Dodaj do ulubionych

dla malucha

IP: *.flash-net.pl 14.06.12, 07:34
Poradżcie drodzy forumowicze co można kupić dla malucha miesięcznego.Idę w odwiedziny i z tego co się orientuje to rodzice już mają dużo różności dla dziecka.Co kupić aby było przydatne?
Obserwuj wątek
    • palacz67 Re: dla malucha 14.06.12, 07:42
      pampersy
    • Gość: mama dwojga Re: dla malucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.12, 07:45
      kup welurowe dresy na 80/86 (koszt dobrych około 50-60 zł) - będzie miał smyk do chodzenia za rok- bez względu czy to chłopiec czy dziewczynka- napewno się przyda ( wiem bo przerabiałam to 2 razy) i wszystkim mówiłam że od 80 cm. mają szmaty przynosić w prezencie. Maluszkowi teraz jest potrzebny tylko pampers i cyc mamy.
      sklepy trzy:
      1) Kubuś na wprost fontanny - najwiekszy wybór i ten polecam
      2) na wprost "dzikowieka" - też fajny asortyment ale troszke droższy od kubusia.
      3) pepko obok bartosza - tanie kiepska jakość -
      4) textil nad stokrotką -
      Do tych sklepów chadzam - myślę że coś wybierzesz. Udanych zakupów. Mama

• Gość: wujek Re: dla malucha IP: *.flash-net.pl 14.06.12, 08:00
        Bardzo dziękuję .
        • palacz67 Re: dla malucha 14.06.12, 15:25
          Polecam też to, brat kupił w Mielcu za 85 złotych ponad rok temu.

bawibobas.pl/23-maty-edukacyjne?gclid=CInfysPpzbACFUJL3wodbHZqXQ
          • Gość: Mama Re: dla malucha IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.06.12, 17:14
            ubranka tak zgadzam się ale ja bym jednak kupiła rozm 68-74 bo po co maja leżeć cały rok i zajmować miejsce, a 68 i tak wystarcza na jakiś czas, pampersy jak najbardziej bo zawsze się przydadzą, mata też fajne ale niewiadomo czy takiego prezentu dzidzia już nie dostała.
    • Gość: rodzic Re: dla malucha IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.12, 19:19
      Daj 100 zł a rodzice kupią napewno użyteczną rzecz.Taki maluch to potrzebuje narazie mleka i pampersów , napewno kasa się przyda.
      • Gość: wujek Re: dla malucha IP: *.flash-net.pl 20.06.12, 08:13
        Te 100 zł to był strzał w dziesiątkę.Kupiłem jeszcze maskotkę i dla mamy mały gadżet i jest o.k.Dzięki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka