Gość: kibickosza IP: *.smsiarkowiec.pl 05.07.13, 22:05 prognozy raczej czarne chociaż nie moje ;) jedyne światełko to to, że dodatkowych opłat za zbyt małą halę jednak nie będzie www.3sekundy.com/2013/06/rosa-vs-siarka-oczekiwana-zmiana-miejsc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GGGGG Re: koszykówka - prognozy IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.07.13, 21:54 Stare, przeterminowane!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibickosza Re: koszykówka - prognozy IP: *.smsiarkowiec.pl 07.07.13, 22:47 z 19 czerwca, to nie takie stare. A jeśli przeterminowane, to znaczy (z czego oczywiście się cieszę), że już zdezaktualizowały się takie np. stwierdzenia z artykułu: "Hala się nie zmieni, bo miasto nie ma pieniędzy na nowy obiekt". "specjalnie wypełnionej hali nie widziałem, a z tego co czytam to nie była to jakaś nowość i pech. A warto dodać, że przeciwnik był przyzwoity, bo Trefl Sopot, w dodatku sam koniec sezonu zasadniczego". "Ale trudno mi powiedzieć, czy Leszek Marzec gwarantuje pójście do przodu, czy raczej jest wersją oszczędnościową o pięknej nazwie „trenera ambitnego, dla którego praca w PLK będzie nobilitacją i szansą” (cytat z wywiadu z prezesem Pyszniakiem)". "Kontrakty z klubem podpisali Dawid Przybyszewski, Krysztof Krajniewski, Jakub Patoka, Michał Marciniak. Mówiąc oględnie, w porównaniu z Radomiem to tragedia". "W Tarnobrzegu, na chwilę obecną, nie widać żadnego elementu, który mógłby wskazywać na rozwój klubu". "Jeśli nic się nie zmieni, to powtórzenie choćby dziewiątego miejsca może się okazać zbyt trudne". "Na koniec kolejny element odróżniający oba kluby. Strona oficjalna Siarki? Najnowsza informacja z 23 kwietnia". "Idziemy dalej – profil na Facebooku, czyli najpopularniejszym obecnie medium społecznościowym. Siarka chyba nie ma (a przynajmniej nie znalazłem nic ponad nieoficjalny, bardzo żywy akurat). W Radomiu wprawdzie rzucają dużo o NBA, ale o swój klub dbają. Zwyczajnie – tam ktoś żyje, funkcjonuje i działa". "W Radomiu mają pomysł na koszykówkę wykraczający ponad „byle przetrwać kolejny sezon” i wydają się go realizować. Nawet jeśli popełniają błędy, to jest szansa, że wyciągną z nich wnioski. Natomiast nieco ponad sto kilometrów dalej.. wszystko wygląda jakby mocno budżetowo, z głównym zamysłem w oszczędnościach i stagnacji." POWTARZAM: JEŚLI TO NIEPRAWDA, TO CIESZĘ SIĘ BEZGRANICZNIE, BO JESTEM KIBICEM, A MIASTU I JEZIORU PRZECIEŻ POTRZEBNA JEST PROMOCJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: koszykówka - prognozy IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.13, 23:15 Jak w ogóle wystartują to będzie dobrze?, Nie wiem czy budżet to jest na 100% dopięty, czy tylko jest obiecana kasa. Czy są jacyś sponsorzy kosza w Tarnobrzegu poza Urzędem Miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: koszykówka - prognozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.13, 08:37 Nie ma sponsorów bo mastalerz nie chce byc drugim sponsorem.Zawsze musi byc pierwszym,nawet kosztem takiej degrengolady jaka jest obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś