczeniowe,do niczego sie nie nadaja tylko do palenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc opinia IP: *.flash-net.pl 20.01.14, 09:54 NIE KUPUJCIE NIC W TURBI,SAME KŁOPOTY I NIE MOZNA SIE O NIC DOPROSIĆ.BYŁO DOBRZE PRZY ZAMÓWIENIU A PÓZNIEJ WSZYSTKO DO DUPY!!!NIE ZAWRACAJCIE SOBIE GŁOWY! PISZE TO Z DOŚWIADCZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
majdan79 Re: Drzwi ze stolarni w Turbi 20.01.14, 11:49 Hey Kamil a ty pewno pracujesz tam w stolarni Turbia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg300 odradzam IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.14, 11:54 odradzam stanowczo. To jeden wielki bubel, az m sie nie chce pamietac. Jest tyle firm na rynku, gdzie naprawde potraktuja cie powaznie, szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porazka Re: Drzwi ze stolarni w Turbi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.14, 23:42 Nie polecam drzwi z Turbi. Nie dosc ze po 2 latach musialem zmienic to montaz jest tragiczny. Panowie sa chamscy nie mozna sie niczego doprosic. nie kupujcie tam Odpowiedz Link Zgłoś