Dodaj do ulubionych

Znaleziono pieska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.12, 19:10
Dzisiaj tj.24.04.2012 na Placu Czerwonym w Tarnobrzegu znaleziono pieska. Psiak jest niski, długi. ma czarną długą sierść, króciutkie łapki. Ma jasnobrązowe tzw. "podpalane" łapki i białą "krawatkę". Jest śliczny. Jest bardzo łagodny, spokojny i bardzo, bardzo tęskni za swoim właścicielem. Jest zadbany, ma lśniącą sierść - przypuszczamy, że się komuś zgubił. To piesek młody, chyba ma ok. roku. Właściciela prosimy o kontakt z Tarnobrzeskim Stowarzyszeniem Przyjaciół Zwierząt tel. 509257404
Obserwuj wątek
    • Gość: albi Re: Znaleziono pieska IP: *.flash-net.pl 24.04.12, 20:24
      dajcie go chińczykowi to go zje
    • Gość: kaziuk66 Re: Znaleziono pieska IP: *.tktelekom.pl 24.04.12, 20:30
      Doceniam działalność stowarzyszenia jesli chodzi o pomoc zwierzetom ale mam chyba prawo oczekiwac, ze tak szacowna instytucja jaka niewatpliwie jest TSPZ nie będzie w komunikacji używać nazw miejsc których w Tarnobrzegu nie ma bo jak wiadomo Plac Czerwony tak sie ma do Placu Bartosza Głowackieo jak pięść do nosa
      • Gość: Papkin Re: Znaleziono pieska IP: *.tktelekom.pl 24.04.12, 20:53
        Lechowski 51 znów dałeś szkołę swojej głupoty pouczasz innych , a sam jesteś BĘCWAŁEM.
        "Placu Bartosza Głowackieo" naucz się pisać analfabeto !
        • Gość: kaziuk66 Re: Znaleziono pieska IP: *.tktelekom.pl 24.04.12, 21:12
          Drogi Papkinie jeżeli nie widzisz różnicy między zwykłą literówką a moskiewskim placem to współczuje i życze zdrowia. :)
          • Gość: Papkin Re: Znaleziono pieska IP: *.tktelekom.pl 24.04.12, 21:14
            i znów dajesz upust swojej frustracji Lechosiu51 amen !!!
            • Gość: kaziuk66 Re: Znaleziono pieska IP: *.tktelekom.pl 24.04.12, 21:23
              :) Przemiły Papkinie uwierz ,że nie jestem godzień byś mnie porównywał do sławnego L51. Tarnobrzeski kaziukjest jeden a wielonikowcami sie po prostu brzydzę.Pozdro :););). Konczę przemiłą dyskusję bo to nie na temat tego wątku. Miły piesek w TSPZ czeka moze na Ciebie Papkinie
    • Gość: TSPZ Re: Znaleziono pieska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.12, 09:33
      Piesek ciągle czeka na swojego właściciela.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka