Gość: szuka IP: *.tktelekom.pl 12.03.13, 13:57 Patrze i oczom nie wierze - wymagania w stosunku do nowego pracownika : m.in opinia z BIG puptarnobrzeg.pl/oferta/id/1359 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radek Re: oferta pracy PLay - Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.13, 15:55 To jest Tarnobrzeg, tu bez znajomości masz być super pracownikiem za 1600 brutto, widocznie nikt ze znajomych urzędników nie chciał to wisi. Wczoraj przez kilkadziesiąt minut wisiało ogłoszenie o stażu - pracownik biurowy i znikło w czeluściach, tak to się załatwia. Na lepszych stanowiskach siedzą tłumoki po szkołach za pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: oferta pracy PLay - Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.03.13, 17:33 czy jest coś dziwnego, że poszukują kogoś uczciwego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: oferta pracy PLay - Tarnobrzeg IP: 91.231.169.* 12.03.13, 18:47 czy uczciwy człowiek może nie mieć kłopotów finansowych ? i dziwne, że akurat w tym Play szukaja ciągle pracowników.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: oferta pracy PLay - Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.13, 19:28 Tak masz racje uczciwego, bo tylko uczciwy człowiek będzie pracował za 1600, mając jeszcze rodzinę na utrzymaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZdolnaBezrobotna Re: oferta pracy PLay - Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.03.13, 21:36 Jestem osobą wykształconą, zdolną ( posiadam wiele talentów przydatnych w swoim zawodzie), ambitną, chętną do pracy i ...bezrobotną. Wiele razy stała przede mną cudowna wizja pracy na stanowisku urzędniczym. Rozmowy kwalifikacyjne przebiegały wzorowo, wiele razy słyszałam, że bardzo chętnie by mnie przyjęli.....lecz......mieli już telefon i muszą przyjąć kogoś innego (polecenie z "góry"). Bywało, że i niekompetentnego. Parę razy zabiegano o stanowisko dla mnie, bezskutecznie. Słyszałam to już parę razy, mówili wprost . Płakać się chce. Nie mam znajomości - nie mam pracy. Mam nadzieje, że to już ostatni rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: oferta pracy PLay - Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.03.13, 18:06 post powyżej wyjęty Mi spod paluszków klawiatury, podpisuję się pięcioma palcami pod tym co napisałaś ja też tak się czuję załamka, wiele razy słyszałam tak jak ty, bądź złudne nadzieje ,że zadzwonią za kilka miesięcy może się coś zwolni i będzie miejsce dla mnie - nie ma, bez znajomości nie ma szans w tym mieście na pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: oferta pracy PLay - Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.03.13, 18:20 Jak masz takie predyspozycje to co Ci przeszkadza uruchomić własną firmę? Przecież można i 40 tysięcy dostać na start, są rabaty na ZUS przez pierwszy rok... Naprawdę nie rozumiem biadolenia, szczególnie kiedy robią to osoby o tak wysokich kwalifikacjach i takim wykształceniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: oferta pracy PLay - Tarnobrzeg - do proboszcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.13, 22:51 CHRZANISZ CHŁOPIE JAK POPARZONY! Jaka działalność za 40 tys. i to jeszcze w TBG - jak jesteś taki mądrutki to podrzuć dziewczynom pomysł na te działalność! Najlepiej rzucać ogólnikami z za klawiatury i "filozofując", podświadomie zaspakajać własne niedowartościowane EGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: oferta pracy PLay - Tarnobrzeg - do proboszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.13, 10:45 Na mnie na pewno nie pracujesz, bredzenie w stylu weź 40tyś i załóż działalność w TBG rozbawia mnie do łez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marmur Re: oferta pracy PLay - Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.03.13, 23:22 Proboszczu w jakim Ty świecie człowieku żyjesz?Na pewno piszesz z Tbga? Co w naszym mieście może dziewczynom wypalić (nawiązywały do stanowisk urzędniczych wedle wykształcenia ).No podpowiedz proszę, bo mnie skręca z ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: oferta pracy PLay - Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.03.13, 23:27 Proboszcz pojechał po bandzie hehehhehehehhehe. Faktycznie musiał go prąd nieźle popieścić. A co do pracy na stanowiskach w placówkach urzędniczych, oświatowych - święta racja. Pan prezydent zadzwoni ze swoja kandydantką/kandydatem i "po ptakach". Fikcyjne konkursy kwalifikacyjne są już w naszym mieście paroletnią tradycją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: oferta pracy PLay - Tarnobrzeg IP: *.ip.netia.com.pl 14.03.13, 08:47 Macie w sumie rację. Z waszą mentalnością siedźcie sobie z palcem w tyłku i zza klawiatur biadolcie jak to jest źle, że nikt nie chce dać pracy, najlepiej biurowej, coby można się było poobijać i wziąć łatwo najlepiej nie mniej niż 1,5 tysiaka na rękę. Jeszcze dostać trzynastkę, wczasy pod gruszą i ze 2 razy do roku bilet na koncert lub kabaret. Żyjcie dalej marzeniami. Tylko, że ja pracuję na wasze zasiłki... a w sumie mi się to jakoś nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: oferta pracy PLay - Tarnobrzeg IP: *.flash-net.pl 14.03.13, 11:31 rozumiem sytuacje wykształconych przedmówczyń które studiowały z nadzieją na lepsze jutro a dziś są bezrobotne jednak wasze posty świadczą o tym że najwięcej winy w tej sytuacji jest po waszej stronie chciało się lekkiego życia a teraz winny prezydent świadczy to o waszej inteligencji i poziomie uczelni jakie kończyłyście otwórzcie oczy rozejrzyjcie się co się dzieje urzędnicy nauczyciele lekarze mundurowi itp. to zawody które żyją z produktu krajowego a kto ten produkt wytwarza? jeśli znacie odpowiedź to tam szukajcie pracy a wtedy ze spokojem spojrzycie w przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: oferta pracy PLay - Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.03.13, 13:39 zasiłku nie dostaniesz na ładne oczy. ponad 80% bezrobotnych nie pobiera zasiłku są tacy co go nigdy nie mieli i pewnie nie bedą mieć nie wspomne o jakimś stazu czy szkoleniu ze strony tarnobrzeskiego UP. zasiłek dostanie na pół roku jak gdzieś przynajmniej rok przepracuje legalnie, ale w tym miasteczku to mało prawdopodobne. tak naprawde to każdy pracuje sobie na swoj zasiłek jeżeli zostanie zwolniony ....o ile praca jest legalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: oferta pracy PLay - Tarnobrzeg IP: *.cheeloo.net 14.03.13, 08:14 To jest właśnie Tarnobrzeg pod rządami Norberta Mastalerza. Cyt z kampanii wyborczej" przejrzyste konkursy". Tez jestem bez pracy i też stawałam do konkursu, pierwszy i ostatni raz. Odczucie takie: starujcie a już wiadomo kto zostanie przyjęty. Głosowałam na Pana Mastalerz bo miałam nadzieję, że coś się zmieni i rozczarowałam się bardzo, chyba więcej nie pójdę do wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuka Re: oferta pracy PLay - Tarnobrzeg IP: *.tktelekom.pl 14.03.13, 13:43 ale temat zmienił tor .... BIG i praca za 1600 brutto - powodzenia - ciekawe , czy osobę bezrobotna będzie stać na zaświadczenie o niekaralności , czy z BIG ( nie dostaniesz sie a kasa pójdzie w błoto ) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_80 Re: oferta pracy PLay - Tarnobrzeg 14.03.13, 17:22 Jak na "zwykłego konsultanta" wymagania rzeczywiście spore... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do proboszcza Re: oferta pracy PLay - Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.13, 00:38 Proboszcz z nicku wnioskuje, ze mezczyzna, prosze rozwazyc sytuacje kobiet na rynku pracy w Tarnobrzegu i sytuacje mezczyzn, jesli Pan tego nie potrafi, poczytac o sytuacji kobiet na rynku pracy w Polsce, bo wnioski sa analogiczne. Kolejna sprawa rozwazyc fakt ile w ostatnio 5 latach otwrzono firm z dotacji, a ile utrzymalo sie na rynku do dzis dnia, jakie firmy utrzymuja sie w Tarnobrzegu i jaka jest konkurencja. Ewentualnie prosze sie pochwalic w jakim kierunku prosperuje Pana firma i od ilu lat jest na rynku..... W przypadku, gdyby jednak Szanowny Pan nigdy nie otwieral firmy to morda w kubel i swoje dobre rady zachowac dla swoich bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afadsf Re: oferta pracy PLay - Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.13, 10:42 w tarnobrzeskich salonach playa twarze te same od dawna wiec chyba zle nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: oferta pracy PLay - Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.13, 12:00 pracował ktoś w playu??? Odpowiedz Link Zgłoś