k.e.g.2 05.03.25, 19:07 We wszystkich mediach w Polsce gów.no jest,a nie informacje że świata polityki. Na ch.uj te odmóżdżone polskie media? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k Polecam media sasiadow zza Odry 05.03.25, 19:16 wszystkie pisza i mowia prawie to samo. ale najwiekszy ubaw mam czytajac media bialoruskie te nie pisza i nie mowia kompletnie nic. media rosyjskie - kontrolowane przeciez przez ludzi Putina to w porownianiu do bialoruskich OCEAN roznorodnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Polecam media sasiadow zza Odry 06.03.25, 00:24 j-k napisał: > wszystkie pisza i mowia prawie to samo. > > ale najwiekszy ubaw mam czytajac media bialoruskie > > te nie pisza i nie mowia kompletnie nic. > > media rosyjskie - kontrolowane przeciez przez ludzi Putina > > to w porownianiu do bialoruskich OCEAN roznorodnosci. Nic dziwnego, że media białoruskie i Łukaszenka osobiście, wielokrotnie,chwaliły zmianę władzy w Polsce i rząd Tuska: dorzeczy.pl/opinie/489705/alaksandr-lukaszenka-jesli-wygra-tusk-to-jest-nadzieja-na-restart.html Odpowiedz Link Zgłoś
k.e.g.2 Re: Pożegnanie 05.03.25, 20:49 Zdziwiony, zdziwiony.Takiego po.e.rdolenia banałów w programach,, materiałach nformacyjnych,nie spodziewałem się. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Pożegnanie 05.03.25, 20:55 Styropianowcy od pol wieku tylko dra mordy Odpowiedz Link Zgłoś
j-k biedaku 05.03.25, 21:32 szwampuch58 napisał: > Styropianowcy od pol wieku tylko dra mordy A tfuj slunski Slunsk nadal pod polska okupacja co ? . ale tak pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Pożegnanie i dobrze. 05.03.25, 21:31 k.e.g.2 napisał: > Zdziwiony, zdziwiony. Takiego po.e.rdolenia banałów w programach,, materiałach normacyjnych, nie spodziewałem się. a ja i owszem. pomyslow nie ma nikt. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.. w 1981 przew. "S" w jednym z warszawskich zakladow przemyslowych Odpowiedz Link Zgłoś
k.e.g.2 Re: Pożegnanie i dobrze. 05.03.25, 22:26 Ale chrrzanisz.To jest systemowe rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie. 05.03.25, 22:28 k.e.g.2 napisał: > Ale chrrzanisz.To jest systemowe rozwiązanie. nie. to jest intelektualna indolencja. Zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
k.e.g.2 Re: nie. 05.03.25, 22:31 j-k napisał: > k.e.g.2 napisał: > > Ale chrrzanisz.To jest systemowe rozwiązanie. > > nie. > to jest intelektualna > > indolencja. Zachodu. Obrażasz inteligencję ludzką. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie. nie.... 05.03.25, 22:39 > Obrażasz inteligencję ludzką. to mi wolno. sam jestem nieglupi - ale i niespecjalnie rozumny. Odpowiedz Link Zgłoś
k.e.g.2 Re: nie. nie.... 05.03.25, 22:54 j-k napisl > sam jestem nieglupi - ale i niespecjalnie rozumny Tego nie da się zrozumieć.Jestes mistrzem logicznego myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Pożegnanie 06.03.25, 00:24 szwampuch58 napisał: > Nic nowego ,zdziwiony? Dam jeden z wielu linków : dorzeczy.pl/opinie/489705/alaksandr-lukaszenka-jesli-wygra-tusk-to-jest-nadzieja-na-restart.html Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: Pożegnanie 05.03.25, 20:11 " cxd Polaku, WOLNOŚĆ I DEMOKRACJA, to najpiękniejsze słowa ze wszystkich słów. Nie pozwól faszystom z pisu podzielić ich nawet na pół. 1 lutego 2024 r. Sąd Okręgowy w Warszawie uznał, że „Mamy prawo uważać, że Prawo i Sprawiedliwość to partia faszystowska! „ Polaku, wspierając pis i ich sprzymierzeńców popierasz faszystów, złodziei i kryminalistów. Jeśli członkowie pis, to faszyści, to kim są członkowie z solidarnej polski i konfederacji? Pomyśl o swoich dzieciach i wnukach. Pomyśl o swojej wolności, demokracji, konstytucji, wolnych sądach i mediach. Dziś wspieraj i głosuj na Wolną i Demokratyczną Polskę, czyli Rafała TRZASKOWSKIEGO. Polaku, bycie dziś w pisie, solidarnej Polsce i konfederacji jest większym wstydem, niż było bycie w PZPR. Czytaj: PiS kontra "Gazeta Myszkowska". Zapadł wyrok w głośnym procesie - o2 " Odpowiedz Link Zgłoś
niepoprawnylogin1980 Re: Pożegnanie 05.03.25, 23:40 Przypisywanie Polakom sprawek niemców i ich sojuszników to ordynarna zdrada. Kolejny skandaliczny wyrok kasy świadczy jak najgorzej o niektórych członkach tej grupy. Dlatego m.in. najbliższe wybory to starcie pomiędzy Polskością i antypolactwem, którego przedstawicielem jest trzaskowski , który notorycznie zakłóca Patriotyczne Obchody, nie pozwala na legła y pomnik Ofiar KL Warschau, na przeniesienie pomnika Wołynia w godne miejsce, Warszawa ciągle jeszcze nie ma pomnika 1920 roku, nawet tradycyjnego ognia na Kopcu Powstania chcieli w tym roku zakazać. A co do demokracji Warrrczącej to takiego zamordyzmu w III RP jeszcze nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis tak samo uważa Łukaszenka 06.03.25, 00:28 m78wt3c napisała: > > " cxd Polaku, WOLNOŚĆ I DEMOKRACJA, to najpiękniejsze słowa ze wszystkich słów. > Nie pozwól faszystom z pisu podzielić ich nawet na pół. > 1 lutego 2024 r. Sąd Okręgowy w Warszawie uznał, że „Mamy prawo uważać, że Praw > o i Sprawiedliwość to partia faszystowska! „ > Polaku, wspierając pis i ich sprzymierzeńców popierasz faszystów, złodziei i kr > yminalistów. > Jeśli członkowie pis, to faszyści, to kim są członkowie z solidarnej polski i k > onfederacji? Pomyśl o swoich dzieciach i wnukach. Pomyśl o swojej wolności, dem > okracji, konstytucji, wolnych sądach i mediach. > Dziś wspieraj i głosuj na Wolną i Demokratyczną Polskę, czyli Rafała TRZASKOWSK > IEGO. > Polaku, bycie dziś w pisie, solidarnej Polsce i konfederacji jest większym wsty > dem, niż było bycie w PZPR. > Czytaj: PiS kontra "Gazeta Myszkowska". Zapadł wyrok w głośnym procesie - o2 " Jak bardzo cieszył się z wygranej Tuska. youtu.be/pxWxPg4o_tQ Odpowiedz Link Zgłoś