Gość: bek IP: *.tbg.edge.wdm.pl 05.04.14, 08:10 nadwisla24.pl/2014/04/04/byli-pracownicy-tarnobrzeskiego-intermarche-oskarzaja-przelozonego-o-mobbing-i-lamanie-praw-pracowniczych/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mar Re: Intermarche ma kłopoty ... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.04.14, 09:28 to się okaże, procesy pracowników np. Biedronki toczą się przed sądem latami a to zwykłych ludzi zniechęca. Byli pracownicy często nie mają za co żyć a co dopiero wynająć dobrego prawnika aby walczyć o swoje większe a czasem mniejsze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uhu Re: Intermarche ma kłopoty ... IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.14, 10:58 Polecam mecenasa Obarę zaprawiony w bojach z sieciami handlowymi zwłaszcza z biedronką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nu Re: Intermarche ma kłopoty ... IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.14, 13:05 brakło kasy na domek w budowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uhu Re: Intermarche ma kłopoty ... IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.14, 22:29 Zalezy który :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buum Re: Intermarche ma kłopoty ... IP: *.free.aero2.net.pl 05.04.14, 14:03 od 3 lat chodze tam regularnie i gołym okiem widać, ze cos tam niegra... załoga zmieniana co kilka miesiecy,inewntaryzacja kilka razy w roku (widzieliscie kiedys inwentaryzacje w kauflanzie?),no i tacy zastraszeni ,spięci kasjerzy(przepracowani ?), ktorzy sobie coś czesto szeptają -"uwazaj znowu sie wkurzy,...albo 'niech sama to zrobi''"itp. jakos w stonce przy targu czy kauflandzie kasjerzy potrafią byc zrelaksowani,naturalnie mili i zartują...a w intermarsze siedza jak za kare. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xenon Re: Intermarche ma kłopoty ... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.04.14, 07:56 Szefostwo by sie wzieli za segregacje wędlin z białym nalotem ,albo serem splesnialym pokrojonym juz w kostki . Podchodze kiedys i mowie poprosze kiełbase i wybieram a kobita daje szara pomarszczona z nalotem mowie nie tä prosze pani :-) za chwile po cichu mówi do koleżanki " mówiłam im żeby ta starą kiełbase zabrali" . Ja rozumie ,że szkoda wedlin ,ale nie trujcie nas konsumentów . A najgorsze jest to ,że na zapleczu jest podobno beczka i wszystkie takie rzeczy trafiają tam następnie mamy pyszny pasztet lub mielonke firmową! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swa Re: Intermarche ma kłopoty ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 01:06 dziwne ze lokalne media poza nw24 nic nie pisza Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Intermarche ma kłopoty ... 10.04.14, 15:00 Dobrze że tam nie pracowałem ,bo na drugi dzień miałby roztrzaskany łeb w pracy albo tuż po.Ja mam słabe nerwy i pewnie bym się nie załapał do tej pracy,bo tam na pewno dobrze sprawdzają kogo można sobie urobić na wiernego sługę.Ciekawe jak wyglądają testy kwalifikacyjne u takich szefów psychopatów Odpowiedz Link Zgłoś