Dodaj do ulubionych

Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik

IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.12, 13:04
Znalazłem dzisiaj w skrzynce pocztowej zamiast w pojemniku na reklamy druk reklamowy stowarzyszenia hemoroidalnego. Przeczytałem z ciekawości i nabrałem obrzydzenia do tego tworu reklamowego. Plucie na ekipę i obecnego włodarza przez anonimowych dupków sygnowanych przez "redaktora" Watracza. Obrzydzenie. Oto do czego prowadzi "demokracja" partyjna w wydaniu lechowskich51 i popapranych solidaruchów (mowa o pełnych korytach kosztem ograbianego Narodu)
Obserwuj wątek
    • Gość: żenada Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.cyberghostvpn.com 16.11.12, 13:12
      faktycznie, nachalna reklama nie szanująca czytelnika i nazywająca się pismem pełna anonimów, pokazuje jak można nisko upaść byle dorwać się do konfitur w tym pojeba...nym skorumpowanym przez solidaruchów i semitów kraju
      • Gość: obserwator Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.12, 13:26
        słowo g..no w tytule gazety jest zarezerwowane dla pewniej Załganej Szmaty. A semici to raczej w całkiej innej opcji się usadowili.
        • Gość: ecik Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.12, 13:53
          no nie, ten druk reklamowy z anonimami zaliczasz do gazety? śmieszne
          • Gość: Gość Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.12, 14:03
            Anonimy powiadasz?Spróbuj być przeciwko Mastalerzowi i oficjalnie podać swoje dane.Zniszczy nie tylko ciebie ale i rodzinę...Nie dziw się więc,że nikt nie chce podać swojego nazwiska...
            • Gość: sułtan Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: 95.141.28.* 16.11.12, 15:11
              żeby podawać własne nazwisko trzeba być nieskazitelnym moralnie, pokaż mi takie nazwisko w stowarzyszeniu hemoroidalnym lub stowarzyszeniu odciętych od koryta
              • Gość: Gość Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.12, 16:50
                Nie będę się z Tobą licytował na moralności,ale jesli do tego zmierzasz to weźmy także pod uwagę postawę mastalerza.Jedyny sprawiedliwy w tym mieście,jedyny moralnie dorosły do tego,by innych pouczać...A oszukuje państwo jadąc na wczasy na zwolnieniu lekarskim...Mógłbym coś powiedzieć o tej belce w oku Mastalerza...
                Okazuje się,że Mastalerzowi wolno było krytykować i opluwać poprzednika,natomiast,gdy ktoś jego samego krytykuje,to już jest wróg.Tak to funkcjonuje w tym mieście od dwóch lat.A ja cieszę się,że jest ktoś odważny i nie boi się mściwego i punktuje jego działania.Pycha nie pozwala mu dopuścić do siebie mysli,że ktoś może być jemu przeciwny.Dlatego taka gazeta jest potrzebna..
            • Gość: xy Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.12.12, 14:55
              Mamy koniec roku 2212 i u steru w Tarnobrzegu Masztalerza . Jemu się przyglądajmy , krytykujmy jego potknięcia , lenistwo , braki w kulturze zachowania, niewiedze, msciwość, wykorzystywanie urzędu dla swoich celów prywatnych i swojego otoczenia a nie czepiajmy się poprzedników bo mija 2 lata nieudolnych rządów Masztalenki
        • Gość: bastion Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.free.aero2.net.pl 28.03.13, 19:14
          Chyba cię posrało, tyle żydów co jest na prawicy, to nawet w Hajfie nie ma: Wildstein, Dorn, Kaczyński (Kalkstein), Grupiński, Gronkiewicz-Waltz, Żaryn, mógłbym tak wymieniać w nieskończoność, aż pewnie doszedłbym do ciebie....
    • Gość: wezyr Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.play-internet.pl 16.11.12, 13:27
      Ja tam to biorę z jednej czy drugiej opcji ważne żeby było czym palić w piecu!!
      • Gość: franc Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: 63.141.201.* 16.11.12, 14:11
        No proszę a ja myślałem, że Nasz Umiłowany Przywódca, Nowy Zbawiciel Wolski, niezłomny i charyzmatyczny, Cudownie Ocalony Prezes-Premier-prawie-Prezydent Jarosław (węg.: Jarosláth) Chwilowo-Odmieniony-Kaczyński blefuje

s018.radikal.ru/i526/1211/4f/86dc3db25adc.jpg
        a tu proszę ofensywa sekty PHLEBODIA na serio :)
        • lechowski51 Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik 16.11.12, 15:25
          Eciku chce Cie zapewnic ze z w/w pismem niestety nie mam nic wspolnego.Natomiast jestem dumny z tego ze wraz z tysiacami Polakow bralem udzial w obalaniu zbrodniczego systemu komunistycznego.I z duma tez patrze na swoja legitymacje Solidarnosci. A Twoja sbecką zawsze beda sie wstydzic Twoje dzieci i wnuki.
          • Gość: ecik Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.12, 15:53
            zapewniam Cię lechosiu, że ja na swoją legitymację solidarności patrzę z obrzydzeniem i wstydzę się za to co zgotowałem dzieciom i wnukom i zastanawiam się kto wymyśla rację stanu głoszoną w dniu dzisiejszym w mendiach
            • lechowski51 Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik 16.11.12, 16:19
              Takich idiotyzmow jakie wypisujesz Ty eciku nie moze pisac czlowiek zwiazany z ideami Solidarnosci.Dla nas najwazniejszym byla walka o Wolnosc i Prawde.Dosc mielismy komunistycznego klamstwa,paszportow w szafach pancernych sbekow,rzadow niewyksztalconych towarzyszy szmaciakow,ponizanaia naszych bohaterow z AK i NSZ itd.Dzisiaj juz sbek nie zapuka o 6 do moich drzwi i nie bedzie przewraca, w poszukiwaniu Innego Swiata czy Folwarku zwierzecego lozeczka dziecinnego mojej corki a inny nie bedzie mnie straszyl ze skoncze jak Popiełuszko.Wiele mi sie w obecnej Polsce nie podoba i tutaj to wyrazam.
              Racje stanu eciku sie nie wymysla bo to twor takich lewakow jak Ty.My Polacy mamy polski interes narodowy.
              • ja-tarzan Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik 29.03.13, 09:31
                > Takich idiotyzmow jakie wypisujesz Ty eciku nie moze pisac czlowiek zwiazany z
                > ideami Solidarnosci

Lechowski, ideały wolności, pluralizmu i tolerancji ze sztandarów solidarnościowych wsadziłeś sobie głęboko.
                Ziejesz nienawiścią, fobią, a odmienne poglądy są powodem wykluczenia. Więc gdzie te ideały?

> Dosc mielismy komunistycznego klamstwa,paszportow w szafach pancernych sbekow,rzadow
                > niewyksztalconych towarzyszy szmaciakow,ponizanaia naszych bohaterow z AK i NSZ
                > itd.Dzisiaj juz sbek nie zapuka o 6 do moich drzwi i nie bedzie przewraca, w
                > poszukiwaniu Innego Swiata czy Folwarku zwierzecego lozeczka dziecinnego mojej
                > corki a inny nie bedzie mnie straszyl ze skoncze jak Popiełuszko.Wiele mi sie w
                > obecnej Polsce nie podoba i tutaj to wyrazam.
                > Racje stanu eciku sie nie wymysla bo to twor takich lewakow jak Ty.My Polacy m
                > amy polski interes narodowy.

Chryste, podróżowałeś po świecie, w tym zachodnim, a jednocześnie twój paszport był zamknięty w szafie.
                Spędziłeś pół życia w tych wszystkich krajach, a jednocześnie walczyłeś w kraju o wolność.
                ...i jeszcze ci śmiercią grozili.
                Ja i Popiełuszko
                Ja i Ziemkiewicz

... aleś mitoman. Fantazja iście godna pani Rowling, he he

...a tym opluwaniem wszystkich i nazywaniem lewakami i nie-Polakami to chyba wyrzuty sumienia próbujesz uciszyć... mocno byleś umoczony?

• Gość: Erazm Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.12, 16:21
              Gość portalu: ecik napisał(a):
              zapewniam Cię lechosiu, że ja na swoją legitymację solidarności patrzę z obrzydzeniem i wstydzę się za to co zgotowałem dzieciom i wnukom....

No popatrz Pan, to ci ciekawe, a jestem dumny, że upadła wraża komuna której szczerze nienawidziłem.. i niczego mi nie szkoda. Nie umiałeś Pan wychować swoich dzieci skoro im tak źle na świecie. Moje dzieci i wnuki nie narzekają. Widać, niczego Pan nie rozumiesz, co się na świecie dzieje..
              • Gość: ecik Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.12, 16:51
                widzisz Erazm i tu się różnimy w rozumieniu świata. Ty jesteś zadowolony, że Twoje dzieci i wnuki emigrują ze swojej ojczyzny za pracą i chlebem i robią za wycieruchów u sąsiadow, ja jestem z tego niezadowolony bo ich miejsce to budowa dobrobytu tutaj, nie tam. Z Twoim horyzontem myślenia o upadku wrażej komuny nie jesteś w stanie pojąć co de facto stało się w Naszym kraju i co rzeczywiście dzieje się na świecie. Nie...Ty tego Erazm nie pojmiesz i nie zrozumiesz tego co tu się wydarzyło i co się tutaj dalej dzieje...ciesz się "wolnością"
                • Gość: Erazm Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.12, 17:06
                  ecik napisał(a): ...że Twoje dzieci i wnuki emigrują ze swojej ojczyzny za pracą i chlebem i robią za wycieruchów u sąsiadow..

Widzisz Pan tym się różnimy . Twój horyzont to wyjechać za granicę "...za chlebem". Mój, że jak się ma porządne wykształcenie to i dobra praca się znajdzie, bez potrzeby wyjeżdżania gdziekolwiek, Zresztą wyjazdy do bogatszych sąsiadów też mają dobre strony, zawsze warto ruszyć się i zobaczyć na własne oczy dlaczego tamtym się lepiej udaje a nam nie zawsze.

Można też siedzieć i biadolić.
                  Powodzenia. EOT
                  • Gość: Mietek Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.tktelekom.pl 16.11.12, 17:35
                    Gość portalu: Erazm napisał(a): "Widzisz Pan tym się różnimy . Twój horyzont to wyjechać za granicę "...za chlebem". Mój, że jak się ma porządne wykształcenie to i dobra praca się znajdzie," oczywista oczywistość na kasie w markecie za 860 zł , w świątek i piątek do roboty inteligencie. Skoro tak się chwalisz tym swoim wykształceniem , to dziś jest tak że w większej wiosce są uczelnie , i nie chwal się bo twoje IQ jest na poziomie 52 pkt. i oby nie mniejsze.
          • Gość: malw Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.12, 00:18
            jak dla mnie to ciekawe artykuły

prawda w oczy kole hehe
            • Gość: wlam Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.12, 01:08
              bardzo ciekawe, szczególnie jak się wróci ze spotkania czopków i siądzie po piwie przed komputerem, świat nawet wtedy jest mleczny
    • Gość: jaś z toronto Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: 91.240.30.* 16.11.12, 18:33
      do mnie takie lokalne wydawnictwa nie docierają. To na pewno jest miejscowy dodatek do Gó..na Wybiórczego?
      • Gość: agata Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.11.12, 18:57
        Do @ obrzydzenie. bardzo adekwatnie się nazwałeś, tak się zacietrzewiłes i tak nienawiść cie zaslepiła, ze przez pomyłke podpisałes się prawdziwie: OBRZYDZENIE. Jak ulał pasuje do autora.
        • Gość: ha ha agatko Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.12, 19:13
          no mleczny, produkuj się dalej, a jak to goowno jest poczytne jak napisałeś w innym poście to zobacz kosze na śmieci na Serbinowie, ha ha
          • Gość: czy ? Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.tktelekom.pl 16.11.12, 19:53
            czy PiS-dzielce to mają za zadanie jak i KRK dzielić Polskę i Polaków żeby dojść do władzy przez niszczenie autorytetów wielkich Polek i Polaków ? Poeci jak H. Sienkiewicz
            A.Mickiewicz na wpół Polak , Słowacki żle wyrażał się o KK w Polsce , wielki pisarz bajek J. Brzechwa ,Tuwim został skazany wyrokiem moralistów (Macierewicz ,Brudziński , Kaczor) PiS-dzielców żydem , M. Konopnicka lesbą no qwa mać jak żyć w państwie po-je_bów. Kogo dziś w szkołach uczą za patriotę moralnego i nie skazitelnego Polaka , acha JPII . No dziś na stadionach i na ulicach wieczorem czuć i słychać pokolenie JPII (zabić za nie otrzymanego papierosa) ?
    • em2012 Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik 16.11.12, 19:29
      To zwykła "gadzinówka" w dodatku anonimowa. zaczęłam toto czytać ale zemdliło mnie.
      • Gość: harry Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.12, 19:38
        Ty,będąc w opozycji do Mastalerza raczej byś się podpisała,to oczywiste.Zdaje się,że tylko wtedy gdybyś mściwego nie znała...A w tych tekstach,jasno i może trochę dowcipnie,przedstawiono rządy mastalerza.I wszystko się w nich zgadza z rzeczywistością.Na nic jej zaklinanie.Inaczej za tego pana nie będzie...
        • Gość: czysty Harry Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.12, 19:47
          mleczni mają we krwi anonimowość i za nic nie odpowiadanie, a już towarzystwo hemoroidalne przekroczyło dawno granice dobrego smaku i opozycyjności
        • em2012 Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik 16.11.12, 20:28
          gdybym wydawała Gazetę lub nawet gazetkę, to z pewnością tak
          • Gość: harry Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.12, 20:49
            Odwagę w harcerstwie z Mastalerzem zapewne nabyłaś.W mieście na razie(jeszcze)takich odważnych nie ma.Każdy ma rodziny,ludzie gdzieś pracują i jawne głoszenie poglądów innych niż on to narażenie się na jego mściwość.Nie dość,że z piramidy nici i pracy jak na lekarstwo,to jeszcze ją stracić przez Mastalerza?Więc nie dziw się tej anonimowości...
            • Gość: holms Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.12, 21:00
              Uwielbiam takie miauczenie- dwa lata po wyborach a ci nadal do siebie dojść nie mogą.
              Pytanie do "wydawcy" tego szmatławca - może macie nr telefonu rzeczoznawcy zwanego 10 + vat on za "parę" groszy wyceni hotel nadwiślański tak że mucha nie siada. Za 20 + vat wyceni go na 20 dużych baniek.
              • Gość: gość Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.12, 22:12
                Szkoda,że Mastalerz się z nim nie dogadał.Może by lepiej to wycenił a i mściwy by coś zarobił?
    • Gość: janek Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.12, 21:37
      jak ktoś się bierze za opozycję, to powinien mieć odwagę się podpisać. a nie zasłaniać strachem.
      ale to przecież nietrudno odgadnąć kto pisał teksty.
      oprócz pana Wąsika, jest jeszcze pan Antończyk, pan Tomasz Watracz i pewnie jego ojciec, pan Paweł Wolski, pani Monika Zając, pani Grażyna Wianecka, pani Jolanta Kociuba, pan Dariusz Bożek, a być może nawet sam pan Stasiak ruszył piórem...

szkoda, że brakuje im odwagi...
      • lechowski51 Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik 17.11.12, 08:15
        I tak "moje wydawnictwo" stalo sie przyczyna kolejnej wojny "mlecznych" i obroncow Ostatniej Nadziei Czerwonych.Moze zaczekacie na snieg i urzadzicie sobie bitwe na sniezki?!
        • Gość: Pod rozwagę Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.rzeszow.hypnet.pl 04.12.12, 19:57
          „Troll jest mistrzem fałszowania tożsamości. Sprawia, że inni wierzą, że jest kimś, kim w rzeczywistości nie jest. Troll próbuje wchodzić do danej społeczności internetowej jako jej wartościowy członek, wszedłszy, zaczyna niepostrzeżenie prowokować innych członków, tworząc wpisy z pozoru wyglądające na próbę zaaranżowania poważnej konwersacji, ale w rzeczywistości obliczone na marnowanie czasu poprzez wywołanie jałowej kłótni .” S. A. Golder, J. Donath „Social Roles In Electronics Communities”.

Najlepiej nie pozwolić się sprowokować. Wkrótce po prostu zniknie. Chyba, że zacznie prowokować i obrażać sam siebie.
    • Gość: xD Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.tktelekom.pl 17.11.12, 11:45
      UHUHUHU co za post na poziomie, znasz tylko takie slowa jak gowno i dupki? :P Jak juz sie o czyms pisze to z pelna pompa, jebnij jakas kur*wke gdzies bo ludzie wtedy wiedza o czym mowa... pozatym widac ze polowa postow pisana jest przez jedna osobe pod kilkoma nickami...
      • Gość: realista Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.11.12, 16:06
        Ta gazetka to dobry pomysł ponieważ łamie zaporę informacyjną istniejącą w miejscowych mediach dotyczącą niewłaściwego, skandalicznego zachowania prezydenta. Patrz - mściwe nieuzasadnione ataki personalne na oponentów bez merytorycznego odniesienia się do zagadnienia. Krytyka prezydenta jak najbardziej zasłużona docierająca do mieszkańców Tarnobrzega.
        • Gość: Optymista Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.11.12, 17:04
          Fajnie że jest taka gazetka, gdyż pokazuje jaką mamy prawie Majorke, prawie obwodnice, prawie bezpieczeństwo i prezydenta. Oby tak dalej a mam nadzieję niektórym mieszkańcom oczy się otworzą kogo to takiego wybrali. Ale to juz dwa lata i bliżej niż dalej a pan władca byc może zobaczy jak to jest byc bezrobotnym. Tak trzymać. Gratuluje
          • Gość: też optymista Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.11.12, 17:10
            Ktoś musi być bezrobotnym.
            • Gość: nie wojtek Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.11.12, 18:56
              Krytyczne uwagi wobec ekipy rządzącej ich zwolennicy przypisują bezzasadnie jakiemuś wojciechowi i tu robią duży błąd ponieważ to zwykli mieszkańcy wyrażają swoją opinię i w przeciwieństwie do funkcjonariszy wodza wypowiadając się nie używają epitetów.
      • Gość: znudzony Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.11.12, 18:44
        Większość z tych wpisów to paru ludzi pisze. Najpierw ci ze stowarzyszenia MMT napisali sobie gazetkę, a teraz udają poruszoną tą gazetką publiczność i piszą sobie pochwały na forum :-D Natomiast paru ludzi, którzy nie lubią MMT, a za to lubią prezydenta, pisze tu przeciwko nim. Tamci im odpisują, ci znowu odpisują tamtym i koło się toczy. Niewielu normalnych ludzi tutaj pisze. To, że to piszą ciągle ci sami, to po stylistyce, a nawet po samych nickach łatwo rozpoznać można. Taką mają chłopcy i dziewczęta zabawę. Swojska polska polityka w wydaniu powiatowym na lokalnych forach :-D Tak jak na arenie ogólnopolskiej ludzie Donka i Jarka, tak na lokalnym "rynku" ludzie Norberta i Wojtka (za którym stoi Jan) obrzucają się błotkiem. Igrzyska i tyle. Normalka. Miłej zabawy w obrzucaniu błotkiem.
        • Gość: gość z tbg Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.11.12, 19:05
          Błotem obrzuca tylko jedna strona. Są to płatni najemnicy wodza
          • Gość: MW Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.11.12, 19:21

Panie i Panowie z Stowarzyszenia, którzy wydaliście gazetkę. Wielkie gratulację i podziw z mojej strony i mojej rodziny. Podziwiamy Was za odwagę i styl w jakim przedstawiliście trudne tematy. Nie używacie jadu, agresji a punktujecie Prezydenta i jego dwór merytorycznie. Ba! robicie to bezinteresownie bo gazetka jest bezpłatna. Po wpisach widać, że bardzo dwór rządzący zabolało bo poziom wyzwisk i ataków personalnych z ich strony sięga bruku, mało tego oni to robią w ramach fikcyjnie stworzonych etatów w urzędzie.
            Bezwzględnie trafiliście celnie bo po ich stronie nie ma żadnej merytorycznej polemiki, bo nie może być kiedy przedstawiliście fakty.
            Trzymamy kciuki za Was i dziękujemy!!

• Gość: eirePL Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.12, 23:48
      Co, kundelki? gazetka się nie podoba? To nie czytajcie.
      • Gość: gość Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.12, 08:15
        Pisze te posty kilka osób . Niektórzy sami sobie odpowiadają . Wide - szybki internet. Pisze Wąsik do Kusia - ów , Kuś do Bożka. Łańcuszek św. antoniego....
        • Gość: zorientowany Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.brought.to.you.by.uk7.org 19.11.12, 12:09
          No wlasnie ci wielcy obroncy Mastalerza, ktorzy tak zarzucaja, ze ktos sie pod czyms tam nie podpisal. To dlaczego wy nie podpiszecie sie tu na forum pod swoim opluwaniem i piszecie w dodatku niejednokrotnie przez proxy. Ot, takie mastalerzowskie metody - jak ktos robi to jest be jak ja robie to jest cacy. Pan Panie Mastalerz sobie przypomni jak ze sluzbowego telefonu prezesika TSM wysylal posty na to forum opluwajac innych. Czyzby pamiec zawodzila ??
          • Gość: Frajer Franek Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.12, 12:52
            pisz dalej mleczny ale ja i moi znajomi już ci koryta nie dadzą, możesz być tego pewny
    • Gość: ala Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.smsiarkowiec.pl 19.11.12, 12:41
      Mógłby ktoś jakieś skany czy coś wrzucić? Mieszkam na Przywiślu i nic nie mam, a chętnie przeczytałabym - bo nie wiem, o czym ta dyskusja. Z góry dzięki.
      • Gość: Artur Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.12, 13:48
        mastalerz w wersji Kononowicza - bardzo trafione! No bo czyż nasz pan i władca absolutny nie realizuje idei tego gościa w eleganckim sweterku? Przecież likwiduje wszystko!
        I całkiem szczerze uważam, że do mastalerza pasuje i sweterek i sam kononowicz.
        • Gość: Lolo Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.is.a.tor.exit.server.torland.is 19.11.12, 14:01
          Autor: Gość: ala IP: * 19.11.12, 12:41
          Mógłby ktoś jakieś skany czy coś wrzucić? Mieszkam na Przywiślu i nic nie mam, a chętnie przeczytałabym - bo nie wiem, o czym ta dyskusja. Z góry dzięki. Nie warto budzić rąk birąc do ręki tego szmatławca.
          "ala" to wylane szambo nie gazeta , komu zależało żeby taplać się w tym szambie ? dla mnie to pierwszy który się tym g-ówne pobrudził to napewno Wojtek Hemoroida. I pomyśleć kto z takiego jełopa zrobił dyrektora szpitala? pewnie taki sam jełop jak ten prymitywny człowieczek CZOPEK !!!
    • Gość: bako Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.finalhosting.cz 19.11.12, 13:59
      o samo goowno, inny dzień i inna forma
      komentarz zbyteczny

www.foto.pk/images/65wat.jpg
      • Gość: Orbi Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.11.12, 17:59
        A ja powiem krótko. Gdyby ta cała gazetka nie trafiła w sedno, nie byłoby takiego odzewu. Bardzo wyraźnie ludzie pana prezydenta usiłuja tu oponować w niewybredny sposób. A szkoda bo kompromitują w ten sposób nie tylko siebie ale i swojego pryncypała, dając dowód ze poczuli się bardzo dotknięci.Mądre jest to przysłowie: "Uderz w stół a nozyce się odezwą".
        • Gość: viceWituś Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.tktelekom.pl 19.11.12, 18:26
          Najniżej upadło społeczeństwo, które w milczeniu wysłuchuje, jak jawni dranie prawią mu kazania o moralności.
          (Marie von Ebner-Eschenbach)
          • Gość: obserwator Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.11.12, 18:40
            Panie i Panowie z Stowarzyszenia, którzy wydaliście gazetkę. Wielkie szacun z mojej strony i mojej rodziny. Podziwiamy Was za odwagę i styl w jakim przedstawiliście trudne tematy. Nie używacie jadu, agresji a punktujecie Prezydenta i jego dwór merytorycznie. Ba! robicie to bezinteresownie bo gazetka jest bezpłatna. Po wpisach widać, że bardzo dwór rządzący zabolało bo poziom wyzwisk i ataków personalnych z ich strony sięga bruku, mało tego oni to robią w ramach fikcyjnie stworzonych etatów w urzędzie z naszych podatków-
            trafiliście celnie bo po ich stronie nie ma żadnej merytorycznej polemiki, bo nie może być kiedy przedstawiliście fakty.
            dziękujemy!!
            • Gość: viceWituś Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.tktelekom.pl 19.11.12, 18:46
              Nigdy niewolnik pieniądza nie będzie uczciwym człowiekiem.
              (Demokryt)
            • Gość: zasłona milczenia Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.12, 19:30
              i znowu ojciech pisze do adamsia, pognieno was, mieszkańcy nic nie piszom, dajcie sobie spokój czopkowcy i emigrujcie, nawet wewnętrznie, tak będzie lepiej dla was a najlepiej dla miasta które doprowadziliście do ruiny w przeciwieństwie do własnych "karier"
              • Gość: gość z Tbg Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.11.12, 20:07
                Piszą zwykli mieszkańcy Tarnobrzega oburzeni postępowaniem władzy. Gościu nie obchodzi nas poprzednia ekipa i ich zamierzenia. Nie zgadzamy się nan to co się dzisiaj wyprawia.
                • Gość: Orientacja UM Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.11.12, 20:08
                  Głupcem ten, kto głosując na Kołków miał nadzieją, że dla miasta coś zrobią, będą działąć. Podarowali starego grata dla Ks. Józefczyka i fotografowali się jako dobroczyńcy. Celem ich moim zdaniem jest swój busines. Na przedostatnej sesji przegłosowana została procedura w/s studium (tam gdzie mają Kołki działkę w centrum). Ma tam powstać galeria. W tym celu będzie Kołek usówał niewygodnych Radnych (którzy mogli by popsuć plany businesowe Państwa Kołków). Nie wspomnę o mrzeniach hotelowych po szkole w Miechocinie.
                  • Gość: Prawy Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.11.12, 21:19
                    Wielkie szacunek dla wydawców gazety za odwagę i styl w jakim przedstawiliście trudne tematy. Nie używacie jadu, agresji a punktujecie Prezydenta i jego dwór merytorycznie.Robicie to w kulturalny sposób , bezinteresownie bo gazetka jest bezpłatna. Po wpisach widać, że bardzo dwór rządzący zabolało bo poziom wyzwisk i ataków personalnych z ich strony sięga bruku, mało tego oni to robią w ramach fikcyjnie stworzonych etatów w urzędzie kosztem naszych podatków. Oni nie są zdolni do żadnej merytorycznej polemiki, bo nie moga być kiedy przedstawiliście fakty.
                    dziękujemy!! Tak Dalej!!!!
                  • Gość: Prawy Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.11.12, 21:21
                    Wielkie szacunek dla wydawców gazety za odwagę i styl w jakim przedstawiliście trudne tematy. Nie używacie jadu, agresji a punktujecie Prezydenta i jego dwór merytorycznie.Robicie to w kulturalny sposób , bezinteresownie bo gazetka jest bezpłatna. Po wpisach widać, że bardzo dwór rządzący zabolało bo poziom wyzwisk i ataków personalnych z ich strony sięga bruku, mało tego oni to robią w ramach fikcyjnie stworzonych etatów w urzędzie kosztem naszych podatków. Oni nie są zdolni do żadnej merytorycznej polemiki, bo nie mogą być kiedy przedstawiliście fakty.
                    • Gość: zasłona milczenia Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.devs.futuro.pl 19.11.12, 21:36
                      i znowu ojciech pisze do adamsia, pognieno was, mieszkańcy nic nie piszom, dajcie sobie spokój czopkowcy i emigrujcie, nawet wewnętrznie, tak będzie lepiej dla was a najlepiej dla miasta które doprowadziliście do ruiny w przeciwieństwie do własnych "karier"
                      • Gość: Lewy Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.12, 09:16
                        Wielkie dzięki szacunek dla wydawców gazety za odwagę i styl w jakim przedstawiliście trudne tematy. Nie używacie jadu, agresji a punktujecie Prezydenta i jego dwór merytorycznie.Robicie to w ludzki kulturalny sposób , bezinteresownie bo gazetka jest bezpłatna. Widać, że bardzo zabolało bo poziom wyzwisk i ataków z ich strony sięga dna, oni to robią w ramach fikcyjnie stworzonych etatów w urzędzie kosztem naszych podatków,które powinny być przeznaczone na remonty chodników itp. Nie są zdolni do rzeczowej merytorycznej polemiki, bo nie mogą być kiedy przedstawiliście fakty.
                        • Gość: zasłona milczenia Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.12, 15:26
                          • Gość: As Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.11.12, 18:53
                            Ta gazetka to bardzo dobry pomysł ponieważ łamie zaporę informacyjną istniejącą w miejscowych mediach dotyczącą niewłaściwego, skandalicznego zachowania prezydenta.Niewybredne nieuzasadnione ataki personalne na oponentów bez merytorycznego odniesienia się do zagadnienia. Krytyka prezydenta jest słuszna i jak najbardziej na miejscu docierająca do mieszkańców Tarnobrzega.Prawdziwa cnota się krytyki nie boi. Obserwując zmasowany atak przydupasów Mastalerza na gazetę wniosek nasuwa się sam - trafiła w czułe miejsce. Wyrazy szacunku dla redakcji !!!
                            • Gość: zasłona milczenia Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.12, 19:26
    • Gość: frajerówtonadworcu Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.11.12, 06:51
      Hehe! Po paru kolesi z każdej strony usiłuje udawać całe miasto :))))))) Kto by był tak naiwny żeby dał się na to nabrać? :))))) Nie od wczoraj wiadomo że opiniami to się wymieniają ludzie na fejsie firmując swoje wypowiedzi swoim imieniem i nazwiskiem i przede wszystkim swoją twarzą, a na forach to siedzą głównie trolle i hejterzy (a w politycznych wątkach jeszcze paru przydupasów danego polityka, którzy udają 'bezstronną opinię publiczną" tak jak ma to miejsce tutaj :)))))
    • Gość: jaś z toronto Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.12, 07:49
      widziałem w gazecie śliczne zdjęcie motorowej jednostki pływającej. Czy kierujący ma uprawnienia? Bo tu napisane, jakie one maja być: mazury.info.pl/zeglarstwo/uprawnienia/index.html
      No i słowo na g... to chyba jest zarezerwowane dla Załganej Szmaty.
      • Gość: B28 Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.smsiarkowiec.pl 22.11.12, 19:24
        Z tego co mówią nadworni słudzy wielkiego sternika i strażnika tarnobrzeskiego jeziora to ma on uprawnienia na kajak jednoosobowy, tzw. "bączek", ale na dniach ma zdawać egzaminy na "dwójkę" podwójną, bo pojedyncza zaczyna być już z deka przyciasna...
        • Gość: cytologia Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.szybszyinternet.pl 22.11.12, 20:39
          Co on może mieć? Co on może reprezentować? Ten co dał mu motorówkę powinien stanąć przed sądem bo naraził masztaleńkiego na utratę życia bądź zdrowia. To,że masztalenka umie pływać to wszyscy wiemy... ale jaja z nami robią
    • Gość: g Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.szybszyinternet.pl 24.11.12, 21:40
      Najlepsza gazeta w regionie echo ucz się
      • Gość: kopiuj-wklej Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.12, 00:45
        Autor: Gość: tutejszy ateista IP: 67.221.255.* 24.11.12, 13:57

Czy zrobiono porządek w stowarzyszeniu MMT po ujawnieniu działalności 10 tys +VAT przez prominentnego działacza władz stowarzyszenia MMT i znanego działacza katolickiego i radnego Andrzeja Wójtowicza. Proszę o odpowiedź szefa MMT pana Wojciecha Wąsika i nie chowanie głowy w piasek w tym publicznym temacie.
        • Gość: x Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.12, 09:17
          czy to prawda, że wszyscy radni którzy prowadzą działalność gospodarczą na majątku gminy, zostaną vice-prezydentami? Przewodniczący nie musiałby wtedy w nieskończoność przesuwać wyjaśnień.
    • Gość: pola Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.smsiarkowiec.pl 27.11.12, 12:46
      Super gazeta wreszczie ktoś wpadła na pomysł bo mam teraz czym w piecu palić.
      • Gość: negri Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.12, 13:02
        i odbyt awaryjnie też można wytrzeć
        • Gość: anka Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.szybszyinternet.pl 28.11.12, 00:21
          Tak podskakujecie a podobno artykuły do niecodziennika piszą taż ludzie waszego boga np. wprowadzenie
          • Gość: dupa nie anka Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.12, 02:52
            a podobno nie interesuje cię płeć odmienna
            • Gość: y Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.12, 11:37
              Szacunek dla wydawców gazety za styl w jakim przedstawiliście sytuację w Tarnobrzegu. Bez ubliżania nikomu punktujecie Prezydenta i jego dwór w sposób merytoryczny i kulturalny Po wpisach widać, że bardzo dwór rządzący zabolało bo poziom wyzwisk i ataków personalnych z ich strony sięga bruku, mało tego oni to robią w ramach fikcyjnie stworzonych etatów w urzędzie kosztem naszych podatków. Oni nie są zdolni do żadnej merytorycznej obrony bo nie mogą zmienić faktów.
              dziękuje!! Tak Dalej!!!!
              • Gość: ble ble Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.12, 13:05
                czym leczysz kaca ?
                • Gość: xy Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.12.12, 14:57
                  Mamy koniec roku 2212 i u steru w Tarnobrzegu Masztalerza . Jemu się przyglądajmy , krytykujmy jego potknięcia , lenistwo , braki w kulturze zachowania, niewiedze, mściwość, wykorzystywanie urzędu dla swoich celów prywatnych i swojego otoczenia a nie czepiajmy się poprzedników bo mija 2 lata nieudolnych rządów Masztalenki
                  • Gość: odbyt Re: Tarnobrzeski Gówno Niecodziennik IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.12, 16:32
                    i znowu mleczna sraczka
    • Gość: ciekawjestem Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.stalowa.pilicka.pl 03.01.13, 16:18
      a gdzie to można przeczytać na internecie, dajcie linki, pls.
    • Gość: dudu Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.opera-mini.net 03.01.13, 17:40
      a fe.
      • Gość: Ali Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.free.aero2.net.pl 06.01.13, 10:16
        Zaj...ista gazetka!!! Wielkie brawa dla wydawców, dawno się tak nie uśmiałem :D Lektura w sam raz gdy siedzi się rano na klopie. Lekka łatwa i przyjemna! U mnie leży między Tygodnikiem Nie i Super Expressem, dużo wyżej niż Playboy czy Auto Świat. Teksty są naprawdę świetne, pełne humoru przepasanego patosem i historią regionu. Zdjęcia i Memy to prawdziwe perełki w lokalnym, a nawet regionalnym wydaniu. CHCĘ WIĘCEJ!!!
        Proponuję, by wydawcy umieścili gazetę w necie - w całości. Z racji, że strona MM istnieje, a gazetka jest bezpłatna, to chyba nie było by z tym problemów a dotarła by do większej ilości odbiorców. Ponadto liczę na galerię na stronie stowarzyszenia co najmniej taką jak w gazetce stale rozbudowywaną, tak by swoją twórczość mogły dodawać osoby zaglądające na stronę.
        Generalnie przeczytałem od deski do deski i czekam na kolejny numer, mam nadzieję, że to nie był jednorazowy ruch społeczny, a stałe przedsięwzięcie. Z tego co czytam na forum, to na pewno tematów, a pewnie również redaktorów nie zabraknie. Czekam z niecierpliwością na kolejne numery.
        P.S. Najlepsze zdjęcia wyciąłem i włożyłem do albumu rodzinnego dla potomnych.
        • Gość: Maniek Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.ip.netia.com.pl 14.01.13, 10:53
          Zgadzam się w 100% z przedmówcą
    • Gość: Ediiii Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.smsiarkowiec.pl 25.03.13, 11:14
      Ten wasz Niecodziennik to po prostu porażka , sami nie wiecie co piszecie a wasze fotomontaże są wstrętne , szkoda tylko ze Pan Redaktor jest tak bardzo rozżalony i niestety ale raczej sam nad sobą , te artykuły zawarte w tym miesięczniku ,te ataki brzmią jak zemsta z Pańskiej strony.
      Pytanie ??? Gdzie Pan był jak władze w swych rekach miał P. Dziubinski , dlaczego wtedy nie powstała Pańska gazetka i dlaczego wtedy nie opisywaliście miliona błędów i przekrętów do jakich dochodziło na naszych oczach , z jednym się tylko zgadzam że zakorzeniona jest jeszcze do tej pory Komuna w wielu osobach nawet pracujących do dziś w urzędach , wydawnictwach i nie tylko , a dlaczego a no właśnie dlatego że to był dla nich złoty okres , żyło się wielu z nich bardzo wygodnie mieli świetne posadki , zero ciężkiej pracy i było cudownie ale to juz inny temat ,wracając do sprawy, opluwając i wymyślając jakiś nieprawdziwe historyjki na obecnego Prezydenta musze powiedzieć że się mylicie bo naprawdę dużo ciężkiej pracy kosztuje sprzątanie po poprzedniej władzy , ja osobiście jak i wiele osób podziwiamy jego prace a zarazem współczujemy bo to wymaga wiele wysiłku aby z niczego zrobić coś a do tego Pan Prezydent dąży czego wy nie widzicie lub nie chcecie zobaczyć, Pan Dziubiński miał ponad 8 lat na realizacje swoich projektów które rzekomo opracowywał ze swoimi wspólnikami i co 8 lat to za mało a Pan Prezydent Norbert M. przez 2 lata wdraża ,wdrążył i je realizuje powtarzam w ciągu 2 lat więc chyba jest ogromną różnicą w czasie miedzy 8 a 2 latami .
      " szmatławiec" to rzeczywiście delikatnie powiedziane " Gó...any szmatławiec " bardziej byłby odpowiedni" .Proszę mi wierzyć ze idąc tym torem nie osiągniecie sławy bo jest to wręcz obrzydliwe , w ten sposób skutecznie się ośmieszacie czego wam gratuluję bo ośmieszanie się to też swego rodzaju sukces !!!!!.
      Nie życzymy sobie wraz z moimi znajomymi oraz przyjaciółmi waszego wydawnictwa w naszych skrzynkach. Osiedle Serbinów i osiedle Kopernika .
      • Gość: nevermore Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 14:49
        Nie zgadzam się z Tobą.W całej gazecie nie ma ani jednego nieprawdziwego tekstu,nie było też w poprzednim numerze.Znając Mastalerza,jego mściwość,już by były procesy za kłamstwa tam zawarte.Jakoś nic na ten temat nie słychać.Wszystko to prawda a żyjący w tym mieście może to potwierdzić.
        • Gość: taki gamoń Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.13, 21:21
          "osobiście jak i wiele osób podziwiamy jego prace a zarazem współczujemy bo to wymaga wiele wysiłku aby z niczego zrobić coś a do tego Pan Prezydent dąży czego wy nie widzicie lub nie chcecie zobaczyć"

Jaki biedny ten prezio, tyle się napracował i nic nie zrobił, och przepraszam kolesi i siebie ustawil, ile trzeba było wysiłku włożyć że tak zdecydowanie kolesie konkursy wygrali . Przecież to sami wybitni ludzie...............nazwiska , proszę bardzo zaraz wymienię geniuszy....
          • Gość: wiemy wszyscy Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.tktelekom.pl 27.03.13, 21:30
            2007-12-20

Prywatyzacja Przedsiębiorstwa Usług Komunalnych Sp. z o.o.

Jan Dziubiński - prezydent Tarnobrzega i Petr Vokral - Prezes austriackiego koncernu A.S.A International Environment Services Gmbh podpisali umowę prywatyzującą Przedsiębiorstwo Usług Komunalnych Sp. z o.o. w Tarnobrzegu.

Za 1.768.000 zł miasto sprzedaje firmie A.S.A 60 procent udziałów w PUK Sp. z o.o. Dodatkowo podwyższona zostanie wysokość kapitału założycielskiego spółki w postaci gotówki ze strony inwestora i aportu rzeczowego (budynku przy ul. Jachowicza) ze strony miasta.

Inwestor zobowiązał się między innymi do poniesienia nakładów inwestycyjnych do końca roku 2011 w wysokości 4 mln zł. Kwota ta będzie objęta gwarancją bankową. Inwestor także zobowiązał się do świadczenia usług co najmniej w takim zakresie jak czynił to dotychczas PUK, nie podnoszenia za nie cen, chyba, że będą one wynikały z przyczyn niezależnych od niego. Do umowy prywatyzacyjnej dołączony jest także załącznik regulujący pakiet gwarancji socjalnych. Znajdzie się w nim gwarancja zatrudnienia dla wszystkich pracowników na okres lat czterech i obowiązek odszkodowań, gdyby okres ten z winy pracodawcy został niedotrzymany. Pracownicy otrzymają także jednorazową wypłatę premii prywatyzacyjnej w wysokości 1.000 zł. A.S.A. zapowiada zakupienie samochodów do oczyszczania miasta i selektywnej zbiórki śmieci (w protokole porozumiewawczym mowa jest na wstępie o 250 pojemnikach).

To niezwykle ważne dla miasta wydarzenie – mówi prezydent Jan Dziubiński - to zwieńczenie trwającego ponad pół roku procesu prywatyzacji PUK Sp. o.o. Jak dodaje sprzedaż spółki stanowi jednocześnie kontynuację strategii prywatyzacji szeregu spółek miejskich. To kolejny krok w dobrym kierunku – podkreśla Dziubiński - widać to chociażby po sukcesie prywatyzacji Przedsiębiorstwa Energetyki Cieplnej. Już teraz „w kolejce” po strategicznego inwestora czeka Miejskie Przedsiębiorstwo Komunikacji Samochodowej Sp. z o.o.

Na potwierdzenie tych słów Jarosław Wywiał, dyrektor zarządzający A.S.A. Eko Polska Sp. z o. o. - polską filią koncernu A.S.A. zapytany o inwestycje firmy jednym tchem wymienia: nowy sprzęt i nowa baza techniczna, w przyszłości sortownia i kompostowania śmieci. Myślimy także nad zabezpieczeniem w przyszłości miejsca składowania odpadów – dodaje Wywiał – lub też inwestycją w nowoczesną formę utylizacji odpadów.

A.S.A jest obecna na polskim rynku od 2000 r. Firma działa głownie na Śląsku i w Małopolsce. To początek naszej ekspansji we wschodniej Polsce - mówi dyrektor Jarosław Wywiał.
            Czy trzeba być tak głupim , czy po prostu specjalnie nie pamiętać co robiła uprzednia ekipa pod chyba wpływem alkoholu !!!
            • Gość: prawy Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.13, 09:40
              Wielkie dzięki szacunek dla wydawców gazety za odwagę i styl w jakim przedstawiliście trudne tematy. Nie używacie jadu, agresji a punktujecie Prezydenta i jego dwór merytorycznie.Robicie to w ludzki kulturalny sposób , bezinteresownie bo gazetka jest bezpłatna. Widać, że bardzo zabolało bo poziom wyzwisk i ataków z ich strony sięga dna, oni to robią w ramach fikcyjnie stworzonych etatów w urzędzie kosztem naszych podatków,które powinny być przeznaczone na remonty chodników itp. Nie są zdolni do rzeczowej merytorycznej polemiki, bo nie mogą być kiedy przedstawiliście fakty.
              • Gość: as Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.13, 09:42
                Panie i Panowie z Stowarzyszenia, którzy wydaliście gazetkę. Wielkie szacun z mojej strony i mojej rodziny. Podziwiamy Was za odwagę i styl w jakim przedstawiliście trudne tematy. Nie używacie jadu, agresji a punktujecie Prezydenta i jego dwór merytorycznie. Ba! robicie to bezinteresownie bo gazetka jest bezpłatna. Po wpisach widać, że bardzo dwór rządzący zabolało bo poziom wyzwisk i ataków personalnych z ich strony sięga bruku, mało tego oni to robią w ramach fikcyjnie stworzonych etatów w urzędzie z naszych podatków-
                trafiliście celnie bo po ich stronie nie ma żadnej merytorycznej polemiki, bo nie może być kiedy przedstawiliście fakty.
                dziękujemy!!
                • Gość: niesamowite i denn Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.13, 10:42
                  po tym wpisie widać, że czerwony ma rację i że wóda mózga zjadła hemoroidom
              • Gość: prorok Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.13, 10:46
                czy dyżurne hemoroidy nie pojmują że mieszkańcy mają was doodbytniczo i jeśli tylko padnie mafia tarnobrzeska to sprawiedliwość, ta prawdziwa, zacznie wreszcie dobierać się wam do doopy?
              • Gość: mieszkaniec Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.13, 07:18
                Super tak trzymać . Powinniście jeszcze pisać o innych przydupasach prezydenta którzy znikąd wleźli na stołki.
                • Gość: lewy Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.13, 09:31
                  W całej gazecie nie ma ani jednego nieprawdziwego tekstu,nie było też w poprzednim numerze.Znając Mastalerza,jego mściwość,już by były procesy za kłamstwa tam zawarte.Jakoś nic na ten temat nie słychać.Wszystko to prawda a żyjący w tym mieście sami to widzą.
                  • Gość: xy Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.13, 09:49
                    Te chamskie wpisy sługusów Masztalenki mają za zadanie zohydzenie tego forum żeby się mieszkancy nie dowiedzieli o niezgodnych z naszą kulturą sprawach Prezydenta. Mając na usługach tutejsze media przekazuje swoją prawdę i nie dopuszcza prawdy prawdziwej. To czyste działania z poprzednie epoki nie mające nic wspólnego z demokratycznym samorządem. Nie dajmy się dalej ogłupiać - przejrzyjmy na oczy.
      • Gość: mieszkaniec Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.13, 12:30
        Edi mózg ci się zlasował chyba jesteś na garnuszku u NM. Gazetka jest ok i ukazuje prawdziwe oblicze prezydenta. Ja i moi przyjaciele z osiedla Serbinów Siarkowiec i Przywiśle chcemy mieć dostęp do tej gazetki.
        • Gość: do poczytania Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.smsiarkowiec.pl 29.03.13, 19:34
          powinni jją umieścić gdzieś w necie
        • Gość: Nie złodziejstwu Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.free.aero2.net.pl 29.03.13, 19:37
          Jak powszechnie wiadomo gadzinówka ta, jest finansowana autorytarną decyzją zombi-prezia Lenarta, proszę zatem o wyliczenie, ile kosztuje wydruk i kolportaż jednego egzemplarza, ile egzemplarzy przypada na mieszkańców innych spółdzielni niż TSM i jaj już sobie obliczę o ile pan prezio powinien mi obniżyć czynsz wciskając mu mój egzemplarz w gardło!!!!!
          • Gość: prawy Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.03.13, 22:16
            Te chamskie wpisy sługusów Masztalenki mają za zadanie zohydzenie tego forum żeby się mieszkancy nie dowiedzieli o niezgodnych z naszą kulturą sprawach Prezydenta. Mając na usługach tutejsze media przekazuje swoją prawdę i nie dopuszcza prawdy prawdziwej. To czyste działania z poprzednie epoki nie mające nic wspólnego z demokratycznym samorządem. Nie dajmy się dalej ogłupiać - przejrzyjmy na oczy.
            • Gość: spółdzielca Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.13, 22:44
              ty durny hemoroidzie, te wpisy są jak najbardziej zasadne, nie damy ci się ogłupiać fiucie mleczny
    • Gość: SZOK! Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.flash-net.pl 30.03.13, 02:14
      co za bzdury wypisują w tej gazecie artykuły tendencyjne mną wstrząsnął ten artykuł o przedszkolu co za bzdury. tam chodzi moje dziecko i żadna z podanych tam informacji nie ma pokrycia. może tylko to że mogło być większe a poza tym to przecież jest OK. a co do innych "rewelacji" to chcę tym "pisarczykom" przypomnieć że tam do tego przedszkola nie chodzą tylko dzieci chore są przede wszystkim zdrowe więc niech wszystko nie kreci się wokół jednego. to już przesada. ZWYKŁE ŚWIŃSTWO! POPROSTU KAMPANIA WYBORCZA I TO W KIEPSKIM STYLU.
      • Gość: żenada Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.13, 02:22
        nie ma co się im dziwić, szefa podtruli im spiskowcy spalinami w Cmolasie to im się we łbach psieprzy, a tej sensacji to nawet radio bieszczadzkie nie wychwyciło,
        • Gość: byt Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.03.13, 03:03
          Nakład 17 tys egzemplarzy,(Tygodnik ok 14 tys).Ciekawe kto płaci za ten niecodziennik bo chyba nie mleczarz z kusiem?
          • Gość: no Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.13, 11:21
            to stare komuchy to mają wszystko robione w czynie społecznym, białorusini
            • Gość: Tadek Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.13, 12:32
              Gdy tylko na forum pojawił się wpis, że wyszedł nowy numer niecodziennika od razu skoczyłem do skrzynki na listy skomląc niczym kundelek przed kiełbaską za nową gazetką. Niestety poza standardowymi gazetkami reklamowymi pusto... :/ Taka sytuacja miała miejsce przez kilka kolejnych dni, a ja biegałem od okna do okna patrząc, czy jakiś roznosiciel nie podchodzi pod drzwi. W końcu wziąłem sprawy w swoje ręce. Kilka wieczornych rajdów po śmietnikach i gdzieś w centrum wygrzebałem spod śniegu nowy numer, strząsnąłem obierki po jabłkach delikatnie aby nie rozmazać farby drukarskiej i wsunąłem dumnie za pazuchę to wiekopomne dzieło wracając do domu.
              Po kilku godzinach na kaloryferze mogłem wziąć się do lektury. Od razu adrenalina skoczyła.. Co tym razem ciekawego odkryją redaktorzy? Komu wejdą do łóżka, a komu do śmietnika (taka dygresja odnośnie nowej ustawy).
              Bardzo dziękuję całemu zespołowi prasowemu za życzenia Świąteczne i również do nich się dołączam. Następnie porównanie naszego Prezydenta z Białoruskim.. Brakowało mi tylko na końcu: "And the winner is Krzysztof Kononowicz ....(lub coś w tym stylu)" Ale i tak jedynka była świetna! na kolejnych stronach powiało trochę nudą... Muszę przyznać, że pierwszy numer był trochę lepszy. Kolejne osoby wypowiadały się, że wierzyły w naszego Wielkiego Przywódcę gdy obejmował władzę, a wyszło jak zawsze... Myślę, że redakcja mogła by to wszystko streścić na jednej stronie i przeznaczyć więcej miejsca na artykuły, które grają na emocjach... (Drogie MM Tarnobrzeg, kupcie sobie kilka wydań Super Expressu to zrozumiecie o co mi chodzi).
              Marzę, aby w Niecodzienniku zobaczyć tytuł: Radny X woli mężczyzn... Dyrektor Y zdradza żonę... Sekretarka Z robiła (przepraszam kupowała) lody oficjelom... Wtedy gazetka nie była by kwartalnikiem, ale co najmniej miesięcznikiem, a nakład powiększył by się z 17 do kilkudziesięciu tysięcy, a pewnie można by ją jeszcze sprzedać zamiast rozdawać!
              Kolejna sprawa: memy. Szkoda, że było ich tak mało :( Pierwszy numer mnie zachwycił pod tym względem. Można by np: zrobić zdjęcie jakiejś piwnicy i napisać: 'Konserwator zabytków nie pozwala na wyższe budynki w Tarnobrzegu', albo zimowy krajobraz okolicy z napisem: 'w tym roku to zima boi się ASA'. ;)
              Ale generalnie nie jest źle!!!
              Super był opisany thriller sądowniczy radnego Motyki!
              Świetne perełki krasomówcze rządzących - powinniście przyznawać złoty mikrofon/usta itp. dla takich mówców np. Tekst kwartału.
              Polecam również, aby redakcja pomyślała nad wywiadem z kimś z ekipy rządzącej; jaką perełką byłyby słowa, że miasto jest krainą mlekiem i miodem płynącą wśród reszty tekstów. Myślę, że większość czytelników popłakałaby się ze śmiechu.
              A najlepsza w moim mniemaniu jest reklama instytucji finansowej na ostatniej stronie. Szczególnie, że ostatnio Komisja Nadzoru Finansowego prześwietliła tę firmę i milczy jak zaklęta, co tam u nich znalazła.. Być może to Niecodzinnik jest pierwszą gazetą, która zajęła się nowa aferą na miarę Amber Gold!
              Pozdrowienia dla całej ekipy redakcyjnej.
              Czekam z niecierpliwością na kolejny numer!!!! :D
              • Gość: wujek dobra rada Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.free.aero2.net.pl 30.03.13, 20:35
                > Gdy tylko na forum pojawił się wpis, że wyszedł nowy numer niecodziennika od ra
                > zu skoczyłem do skrzynki na listy skomląc niczym kundelek przed kiełbaską za no
                > wą gazetką. Niestety poza standardowymi gazetkami reklamowymi pusto... :/ Taka
                > sytuacja miała miejsce przez kilka kolejnych dni, a ja biegałem od okna do okna
                > patrząc, czy jakiś roznosiciel nie podchodzi pod drzwi. W końcu wziąłem sprawy
                > w swoje ręce. Kilka wieczornych rajdów po śmietnikach i gdzieś w centrum wygrz
                > ebałem

Ktoś tu ma nieźle nas..ne we łbie...
                Drogi Tadku, jeżeli masz w nawyku grzebanie w śmieciach, czy to z przyczyn medycznych czy ekonomicznych, mam dla ciebie dwie łaskawe wielkanocne rady:
                1. Służba zdrowia, jeszcze w tym kraju nie poszła śladami (mleczną drogą) tarnobrzeskich firm komunalnych jak PKS, MKS, PGK, PEC w prywatne ręce i jest bezpłatna, myślę zatem, że twoje schorzenie umysłowe może śmiało zdiagnozować lekarz internista.
                2. Jeżeli twój problem jest natury ekonomicznej, polecam ci spotkanie wielkanocne na Rynku, bądź odwiedzenie MOPR-u, jego panu Dz. nie udało się sprywatyzować.
                • Gość: niecodzienny Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.04.13, 03:07
                  Jeżeli ktoś miał jeszcze wątpliwości co do obecnych motywów poprzedniej ekipy to już nie ma ,bo takiej ilosci zawiści,jadu,bezradności,jaka bije z tekstów nawet ja się nie spodziewałem.Zaskoczył mnie jeszcze brak ataku na niedbałowskiego,świadczy o takiej nienawisci do mastalerza,że nawet były vice chwilowo jest cacy.
    • Gość: prawy Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.04.13, 21:25
      My pracowenicy Zakładu Energetycznego dziękujemy Panu Prezydentowi Mastalerzowi za to, że zatrudniający ponad 200 osób zakłąd pracy został rozwalony i musimy tułać sie po świecie. Nic Pan nie zrobił coby zatrzymać miejsca pracy. Stalowa Wola, Mielec, Staszów sobie nie dali Tarnobrzeg byłe Miasto Wojewódzkie ograne z każdej strony. Niech Pan sobie dalej toczy swoje gierki, organizuje balangi, pokazuje się w mediach, urzdza z biskupami szopki na rynku a ludzi do skrajnej nędzy doprowadzi. Nie ma osoby w naszej firmie, która by Panu to wybaczyła. Pod Pańskimi rządami Tarnobrzeg zniknie z mapy Polski.

Wesoły świąt!
      • Gość: oddział psycho Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.13, 00:51
        my pracownicy oddziału psychiatrycznego zapraszamy osobę to piszącą do nas na oddział, na którym wyleczymy tą przypadłość dotykającą w tak znacznym stopniu osoby z towarzystwa hemoroidalnego, nie bojsja hemoroid, jeszcze budiesz maładiec, białoruski maładiec
      • Gość: wafel Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.free.aero2.net.pl 02.04.13, 23:45
        No, ale Mastalerz jest chyba prezydentem miasta, a nie prezesem PGE? Poza tym z tego co wiem to nie było tam zwolnień, a nawet ostatnio, coś chyba nie chcą abym im płacił za prąd, bo już miesiąc nie przychodzi rachunek, i dwukrotnie tam do nich dzwoniłem w tej sprawie, a odbierająca osoba za każdym razem przedstawiała się wstępem "Rejon Energetyczny Tarnobrzeg...." lub "Zakład Energetyczny Tarnobrzeg....", także ta likwidacja to chyba plota!!!???
        • Gość: memento Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.180.114.87.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.04.13, 09:26
          Ale skomli ten 10 tys +vat,że pracy nie może znależć.Zapomniał jak wywalał za nic na pysk?Mea culpa.
          • Gość: sklerotyk Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.05.13, 20:10
            Znowu włożyli do skrzynek ten sam numer.Nie mają co z tym zrobić? czy mają ludzi za idiotów?
            • Gość: neptyk Re: Tarnobrzeski Gó... Niecodziennik IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.13, 22:02
              mieli 17 tys wydrukowanych rolek tego papieru toaletowego i to nie za swoje pieniądze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka