Dodaj do ulubionych

cwiczenia w gim 2

IP: *.183.193.92.dsl.dynamic.t-mobile.pl 04.01.14, 14:59
gdzie mozna sie dowiedziec jakie zajecia sportowe odbywaja sie w gimnazjum nr 2 odbywaja sie tam jakies zajecia popoludniami ale jakie i o ktorej to nie ma informacji na necie
Obserwuj wątek
    • Gość: krena Re: cwiczenia w gim 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 20:53
      A może by tak zadzwonić i najpierw opierdzielić dyrektora, że ten nie ogarnia swojej kuwety i nie pogoni admina, aby zaktualizował info na stronie, a potem dopytać, co i kiedy się dzieje?
      • Gość: matka Re: cwiczenia w gim 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 21:17
        Uczniowie na pewno wiedzą, kiedy są zajęcia sportowe w danej szkole, czy inne koła zainteresowań.
        • Gość: Wiola Re: cwiczenia w gim 2 IP: *.free.aero2.net.pl 04.01.14, 22:09
          w budynku szkolnym wieczorami chyba jest fitness...dla dorolsych.
          dyrektor gimn. chyba nie ma chyba obowiązku robić reklamy najemcom?

PWSZ chyba ma polowe budynku gimnazjum?
          • Gość: krena Re: cwiczenia w gim 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.14, 13:16
            Gość portalu: Wiola napisał(a):

> w budynku szkolnym wieczorami chyba jest fitness...dla dorolsych.
            > dyrektor gimn. chyba nie ma chyba obowiązku robić reklamy najemcom?
            >
            > PWSZ chyba ma polowe budynku gimnazjum?

Myślałem, że pytanie dotyczyło zajęć dla uczniów, stąd moja sugestia.
            A połowę budynku ma nie PWSZ a popularny "Rolnik".
            • Gość: wiola Re: cwiczenia w gim 2 IP: *.free.aero2.net.pl 05.01.14, 15:13

no wlasnie ciekawa jestem baaaardzo jak to wszystko tam wyglada :)
              Skończylam SP2 i gimnazjum2...chodziłam tam 9 dłuuugich lat...
              Pamietam te male korytarze z nauczania poczatkowego,pamietam sklepik...nasza sale 64...
              Pamietam pozniej przeskok i duze korytarze....i bieganie po 3 pietrach i do szatni :)
              i tą radosc jak sie bieglo na doł :) Pamietam granie w gumę przed glownym wejsciem,widok z okna sali plastycznej i wiele innych wspomien.

Znajoma studiowała w PWZS 5 lat temu i mowila mi ze maja zajecia wlasnie w tej czesci SP2 gdzie byly kortarze nauczania poczzatkowego...
              Być moze sie to zmienilo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka