annnia5 25.09.13, 22:19 Jak myślicie... Byłoby w Tbg zapotrzebowanie na artykuły z tego sklepu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NUNA Re: Cocodrillo IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.09.13, 23:46 Własnie odp Ci na "Małym dziecku":) W Tbgu nie ma fajnych sklepów z ubraniami dzieciecymi- takie jest moje zdanie. Z tym, że Coccodrillo jest sklepem dość drogim. Zadaj sobie pytanie czy w tak niewielkim mieście zda ten sklep egazmin, czy obroty będą satysfakcjonujące . Najbliższy w Sandomierzu - wiec kto ma dojechać, dojedzie. Trochę tańszy i wg mnie fajniesze ubrania ma RESERVED KIDS, z tym ,że nie wiem jakie mają wymogi z tej firmy, czy można prowadzić tylko dziecięcą odzież. Mają w Stalowej, często jeżdżę do nich. Jakość i cena super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reserved Re: Cocodrillo IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.09.13, 05:37 Reserved !!!! Dla dorosłych również , ciuchy na czasie i bardzo dobrej jakości -popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telina Re: Cocodrillo IP: *.play-internet.pl 26.09.13, 07:23 Cocodrilo jest strasznie drogie a fasony ciuchow nieciekawe.nie sa warte swojej ceny. Lepiej byloby otworzyc 5 10 15 ,maja przynajmniej ciekawe wyprzedaze ewentualnie wojcik - tez ma fajne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Cocodrillo IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.09.13, 09:02 Czy zapotrzebowanie to nie wiem ale masz zapotrzebowanie na dokształt, koniecznie. Nie umiesz wstawiać linków i musisz na tym popracować. Wyższy poziom to skracanie linków np. www.tiny.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Cocodrillo IP: *.aizon.pl 26.09.13, 09:30 Również uważam, że Cocodrillo jest za drogie, tym bardziej na Tarnobrzeg. Sama ubieram dziecko w 5-10-15. Zwłaszcza wyprzedaże mają korzystne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Cocodrillo IP: 80.50.63.* 26.09.13, 10:25 Również uważam, że Cocodrillo trochę drogie. Ja robię zakupy dziecięce w Smyku internetowym (mają często ciekawe promocje). Faktycznie brakuje fajnego sklepu dziecięcego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Cocodrillo IP: *.wdm.pl 26.09.13, 15:55 A ja uważam,że taki sklep nie ma w Tarnobrzegu racji bytu. Wszędzie tylko nie TU. Nawet taniej sieciówce na naszym rynku jest się bardzo trudno utrzymać, a co dopiero droższym sklepom. Ludzie z TBG ubierają się głównie na targu u czarnuchów bo jest " taniooo" . To nic ,że wszystkie baby wyglądają tak samo jak klony. Dzieci też głównie ubierają na targu. Nie polecam nikomu otwierania w Tarnobrzegu sieciówki bo troszkę orientuję się w tym temacie. Nie jest to dziś opłacalny biznes. Odpowiedz Link Zgłoś