IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.03.12, 10:59
Czy ktoś pożerał kebab turecki"egipski" na Sienkiewicza
Obserwuj wątek
    • Gość: MANIEK Re: Kebab IP: *.tktelekom.pl 31.03.12, 15:56
      JADŁEM POLECAM B.SMACZNY
      • Gość: jas Re: Kebab IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.03.12, 21:06
        Sorki Maniek ale chyba bardzo mało jadłeś . I naprawdę nie chciałbym Cie urazić ale to coś to jest .... właściwie sam nie wiem ale na pewno nie kebab
        • s0pran0 Re: Kebab 31.03.12, 21:52
          Potwierdzam niezbyt dobry. Szkoda :( Dobra lokalizacja można by czasami zjeść po drodze.
    • Gość: lolek Re: Kebab IP: *.tktelekom.pl 31.03.12, 21:04
      Nie pożerałem ale jadłem. Jeden raz dopiero. Pierwsze wrażenie niezbyt pozytywne. Wziąłem extra dużego i go zapiekaja jeszcze byc może dlatego inny smak. Troszkę dużo tłuszczu sie lało z niego. Skusze się jeszcze raz na inny smak i zobaczymy. Obecnie jak dla mnie ocena 4/10
      • Gość: Kebobajad Re: Kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.12, 01:54
        Jak dla mnie najlepszy w mieście, smakuje jak by sami robili.
        • Gość: ona Re: Kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.12, 01:58
          Ja polecam, w końcu superjedzonko w Tarnobrzegu.
    • Gość: bry Re: Kebab IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.04.12, 07:45
      jadlem, napewno nie jest to kebab ale jak czlek glodny to zje. jeden gosc od tygodnia jest w tej samej koszulce.
      • Gość: gienka Re: Kebab IP: *.szybszyinternet.pl 01.04.12, 10:50
        Jadłam tam kebab z baraniną i nie polecam. Baraniny to może tam było 1 % albo wcale. Miałam wrażenie ,że mięso to zmielone najtańsze burgery z biedronki ;/ Kebab mało doprawiony. Dla mało wymagających smakoszy śmieciowego jedzenia będzie pewnie idealny.
    • Gość: Lili Re: Kebab IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.04.12, 11:49
      A bo też nie macie co jeśc. Ja tam kebabów nie jadam , na samą myśl o tym co tam mielą razem z tym mięsem to odruch wymiotny. Może to też nie rewelacja ,ale te zapiekanki w małej gastronomii były przepyszne. Szkoda że zamkneli ten lokal.Dla mnie były najlepsze w TBG.
      • Gość: Fafik Re: Kebab IP: 80.50.63.* 05.04.12, 23:25
        o prosze można się dowiedzieć, że do kebabów mięso się mieli :)
        nie opowiadajcie głupot, komuś tu chyba wyrosła konkurencja, bo niektóre najazdy są z palca wyssane.
        jak dla mnie kebab najlepszy w mieście ale jak kto woli, pozdrowienia dla oceniających szczerze ;)
        • Gość: Lili Re: Kebab IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.04.12, 17:59
          U koleżanki na talerzu kiedyś widziałam coś w rodzaju przemielonego psa razem z budą. Kolor to miało ciemny,zmielone było i kebabem się nazywało. Ochyda!
          Wiem że kebab nie jest z mięsa mielonego ale to akurat było.
      • Gość: gość Re: Kebab IP: 80.50.63.* 07.07.13, 16:59
        Też lubiłam te zapiekanki:) teraz sama w domu robię
    • majdan79 Re: Kebab 02.04.12, 16:14
      Moze trzeba by bylo zaprosic Magde Gessler na pewno by wydala odpowienia opinie co o nim sadzi-ogolnie co sadzi o barach w tbg
      • Gość: , Re: Kebab IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.04.12, 15:20
        Oj mogłaby wyjechać głodna z naszego Tarnobrzega ...;)
        • Gość: gość Re: Kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.12, 15:23
          A ja polecam nowy kebab też na Sienkiewicza obok statoil.
          • Gość: are Re: Kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.12, 23:24
            Mi się wydaje że kabab to nie jest zwykły obiad, z ziemniakami i surówką - i musi mieć swój charakter, posmakuje tego na sienkiewicza (jadłem we francji z prawdziwej baraniny)
      • Gość: . Re: Kebab IP: *.tktelekom.pl 06.04.12, 22:16
        .
        • Gość: inspektor gadżet Re: Kebab IP: *.tktelekom.pl 09.06.13, 14:44
          www.wiocha.pl/946477,Wstyd-jesc-kebaby
    • Gość: . Re: Kebab IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.06.13, 07:59
      .
      • Gość: gość Re: Kebab IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.06.13, 09:51
        Kebab jest dla biedoty, kebab jest niemodny, higiena u koleżków na Sienkiewicza moooocno kuleje, SANEPID i PIH koniecznie. Nie jem tego syfu!
    • Gość: STOP Re: Kebab IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.13, 12:06
      "JEDZĄC KEBABA OSIEDLASZ ARABA""
      • Gość: Lili Re: Kebab IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.06.13, 05:54
        Dosłownie !!!!!!!!!!
        • Gość: gość Re: Kebab IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.06.13, 10:16
          Manie natomiast zastanawiają dziewuchy co się z nimi zadają i maja z nimi dzieci.
    • Gość: ig Re: Kebab IP: *.tktelekom.pl 13.06.13, 13:47
      finanse.wp.pl/kat,104128,title,Horror-Chinskie-bary-sprzedaja-swinstwo,wid,15725584,wiadomosc.html
      • Gość: harem Re: Kebab IP: *.tktelekom.pl 13.06.13, 21:22
        Hej " dziewuchy" nie zadajcie się z obcymi nie warto. Zrobią wam dzieci i uciekną do swojego kraju sami lub ukradną wam dzieci i będziecie, wojować, płakać, lamentować, żałować, chorować.
        Dziewuchy szanujcie się," egzotyka" niech was nie tyka .
        • Gość: ja Re: Kebab IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.06.13, 20:46
          Jedzonko OK, ale obsługa na wynos MASAKRA. Pani po telefonie wykonanym po dostawie mówi mi na reklamację zimnych produktów : Trzeba było sobie przyjść - rozłożyła mnie na łopatki, a teksty o podgrzaniu mnie rozzłościły.
          Po chwili zapukał do drzwi Pan ze zwrotem gotówki - odmówiłem, bo za pracę innych osób się płaci.
          W tym łańcuszku zawiodła jedna osoba (chyba), która używa podwórkowej łaciny (na 100 %) i ma głęboko "swoich pracodawców" - klientów i innych pracowników.
          Zawsze był to najlepszy "kebab" i dalej dla mnie będzie, ale na miejscu, bo z dostawą to .... .
          Najbardziej szkoda mi Syna, który miał zjeść "prezent" na kolację, a ugryzł tylko i olał resztę, bo zimne jedzenie.

Osobiście na miejscu polecam, a na dowóz NIGDY !!!!!!!

PS
          Zapisy audio wyszły OK.
          • Gość: ja Re: Kebab IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.06.13, 20:51
            Oczywiście chodzi o Kebab Kleopatra Tarnobrzeg
            ul. Sienkiewicza 10
            39-400 Tarnobrzeg
            i telefon kom. co nie podam, aby nie reklamować.
            • Gość: Jurek Ogórek Re: Kebab IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.13, 09:28
              Na razie siedzą cicho ale kiedy się "rozmnożą" upomną się o "swoje prawa". Można podejrzewać, że już teraz Wam do mięsa plują. Smacznego.
              • Gość: endriu Re: Kebab IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.13, 11:17
                Nie kupuję u innowierców.
              • Gość: Lili Re: Kebab IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.07.13, 20:34
                Plują to mało powiedziane, znajomy opowiadał jak kiedyś przechodził obok tego kebaba na Mickiewicza (na przeciwko fontanny) i jeden z tych .... mył sobie swoje brudne śmierdzące nogi w zlewie gdzie myją naczynia . O FUJ !!! Dobrze że nie łażę po takich podejrzanych "miejscach" . Smacznego
    • Gość: Aga Re: Kebab IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.06.13, 21:24
      Dla mnie najlepszy kebab w mieście np.fontanny "KEBAB SAHARA". Mój mąż zamawia baraninę i jest zachwycony , dla mnie Ladys z małą ilością mięsa i dużo warzyw jest super. Poza tym knajpka ma fajny arabski klimacik i JEST CZYSTO!
      • Gość: gość Re: Kebab IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.07.13, 12:36
        To nie jest barania, to nawet koło baraniny nie leżało na jednej półce. Zabarwione karmelem mięso, to z baraniną akurat nie ma wiele wspólnego poza nazwą.
    • Gość: Krzychu Re: Kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.13, 11:14
      Zgadzam się. Dla mnie najlepszy kebab SAHARA no i rzeczywiście czysto!
      • Gość: zniesmaczony Re: Kebab IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.07.13, 16:24
        na sienkiewicza daja stare mieso... rozmrazane. poza tym to nie baranina a WOLOWINA. ohyda. i kit klientom wciskaja, sam bylem swiadkiem takiej sciemy jak klient pytal co to za mieso a oni sie zarzekali ze baranina. a wiem bo znajomy to dostawca miesa. co do higieny pracownikow i calego lokalu - az sie prosi o sanepid. miejmy nadzieje ze w innych kebabach wiecej porzadku
        • Gość: Elwira Re: Kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.13, 20:34
          Nie wiem czy to dokładnie chodzi o ten kebab, który jest obok bankomatu pkobp, niedaleko urzędu miasta, ale jeśli tak to jest dramat. Cena z kosmosu, na obiadowy kebab 5dag mięsa łykowatego, tłustego, pracownik nie rozumie po polsku. Kupiłam tam pierwszy i ostatni raz zachęcona opiniami znajomych, ja nie wiem co tam jest dobrego. Drogo, niesmacznie, dramat. Już nigdy tam nie kupie. Faktycznie w tych wszystkich knajpach sanepid by się przydał, niech wreszcie zrobią porządek z pseudo restauracjami, kebabami itd.
          • Gość: gość Re: Kebab IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.10.13, 22:55
            Bo właściwie jak to jest? Jak chcę założyć interes to się czai każdy, bo ma obiekcje czy podoła czy na tym wyjdzie, co i jak.
            Tutaj przyjeżdża taki Habib czy inny Amik Fa-Fik prowadzi sobie kebaba. Jeden, drugi, trzeci, ....kolejny. Przyjdzie sanepid to wali głupa, że nie rozumie, mandat płaci od ręki, "ne ma problem", Syf, malaria, sałatki krojone na zapleczu w brudzie. Ruchu nie ma, na wynajem lokalu go stać, prąd idzie, muza gra, gaz się pali.
            Może kebab to tylko przykrywka?
            • Gość: z. Re: Kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.13, 23:14
              Jeszcze trochę to zwali się ich tu cała banda. Dobrze, że świadczenia socjalne w Polsce są niskie, bo już cała banda by tu się rozmnażała. Tarnobrzeg to miasto supermarketów, a niebawem i kebabów.
              • Gość: eleo Re: Kebab IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.10.13, 06:53
                na czerwonym jest OK kebabik, nigdzy się jeszcze nie zawiodłem
                • Gość: Czesław Re: Kebab IP: *.smsiarkowiec.pl 24.10.13, 17:28
                  Jedząc kebaba osiedlasz Araba.
                  • Gość: kibol STH Re: Kebab IP: *.tbg.edge.wdm.pl 26.10.13, 09:20
                    Zapytaj takiego Araba czy ma świeżą kaszankę, albo czy nie chce szklaneczki świeżutkiej krwi ze świniaczka, ewentualnie wieprzowinki w sam raz do kebaba, zobaczysz jaką arab będzie miał minę. Złapać jednego wykapać w krwi świniaka i wszyscy Arabi się z Polski wyniosą,
                    • Gość: asia Re: Kebab IP: *.guilhem.org 26.10.13, 16:15
                      Jedząc kebaba osiedlasz ciapatych!!!
                • Gość: mar Re: Kebab IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.10.13, 08:00
                  moje ostatnie wspomnienie wrecz przeciwne.. ta ich niemu baranina posadziła mnie na tronie na pół dnia
    • Gość: Alex Kupując kebaba osiedlasz araba IP: *.flash-net.pl 26.10.13, 20:26
      Arabowie to ludzie którzy nie asymilują się ze społeczeństwem w którym mieszkają.
      Są źródłem problemów w całej Europie.
      Zastanówcie się 5 X zanim dacie im zarobić.
      Za kilka lat będziecie się czuli obco w swoim mieście.
      Na pewno tego chcecie.
      • Gość: r Re: Kupując kebaba osiedlasz araba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.13, 19:59
        Ja tam na pewno nie kupie już, bo ja także nie chce się asymilować z arabami.
    • Gość: prezes internetu Re: Kebab IP: *.wdm.pl 29.10.13, 21:04
      demotywatory.pl/4228668/Poslubic-Araba
    • Gość: prezes internetu Re: Kebab IP: *.wdm.pl 29.10.13, 21:28
      www.wiocha.pl/1017166,W-Chinach-rozwiazano-problem-tluszczu-w-kanalizacji
      Mieszkańcy odzyskują i oczyszczają tłuszcz z kanalizacji aby smażyć na nim w ulicznych barach
      • Gość: prezes internetu Re: Kebab IP: *.wdm.pl 29.10.13, 21:31
        www.wiocha.pl/1016957,RUMUNY
    • drwal80 kebsy 03.10.14, 11:08
      kebsy są dobre były i będą jedzone amen

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka