Gość: gość IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.05.12, 15:45 może ktoś wie gdzie w pobliżu Tarnobrzega mogę znależć jaskółcze ziele proszę o odpowiedź na forum, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zielarz Re: jaskółcze ziele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.12, 15:50 poszukaj na ląkach moze na ternach zielonych za walem w kierunku nagnajowa !!!albo gdzies na wiejskich lakach !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mareq Re: jaskółcze ziele IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.05.12, 17:52 Idż nad Wisłe rośnie na skarpie.Albo na Kamionke:też tam znajdziesz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezary Re: jaskółcze ziele IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.05.12, 18:02 kilka lat temu rosło na skarpie za zamkowym murem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: jaskółcze ziele IP: *.suwalki.vectranet.pl 18.11.13, 15:12 szukaj go w gospodarczych zabudowaniach rosnie najczęściej przy płotach.teraz jest bardzo nisko ziemi,jest zielonei łodygo leza prawie na ziemi na obrzezach miasta przy starych domach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coś wiem o kużawka Re: jaskółcze ziele IP: 172.245.28.* 18.11.13, 19:51 może jestem w błędzie ? szukasz antidotum na usunięcie kurzawek ? Może moja rada jest bardzo subiektywna która wymaga odrobinę bólu i cierpliwości ! O tuż jeżeli masz kurzawkę w miejscu bardzo dostępnym (tj. na palcu u ręki ) to ja mam sposób bardzo prosty nacierać i ugniatać kurzawkę przez parę dni , kurzawka zostanie być przekrwiona i po kilku dniach nie będziesz czuła bólu tej kurzawki ! a po następnych dniach zrobi się bardzo twarda i pod krwią (b. ciemną) pokaże ci się osocze krwi ! to jest znak że kurzawka jest unicestwiona i się nie odrodzi , życzę powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paramedyk Re: jaskółcze ziele IP: *.szybszyinternet.pl 18.11.13, 20:15 Glupszej odpowiedzi jeszcze nie widziałem. Wydaje mi się że jak się urodziles to byłeś bardzo sliski i cię polozna wypuściła. Kurzajki (lub kurzawki, różnie nazywają) są to brodawki wirusowe. WIRUSOWE!!! Więc jak ma je usunąć ugniatanie. Czy można wyleczyć się z grypy ugniataniem? NIE MOŻNA!!! Najlepsze efekty ma łyżeczkowanie przez lekarza lub mrożenie (też przez lekarza). Jaskółcze ziele działa tylko pierwszy raz. Jeśli kurzajki wrócą należy zasięgnąć porady chirurga co w Tarnobrzegu będzie trudne i najlepiej zapisz się na wizytę już dziś lub przeprowadz się do Sandomierza:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek uzdrowiciel Re: jaskółcze ziele IP: 172.245.28.* 18.11.13, 20:45 paramedyk napisał(a): Glupszej odpowiedzi jeszcze nie widziałem. Wydaje mi się że jak się urodziles to byłeś bardzo sliski i cię polozna wypuściła. Gostek jesteś głupszy niż polska konstytucja ! Zapisz się na wizytę do PSYCHIATRY , bo jak napsałeś lekarze nie są ci potrzebni z taka wiedzą jak ty d_upku hej. Odpowiedz Link Zgłoś