Dodaj do ulubionych

bus Tarnobrzeg - francja

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.09.13, 15:27
witam zna ktos moze jakas firme przewozowa ktora wozli ludzi do francji? chodzi mi o busa
nie autokar
Obserwuj wątek
    • Gość: kkk Re: bus Tarnobrzeg - francja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.13, 16:04
      w tamtą stronę bedzie ciężko. zależy jeszcze w jaki region. Ale bus nie będzie tańszy niż autokar. Ja być może bede jechał (osobówką) w ciągu najbliższego tygodnia do francji i być może będzie jedno miejsce wolne. możesz napisać emkate@gazeta.pl kiedy i gdzie chcesz jechać.
      • Gość: pawel Re: bus Tarnobrzeg - francja IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.09.13, 16:17
        juz nie chodzi o to ze bedzie tanszy tylko ze dowiezie mnie na miejsce i bede szybciej ale masz racje ciezko znalezc busa bo widze ze tylko niemcy belgia holandia jezdza
    • Gość: gość Re: bus Tarnobrzeg - francja IP: *.flash-net.pl 03.09.13, 16:37
      Można zapytać w firmach, które wożą ludzi do Hiszpanii bądź Anglii.
      • Gość: ala Re: bus Tarnobrzeg - francja IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.09.13, 22:27
        "Ldl Kolbuszowa" Lesław Leśniowski Daniel Leśniowski

Nowa Wieś 93
        tel. 17 227 22 04
        • Gość: gosc Re: bus Tarnobrzeg - francja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 09:37
          "Trans-Zet" Zbigniew Ogiba
          Adres
          39-450 Siedleszczany 71
          woj. podkarpackie

Kontakt
          tel. 15 823 11 25
          • Gość: paweł Re: bus Tarnobrzeg - francja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 14:19
            dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka