Gość: Aga IP: *.smsiarkowiec.pl 01.08.12, 22:29 Macie tak niekiedy,że robicie coś a kątem oka widzicie białą postać przemykająca,odwracacie się i nic?Ja tak mam ostatnio bardzo często.To tylko moje przywidzenia czy faktycznie coś mnie nawiedza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @ Re: Biała postać IP: *.play-internet.pl 01.08.12, 22:48 Małpa powie tak!- to zmęczenie i przemęczenie organizmu i gałki ocznej oraz rogowki nie tobie jednej pojawiają się takie ,,cuda''-bierz magnez ogranicz kawę i napoje wyskokowe chociaż na pewien czas aby organizm mógl na nowo normalnie pracować i często odpoczywaj unikaj słońca! malpa życzy zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biała mysz Re: Biała postać IP: *.smsiarkowiec.pl 02.08.12, 14:31 zwłaszcza napoje wyskokowe :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Biała postać IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.08.12, 08:43 To do wróża Macieja musisz. Pewnie się do ciebie jakiś byt astralny podczepił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Biała postać IP: *.play-internet.pl 02.08.12, 14:37 Małpa do Agi -nie lekceważ tego! to skutkuje udarem bądź wylewem! mierzysz sobie ciśnienie? jeśli nie to zacznij! Odpowiedz Link Zgłoś