Gość: szybki IP: *.centertel.pl 26.05.12, 19:41 znowu te bmw znowu szalały na rondach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anita Re: czarne bmw IP: *.centertel.pl 26.05.12, 19:47 widziałam te bmw dzis na rądze oni sa powaleni jeden z nich staną bokiem matko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonistas Re: czarne bmw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.12, 23:04 Nie "widziałam" tylko "widziaam" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikik Re: czarne bmw IP: *.centertel.pl 26.05.12, 23:12 co jak co ale jest tego dziadostwa troche zobaczcie co sie dzieje na machowie'''' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarzan Re: czarne bmw IP: *.flash-net.pl 26.05.12, 23:13 Szczylowate wsioki (pochodzenie, czy miejsce zamieszkania w tym nie ma znaczenia), prędzej, czy później zaśpiewają sobie taki cover Black Sabbath w wykonaniu Piersi pt. "rozjebałem się na drzewie", mam nadzieję, że zabija jedynie siebie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 36 Re: czarne bmw IP: *.centertel.pl 27.05.12, 09:31 ja tam nie wiedzę nic złego w tym co robią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarzan Re: czarne bmw IP: *.flash-net.pl 27.05.12, 12:33 > ja tam nie wiedzę nic złego w tym co robią Gdyby Twój nick był zarazem twoim IQ, to wcale by to mnie nie dziwiło ;) ale skoro jesteś istotą rozumną, to odwołam się do Twojej inteligencji, pomyśl co w tym złego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: czarne bmw IP: *.home.aster.pl 05.06.12, 23:05 Cieszcie się, że to i tak jest wszystko na zasadzie postać i pogadać, a że ktoś przypali gumę na placu w Machowie, to co w tym złego? Jak lubi, to niech pali, nikomu tym nie zagraża, co najwyżej własnej "bumie". A wyścigów na poważnie w tym mieście to nie było i chyba już nie będzie, więc tak nie biadolcie. Po pierwsze nie ma infrastruktury, a co jeszcze gorsze nie ma z kim się pościgać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarzan Re: czarne bmw IP: *.flash-net.pl 06.06.12, 06:47 > Cieszcie się, że to i tak jest wszystko na zasadzie postać i pogadać, a że ktoś > przypali gumę na placu w Machowie, to co w tym złego? A jeśli to robi w mieście? A jeśli jeździ ulicami z prędkością znacznie przekraczającą dopuszczalną, to też nie ma w tym nic złego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: czarne bmw IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.06.12, 23:28 Tego nie powiedziałem, odniosłem się do wypowiedzi nt. machowa, które są zwykłym przypie%dalaniem się, bo nie ma na co ponarzekać. Poza tym zakładam, że jakakolwiek jazda bokami po tarnobrzeskich ulicach może odbywać się raczej przy prędkosciach patrolowych ze względu na brak dużych rond czy też wielopasmowych skrzyżowań, dlatego grozi ona co najwyżej bliskim spotkaniem z krawężnikiem, więc Ci którzy obawiają się z tego powodu o własne życie chyba są lekko przewrażliwieni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarzan Re: czarne bmw IP: *.flash-net.pl 07.06.12, 09:36 Zagrożenie życia sporadyczne może, ale irytacja częsta. To ludzie pokroju spotkanego przeze mnie, który nie mógł zrozumieć co złego w tym, że szczy na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdasdd Re: czarne bmw IP: *.1and1.pl 27.05.12, 00:29 Najgorsze te bmw i jakis mlody w bordowym oplu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonez ze wsi Re: czarne bmw IP: *.tktelekom.pl 27.05.12, 13:53 nyskami, tarpanami, polonezami i polskimi fiaciorami jak się ścigająto nikt nie widzi, wszystko tylko na niemieckie fury patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GDI Re: czarne bmw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 16:14 No to niech Pan prezydent zorganizuje jakieś miejsce żeby się wyszaleć. Czego w Stalowej Woli organizuje sie takie miejsca gdzie można sie poscigać albo spalić gume. Jasne wieśniaki gó...arze bo jeżdżą BMW lepiej żeby w wieku 20 lat kupił sobie passata TDI albo Vana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 36 Re: czarne bmw IP: *.centertel.pl 27.05.12, 16:33 jeżeli chodzi o stalową to tam zawsze cos zorganizują jakaś impreza motoryzacyjna czy cos podobnego a u nas porażka należę do tarnobrzeskiego klubu MPC to prawda że czasami sie poszaleje ale nie jesteśmy szkodliwy dla innych w porównaniu do pijanych idt u nas nie ma gdzie nawet legalnie poszaleć klub ostrowiec św ma nie wielki plac i robią imprezy motoryzacyjne legalnie co jakis czas i wszyscy są zadowoleni my też szukamy placu gdzie można takie cos z organizować i w tedy nikt nie bedzie na nas narzekał . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GDI Re: czarne bmw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 17:10 Również należe do MPC jak i do ACT, według mnie jesteśmy mniej niebezpieczni niż dziesiątki kierowców po 70roku życia jak i świeżo po zdaniu pj. Gdzie największym problemem na kierownicą było zrobić łuk na placu manewrowym. Nie wierze że wszyscy którzy się tutaj wypowiadają jeżdża tak jak kodeks drogowy nakazuje. Szukamy placu żeby poszaleć nawet wynająć żeby było wszystko legalnie ale każdy utrudnia. Odpowiedz Link Zgłoś