Dodaj do ulubionych

Poprzyjcie nauczycielke na facebooku!

05.10.12, 17:23
Michnikowa zalgana szmata tym razem rozpoczela swoja lewacka krucjate ktora miala "odwage" wyrazic swoja opinie o homosiach.Zaangazowano do tego kuratorium i probowano wladze gminy.Tym razem wojt stanal po stronie swojej nauczycielki.
rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,12604577,Akcja_na_FB__Nacjonalista__ksiadz_i_senator_bronia.html
Obserwuj wątek
    • Gość: nie popierajcie Re: Poprzyjcie nauczycielke na facebooku! IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.12, 17:34
      no to co lechowski51, bierzemy się za leczenie grupy społecznej w której jest najwięcej homosi? mowa oczywiście o twoich mocodawcach w kieckach, tym tematem strzeliłeś sobie w piętę i pokazałeś że nie myślisz a masz tylko skopiować i wkleić, jesteś dupek broniący tylko czarnych homosi , a co z pozostałymi?
      • lechowski51 Re: Poprzyjcie nauczycielke na facebooku! 05.10.12, 17:46
        Z`zasady nie wdaje sie w bijatyke slowna z idiotami.Tym razem odpowiem!.Dla mnie kazdy pedal niezaleznie czy jest sultannie czy wywija swoj tylek na pedalskiej paradzie z grubym Kaliszem i chamem z Biłgoraja jest takim samym zboczencem.W przeciwienstwie do Ciebie nie widze w kazdym duchownym pedala i pedofila i wiem ze np w Niemczech na ponad 230 tys przypadkow molestowania tylko 78 dotyczylo duchownych.
        • Gość: Madi Re: Poprzyjcie nauczycielke na facebooku! IP: *.smsiarkowiec.pl 05.10.12, 18:21
          lechos ciag druta tłustemu katabasowi
          • lechowski51 Re: Poprzyjcie nauczycielke na facebooku! 05.10.12, 18:57
            Lizowa prowadzaca przed chwila Panorame w prII TVP powiadomila cala Polske o nauczycielce ktora glosi poglady niezgodne z pogladami Biedronia czy Rysia Grodzkiego.Pani Rzecznik od spraw rownego traktowania poinformowala ze wystapi do rzecznika dyscyplinarnego nauczycieli i zbadanie tego strasznego przestepstwa.A to znalazlem na facebooku gdzie na stronie "Solidarni z Elżbietą Haśko " popiera ja ponad 2300 osob;
            Rozmawiałem z Panią Starszą Wizytator z Kuratorium Oświaty w Rzeszowie, Mariolą Kiełboń. W toku tej rozmowy dowiedziałem się co następuje: Gazeta Wyborcza przeprowadziła wywiad z nią i z Kuratorem. Z tych wypowiedzi zostały opublikowane wyjęte z kontekstu fragmenty, szczególnie zdanie o "postępowaniu dyscyplinarnym". To samo dotyczy lokalnych mediów i lokalnej telewizji publicznej
            . Na Panią mgr Haśko nie było żadnych skarg, ale kurator zarządził przeprowadzenie rozmowy (a nie kontroli) aby sprawdzić o co chodzi. W konsekwencji okazało się, ze program jest realizowany prawidłowo, dokumentacja właściwa i nie podstaw do jakichkolwiek kroków względem Pani Haśko. Wyraziłem opinię, że Gazeta Wyborcza stwarza fakt prasowy, wyjmując z kontekstu wypowiedzi nauczycielki i pracowników kuratorium. De facto jest to akcja zniesławiająca i nauczycielkę i pracowników Kuratorium. Tworzenie takich faktów prasowych ma na celu kolejne przesunięcie granicy wolności obywatele. Wyraziłem też nadzieję, że Kuratorium jako urząd administracji państwowej stanie w obronie wolności obywatela jakim jest Pani Haśko, przeciwko której zwróciła się machina propagandy nienawiści, dzieląca obywateli na politycznie poprawnych i tych, którym należy zamknąć usta. Najprawdopodobniej Kuratorium wyda oświadczenie za pośrednictwem Polskiej Agencji Prasowej, tak aby to stanowisko przebiło się do opinii publicznej.
            - Maciej Świrski
    • Gość: a. Re: Poprzyjcie nauczycielke na facebooku! IP: 80.51.96.* 05.10.12, 20:35
      o czym tu gadać z takim ZEREM? Po co tu wchodzisz i czytasz G.W???Nikogo nie interesuje twoje zdanie o czymkolwiek!Facet lecz się!
    • e-ftalo Re: Poprzyjcie nauczycielke na facebooku! 05.10.12, 20:57
      Nauczycielka ma prawo głosić poglądy na facebooku i sugerować o leczeniu ,ale tylko wobec osób które chcą zmienić orientację. Jeśli orientacja jest trwałą i ludzie są szczęśliwi w zwiążku zarówno hetero jak i homo to NIE MA MOWY O ŻADNEJ CHOROBIE. To jest normalne że jedni ludzie są hetero a inni homo,mają prawo do swojej orientacji. I co tu ma do rzeczy Kościół,ksiądz i kto tam jeszcze? Co ich do licha obchodzi sprawa czyjegoś światopoglądu czy orientacji? Jaka znowu nauka,jaka propaganda,jaka nagonka? To są PRYWATNE SPRAWY ludzi samotnych i tych w związkach .Jedni wolą płeć przeciwną ,inni tę samą.
      Bez senu jest robić zamieszanie w tym temacie,to nikomu przysłuży,nikogo nie zmieni,nie sprawi że nagle ludzie homo zaczną być hetero i przeciwnie. Nic podobnego ,chyba że sami tak chcą. A jeśli chcą ,to znaczy że nie są homo ,tylko kryptohomo.
      Proste i oczywiste.To tyle w tym temacie
      Więc nie wiem czy poprzeć nauczycielkę czy nie,ale w tej formie jak ona to wyraziła,to nie widzę przesłanek do poparcia.
      • Gość: polonista Re: Poprzyjcie nauczycielke na facebooku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.12, 21:18
        Szacun @ftalowy, napisałeś "tę samą".
        Jestem dumny, że Cię uczyłem. :)
        • Gość: matka Re: Poprzyjcie nauczycielke na facebooku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.12, 21:53
          Mogłeś Go uczyć i nie tylko Jego:-)
          • Gość: panna monika nie popieram ciemnogrodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.12, 23:05
            likwidujemy zacofanie i totalny podkarpacki ciemnogróg
            www.youtube.com/watch?v=V9rdIfwaeGs
            • Gość: panna monika ..........i lechowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.12, 23:26
              .tez likwidujemy
              www.youtube.com/watch?v=V9rdIfwaeGs
              • Gość: nikita Re: ciemnogrod ? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.10.12, 23:48
                Homoseksualisci i ich zwolennicy wymuszaja na mnie uznanie za normalne pchanie meskiego czlonka w jelito grube wypelnione kalem, spryskiwanie ciepla i lepka sperma zebow swojego partnera, jego wasow i brody z ktorej zwisaja fredzelki tezejacych na powietrzu miliony dogorywajacych w meczarniach plemnikow.
                eftalo stwierdza wprost ze wymoczony w kupsku koniec pracia to droga do szczescia,

Nie mam nic do homoseksualnej milosci ale nikt mnie nie przekona ze walenie w du//pe partnera jest normalne. To obrzydlistwo. Tak wiec brawa i poparcie dla nauczycielki za nazwanie rzeczy po imieniu. Homoseksualizm to choroba taka sama jak pedofilia, zoofilia czy nekrofilia; inny od normalnego sposob osiagania satysfakcji seksualnej.
                • Gość: afromen Re: ciemnogrod ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.12, 00:15
                  Gość portalu: nikita napisał(a):

> Homoseksualisci i ich zwolennicy wymuszaja na mnie uznanie za normalne pchanie
                  > meskiego czlonka w jelito grube wypelnione kalem, spryskiwanie ciepla i lepka s
                  > perma zebow swojego partnera, jego wasow i brody z ktorej zwisaja fredzelki tez
                  > ejacych na powietrzu miliony dogorywajacych w meczarniach plemnikow.

Wiem wszystko... :D nie musisz prostować
                  Gdybym był homo, dałbym doopy ostatniemu za telefon do ciebie.
                  Widać, że znasz się na rzeczy.
                  Jak ja żałuje, że jestem hetero :(
                • Gość: ech Re: ciemnogrod ? IP: 80.51.96.* 06.10.12, 00:19
                  bardzo obrazowo opisane.Marzy ci się co? To byłaby jedyna szansa żeby się ktoś przeleciał w twoim przesranym życiu.Tylko kto by chciał robić to z osobą,której motywem przewodnim w seksie jest kupa...Cholernie się tym jarasz zboczku.
                • Gość: Do Nikity Re: ciemnogrod ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.12, 08:02
                  Mnie też nikt nie przekona:-)
                  • lechowski51 Re: ciemnogrod ? 06.10.12, 10:41
                    Widzisz nikita!.Katole i polski ciemnogrod podobnie jak Ty widza Sodome i Gomore.
                    Do ef-talo.Skoro homosie sa Normalni i Ty jestes Normalny,to gdzie jest Nienormalnosc?.Poczytaj Arystotelesa o logicznym rozumowaniu.Skoro jest Norma a jest nia wspolzycie kobiety i mezczyzny,co w efekcie daje Zycie.To musi byc odstepstwo od tej Normy czyli wspolzycie dwoch facetow lub kobiet.
                    Do chyba 1974 homoseksualizm byl przez Swiatowa Organizacje Zdrowia uznawany za zboczenie.Pozniej na wskutek naciskow swiatowego lewactwa przeglosowano ze jest to Normalnosc.Moze wiec przeglosujemy ze ziemia jest plaska?!
                    • ja-tarzan Re: ciemnogrod ? 06.10.12, 16:29
                      Lechowski,

Skoro wg Ciebie homoseksualizm jest normą, to jak nazywasz swoje seksualne preferencje?

czemu współżycie kobiety i mężczyzny nazywasz nienormalnością?

Masz jakieś argumenty przemawiające za tym, że Ziemia jest płaska? Na jakiej podstawie tak twierdzisz?

• Gość: znajoma Re: ciemnogrod ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.12, 17:40
                        Tarzan, nie zgrywaj się, miłego wieczoru:-)
                        • lechowski51 Re: ciemnogrod ? 06.10.12, 20:57
                          Mam nadzieje znajoma ze poparlas swoja kolezanke atakowana przez bezboznych lewakow?!
                          • ja-tarzan Re: ciemnogrod ? 06.10.12, 21:13
                            > Mam nadzieje znajoma ze poparlas swoja kolezanke atakowana przez bezboznych lew
                            > akow?!

Czemu sądzisz, że Znajoma powinna popierać lewaków?
                            Dlaczego nazywasz ją bezbożną koleżanką?
                          • Gość: Do Lechowskiego Re: ciemnogrod ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.12, 21:32
                            Jest w tym wątku moja krótka wypowiedź dotycząca tematu:-) Pozdrawiam i dobranoc:-)
                          • Gość: Do Lechowskiego Re: ciemnogrod ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.12, 13:08
                            Witam, nie jestem zalogowana na facebooku, miłego, niedzielnego popołudnia, pozdrawiam cieplutko:-)
                • mar1mar1 Re: ciemnogrod ? 15.10.12, 19:56
                  No @nikita teraz to piszesz logicznie i mądrze bez zbędnego wygłupiania się!
                  To jak najbardziej choroba, rodzaj odchyłu psychicznego relacji seksualnych człowieka!
                  I nic nie pomogą wściekłe ujadania pederastów bo wszystkie aktualne badania tego zboczenia pokazują jasno i wyraźnie czym tak naprawdę jest homoseksualizm! Całe szczęście że coraz więcej uczonych nie waha się mówić prawdy o homoseksualiżmie i potrzebie leczenia tych ludzi oraz nie ulegania ich propagandzie i żądaniom!
    • Gość: Adam Re: Poprzyjcie nauczycielke na facebooku! IP: *.smsiarkowiec.pl 07.10.12, 09:26
      Lechowski napisał: wiem ze np w Niemczech na ponad 230 tys przypadkow molestowania tylko 78 dotyczylo duchownych.

faktycznie - tylko 78 to duchowni - bardzo mało 1/3 - to jest wszystko pojebane i teraz zjeb jak ty lechowski pisze ze TYLKO - swiat sie konczy
      • ja-tarzan Re: Poprzyjcie nauczycielke na facebooku! 07.10.12, 09:38
        Liczby nie maja tak dużego znaczenia (notabene podziel 78 na ponad 200 tys. jeszcze raz ;))

Problem raczej leży w reakcji pewnej grupy "obrońców", którzy kolejną wzmiankę o takim przypadku traktują jako walkę z Kościołem, a krytykę decydentów "zamiatających temat pod dywan" lewactwem.
        Bez względu na to, czy krytykuje osoba świecka, czy inny ksiądz.

• Gość: żadna sprawa Re: Poprzyjcie nauczycielke na facebooku! IP: *.smsiarkowiec.pl 07.10.12, 18:21
      Rozumiem , że nikt tej pani nie ukarał dyscyplinarnie, bo przecież ma prawo głosić na FB swoje poglądy - tu mam nadzieję, że robiła to w czasie wolnym, a nie ze szkolnego kompa, bo jeśli tak, to troszkę inna sprawa. W związku z powyższym jej nie poprę i niech sobie dalej pisze. Nie wejdę też na jej stronę, bo i po co?
      • Gość: nikita Re: poparlem nauczycielke na facebooku! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.10.12, 20:58

zadna sprawa - a ty ja sie domyslam chcialbys by ja zywcem obdarli ze skory. jestes zabawny bo nie odnosisz sie do problemu a do nauczycielki i tego z jakiegoz to komputera wypisywala swoje bezecenstwa. Mysle ze gdybys wszedl na jej strone bylby to dla niej niewatpliwy dyshonor. Zatem trzymaj sie z daleka od trudnych tematow. Moze kiedys, jak dojrzejesz i zaczniesz mysle napiszesz cos interesujacego.
        • Gość: znajoma Re: poparlem nauczycielke na facebooku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.12, 21:04
          Dziękuję, Nikita, dobranoc:-)
          • Gość: no co ty znajoma. wśród głupków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.12, 22:23
            .......... zmieniłeś płeć pod wpływem forum
        • Gość: żadna sprawa Re: poparlem nauczycielke na facebooku! IP: *.smsiarkowiec.pl 08.10.12, 10:59
          nikita, chyba tylko udajesz, że nie rozumiesz, przecież wyraźnie twierdzę, że ma prawo pisać na FB co chce. Nie uciekam od problemu, tytuł wątku brzmi "poprzyjcie nauczycielkę" a nie "poprzyjcie homoseksualistów/ homofobów" i w związku z tym nie ma problemu, pani niech sobie pracuje a po pracy pisze w necie i koniec
          • lechowski51 Re: poparlem nauczycielke na facebooku! 11.10.12, 17:13
            Nie POparliscie nauczycielki,to POprzyjcie sbeka ktorzy zle sie czuje w wolnej Polsce.
            wpolityce.pl/artykuly/38143-szokujacy-list-pulkownika-sb-adresowany-do-ofiary-komunizmu-z-pelna-swiadomoscia-i-rozmyslem-zwalczalem-takich-jak-pan
            • Gość: uuuuu Re: poparlem nauczycielke na facebooku! IP: *.smsiarkowiec.pl 11.10.12, 23:18
              i tak się, lesiu, objawia fanatyzm. A to to jakby PISEM trąci: „O COŚ PAN WALCZYŁ I COŚ PAN W TEJ WALCE DLA POLSKI OSIĄGNĄŁ ? Czy chodziło w niej o ponad dwumilionowe i wciąż rosnące bezrobocie ? Walczyłeś pan o likwidację polskiego przemysłu i gospodarcze podporządkowanie kraju rozmaitym ośrodkom i instytucjom zagranicznym ? O skrajne rozwarstwienie materialne polskiego społeczeństwa i pogłębiającą się nędzę warstw najbardziej ustrojową transformację poszkodowanych ? Albo może o kilkusettysięczną emigrację młodej generacji Polaków, którzy nie widzieli dla siebie szans w ojczyźnie ?”
    • kamil_roztocki Re: Poprzyjcie nauczycielke na facebooku! 15.10.12, 13:37
      No i na szczęście jasnogród dostał kopa w dupę, nauczycielka pracuje, nagonka GóWnianiej którą osobiście prowadził parszywy gnojek o nazwisku Kobiałka okazała się klapą:)
      Tak trzymać, znaczy nie jest jeszcze całkiem źle skoro takie mendy jak Kobiałka i Biedroń nie mają rządu dusz.
      • Gość: żadna sprawa Re: Poprzyjcie nauczycielke na facebooku! IP: *.smsiarkowiec.pl 15.10.12, 19:02
        błąd w rozumowaniu kamilu - nikt nie dostał w dpę bo po prostu nic się nie stało - ktoś coś pisze, inny pisze cos innego i po sprawie
    • mar1mar1 Re: Poprzyjcie nauczycielke na facebooku! 15.10.12, 20:00
      www.bibula.com/?p=61991
      • Gość: żs Re: Poprzyjcie nauczycielke na facebooku! IP: *.smsiarkowiec.pl 16.10.12, 12:45
        szkoda czasu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka