Dodaj do ulubionych

Wypożyczenie samochodu

IP: *.smsiarkowiec.pl 28.08.13, 21:48
Potrzebuję wypożyczenie większego samochodu,a najlepiej to z kierowcą do mojej przeprowadzki pod koniec września na studia.Ktoś się oferuje?I proszę podać wstępne koszty.
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Wypożyczenie samochodu IP: *.wdm.pl 28.08.13, 22:09
      Gdzie i skąd ta przeprowadzka ?
      • Gość: Monika Re: Wypożyczenie samochodu IP: *.smsiarkowiec.pl 28.08.13, 22:14
        Z Tarnobrzega do Kielc.
    • Gość: Duduś Re: Wypożyczenie samochodu IP: *.pppoe.sistbg.net 29.08.13, 15:00
      Jesli aktualne, to proszę podać jakies namiary na siebie, zadzwonie lub napisze. pozdrawiam
      • Gość: kat Re: Wypożyczenie samochodu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.08.13, 17:03
        otworz tygodnik znajdziesz ogloszenia - przeprowadzki, kiedys bylo tego pelno.
    • Gość: wujek dobre rady Re: Wypożyczenie samochodu IP: *.centertel.pl 30.08.13, 12:05
      Wiem ze to podejdzie pod reklame ale ja tez mialem przeprowadzke tyle tylko ze do krakowa i skorzystalem tej firmy, tania,szybka i solidna.Polecam.Namiary na tego pana to 600571259 nazywa sie chyba tomek albo jakos rak, nie pamietam bo to juz ponad pol roku temu bylo.Oglaszal sie chyba w Tygodniu/pozdrawiam i zycze udanej przeprowadzki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka