Dodaj do ulubionych

Sytuacja do oceny

29.08.25, 10:44
epoznan.pl/news-news-167066-uciekala_przed_zamaskowanymi_mezczyznami_w_avenidzie_nie_wiedzac_ze_to_cwiczenia_sprzedawczynie_uciekly_a_ona_zostala_sama_w_sklepie

Podczas ćwiczeń w centrum handlowym taka sytuacja. Co byście z tym zrobiły?
Obserwuj wątek
    • lajtova Re: Sytuacja do oceny 29.08.25, 10:50
      Nic. Co mnie to obchodzi.
    • mamtrzykotyidwato5 Re: Sytuacja do oceny 29.08.25, 12:01
      Ja bym wystąpiła do sądu o odszkodowanie i to duże.
    • borsuczyca.klusek Re: Sytuacja do oceny 29.08.25, 12:13
      Wynajęłabym najlepszego mecenasa Piranię na jakiego byłoby mnie stać i pozwałabym wszystkich jak leci 🙄
    • tonik777 Re: Sytuacja do oceny 29.08.25, 13:02
      Ta sytuacja pokazuje tylko, że ćwiczenia są potrzebne.
    • ichi51e Re: Sytuacja do oceny 29.08.25, 13:13
      Głupi pomysł. A jakby ktoś w ataku paniki myśląc że walczy o życie kogoś zabił przypadkiem? A jakiś stres… wyobraźmy sobie np matkę z dzieckiem która w zamieszaniu gubi dzieci…
      Debilny wręcz pomysl
      • ichi51e Re: Sytuacja do oceny 29.08.25, 13:17
        O no Nairobi Kenia 2015 - ludzie w panice z okien skakali www.aljazeera.com/amp/news/2015/11/30/panic-as-kenyan-university-stages-deadly-terror-drill
      • nick_z_desperacji2 Re: Sytuacja do oceny 29.08.25, 14:28
        Wręcz przeciwnie, bardzo mądry. Widać jak na dłoni, które sklepy odpowiedni przeszkoliły pracowników, a które nie, gdzie są słabe punkty. Ćwiczenia robi się w czasie małego ruchu, więc nie ma ryzyka np. stratowania. A same ćwiczenia mają sens tylko, jeśli są z zaskoczenia. Po zapowiedzi, to każdy 3 razy przeczyta regulamin i na luzie, spacerkiem zamknie zabezpieczenia.
        • ichi51e Re: Sytuacja do oceny 29.08.25, 14:53
          Powiedzmy tym spanikowanym co z okien skoczyli. Jeśli pracownicy nie zaopiekowali się niczego nie świadomymi klientami to w sumie z czego ich przeszkolono?
          • iwoniaw Re: Sytuacja do oceny 29.08.25, 14:57
            No przecież w innych sklepach zareagowali prawidlowo, rolety opuszczone, klienci zabezpieczeni - to w Empiku wtopili, widocznie tylko tam był problem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka