abasia0 02.07.23, 14:52 Która wersja Belle bardziej wam się podoba? Tutaj Garou nieco mniej ładniejszy niż zazwyczaj www.youtube.com/watch?vSInDG6wF-0 lub polska wersja ze studia Accantus www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=belle+accantus Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bajgla Re: Notre Dame de Paris 02.07.23, 14:56 Najlepszy jest Bruno Pelletier i Le temps des cathedrales Odpowiedz Link Zgłoś
abasia0 Re: Notre Dame de Paris 02.07.23, 15:07 A to inna sprawa🙂 fakt, genialnie zaśpiewał Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Notre Dame de Paris 02.07.23, 15:41 Traczyk nie gorszy www.youtube.com/watch?v=l5xnhN4wli0 Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Notre Dame de Paris 02.07.23, 16:32 Janek Traczyk jest bezkonkurencyjny i tyle… Kocham miłością wielką! Słyszałam Janka na żywo w Dzwonniku 💕💕💕💕💕💕 Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Notre Dame de Paris 02.07.23, 15:16 Śpiewanie mi się podoba i jedno, i drugie, Francuskiego musiałam słuchać z zamknietymi oczyma, bo inscenizacja wydała mi się okropnie jarmarczna. Przy okazji - zachwyciła mnie ostatnio dziewczyna tańcząca wariacje Esmeraldy, nie wiedziałam wcześniej, że coś takiego istnieje. Obejrzałam potem kilkanaście wersji primabalerin, wersji o niebo doskonalszych, ale - dla mnie - daleko mniej poruszających. Doskonałość techniczna jednak nie decyduje, jak mówią hiszpańscy Cyganie - no tiene duende. www.youtube.com/shorts/4g0pu_R3c-A Odpowiedz Link Zgłoś
alchemy_alice Re: Notre Dame de Paris 02.07.23, 15:48 Francuska wersja to dla mnie majstersztyk. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Notre Dame de Paris 02.07.23, 19:40 W tej polskiej wersji pierwszy pan śpiewa totalnie płasko, bez emocji, dopiero dwaj pozostali nadrabiają za kolegę. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Notre Dame de Paris 02.07.23, 19:44 Lubię wersje wyłącznie z Garou. Mam duuuzy sentyment do tej z Sopotu z Janowskim i Cugowskim juniorem. Tylko Janowski tam jakiś problem miał z odsluchem ewidentnie, a Cugowski z dykcja- ale i tak lubie Odpowiedz Link Zgłoś