Gość: ja IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.04.13, 21:37 Jezusie nie ma znajomej na forum!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bolo Re: Co się stało IP: *.tktelekom.pl 19.04.13, 21:46 nie ma Lechuja51 to ten sam wyrób patriotyczny Watykanu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Co się stało IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.04.13, 22:10 I co my teraz zrobimy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demeryt Re: Co się stało IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.04.13, 08:25 Znajoma nie pisze ale cymbałów, ćwoków i osłów dostatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Co się stało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.13, 16:04 www.youtube.com/watch?v=-kesGw50EhM Zapraszam na wycieczkę:-) Pozdrawiam fanów:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf Re: Co się stało IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.04.13, 17:23 niema teżw szechwiedzącego E-ftalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Co się stało IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.04.13, 17:27 A ciekawe co się stało z wielonickowcem który załozył link"babulowa" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Co się stało IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.04.13, 17:33 Wielu mądrze prawiących ludzi było i nie ma .Prawda taka że nudne się zrobiło czytanie wypocin znajomej i zakładanie przez nią durnych wątków. Też długo mnie nie było więc dostrzegam różnicę...prawie nikt już tutaj nie dyskutuje na normalnym poziomie....a szkoda . W każdym razie pozdrawiam tę garstkę normalnych którzy tu jeszcze zaglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @Lili Re: Co się stało IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.04.13, 09:42 Uważaj Lili bo cię umieszczą w Sèvres jako wzór normalności w podrozdziale Leming. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Co się stało IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.04.13, 16:04 Znajoma leczy kaca po weselu Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Co się stało 21.04.13, 19:02 ja jestem,akurat wchodzę tu tylko jak mam zrypany humor.Bo jak jest dobry,to kto o zdrowych zmysłach wchodziłby w taki forumowy śmietnik jak tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesznik Re: Co się stało IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.04.13, 20:37 Witaj Przyjacielu! Bez ciebie to forum takie nudne i od razu odzyskalem spokój swojej duszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Co się stało IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.04.13, 22:41 No popatrz , ja też tutaj poprawiam sobie humor. Czyli to nie jest nienormalne skoro jest nas więcej, Bardzo mnie to cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś