Gość: gosc IP: *.183.193.92.dsl.dynamic.t-mobile.pl 04.01.14, 14:59 gdzie mozna sie dowiedziec jakie zajecia sportowe odbywaja sie w gimnazjum nr 2 odbywaja sie tam jakies zajecia popoludniami ale jakie i o ktorej to nie ma informacji na necie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krena Re: cwiczenia w gim 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 20:53 A może by tak zadzwonić i najpierw opierdzielić dyrektora, że ten nie ogarnia swojej kuwety i nie pogoni admina, aby zaktualizował info na stronie, a potem dopytać, co i kiedy się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: cwiczenia w gim 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 21:17 Uczniowie na pewno wiedzą, kiedy są zajęcia sportowe w danej szkole, czy inne koła zainteresowań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: cwiczenia w gim 2 IP: *.free.aero2.net.pl 04.01.14, 22:09 w budynku szkolnym wieczorami chyba jest fitness...dla dorolsych. dyrektor gimn. chyba nie ma chyba obowiązku robić reklamy najemcom? PWSZ chyba ma polowe budynku gimnazjum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krena Re: cwiczenia w gim 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.14, 13:16 Gość portalu: Wiola napisał(a): > w budynku szkolnym wieczorami chyba jest fitness...dla dorolsych. > dyrektor gimn. chyba nie ma chyba obowiązku robić reklamy najemcom? > > PWSZ chyba ma polowe budynku gimnazjum? Myślałem, że pytanie dotyczyło zajęć dla uczniów, stąd moja sugestia. A połowę budynku ma nie PWSZ a popularny "Rolnik". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: cwiczenia w gim 2 IP: *.free.aero2.net.pl 05.01.14, 15:13 no wlasnie ciekawa jestem baaaardzo jak to wszystko tam wyglada :) Skończylam SP2 i gimnazjum2...chodziłam tam 9 dłuuugich lat... Pamietam te male korytarze z nauczania poczatkowego,pamietam sklepik...nasza sale 64... Pamietam pozniej przeskok i duze korytarze....i bieganie po 3 pietrach i do szatni :) i tą radosc jak sie bieglo na doł :) Pamietam granie w gumę przed glownym wejsciem,widok z okna sali plastycznej i wiele innych wspomien. Znajoma studiowała w PWZS 5 lat temu i mowila mi ze maja zajecia wlasnie w tej czesci SP2 gdzie byly kortarze nauczania poczzatkowego... Być moze sie to zmienilo... Odpowiedz Link Zgłoś