Dodaj do ulubionych

gastroenterologa

IP: *.tktelekom.pl 18.01.12, 12:32
Witam proszę o informacje na temat dobrego gastroenterologa dziecięcego Mam problem z nawracającymi biegunkami u 13 m-c dziecka. Nadmieniam ze leczymy go na glistnice ale nie wiem czy to to jest przyczyna Moze ktoś miał podobny problem.
Obserwuj wątek
    • Gość: mama Re: gastroenterologa IP: *.tktelekom.pl 18.01.12, 17:41
      ponawiam
    • Gość: nina Re: gastroenterologa IP: *.szybszyinternet.pl 19.01.12, 20:53
      :(
      • Gość: olo Re: gastroenterologa IP: *.smsiarkowiec.pl 19.01.12, 23:27
        jedynym - chyba gastroenterologiem w TBg jest dr Kosikowska-Skowron, ale nie znam opinii na jej temat, przyjmuje w gabinetach na przeciwko szpitala
    • Gość: maminka Re: gastroenterologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 07:46
      Witam!!!
      Bardzo polecam Panią gastroenterolog dziecięcą z Rzeszowa dr. Jakubiec, pracuje w S W nr 2 na ul Lwowskiej ale przyjmuje tez prywatnie, proszę sprawdzić w internecie, naprawdę solidna i fachowa lekarka, sprawdzona nie tylko przez jedną mamę.!!!
    • Gość: m Re: gastroenterologa IP: 89.174.106.* 20.01.12, 08:22
      ordynator oddziału wewnętrznego Grzegorz Elbe.Chodziłam do niego z synem,prawidłowa diagnoza w 5 minut,a dziecko po badaniach na oddziale dziecięcym nie otrzymało żadnej konkretnej diagnozy,nie mówiąc o leczeniu.
      • Gość: mama Re: gastroenterologa IP: *.tktelekom.pl 20.01.12, 10:11
        ale cz dr Elbe zajmuje sie tak małymi dziecmi. Do maminka jaki jest koszt wizyty prywatnej u dr jakóbiec
    • Gość: pat Re: gastroenterologa IP: *.tktelekom.pl 21.01.12, 14:51
      Również ponawiam pytanie
    • Gość: pati Re: gastroenterologa IP: *.tktelekom.pl 23.01.12, 20:38
      proszę o porade
    • Gość: pprzemo Re: gastroenterologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.12, 22:42
      To może być zespół Habba. Czyli coś z woreczkiem żółciowym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka