Dodaj do ulubionych

Prawnik prawa oświatowego

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.04.14, 18:39
Czy w Tbg lub okolicach są jacyś prawnicy zajmujący się prawem oświatowym/nauczycielskim?
Obserwuj wątek
    • Gość: vax Re: Prawnik prawa oświatowego IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.14, 20:05
      Związek Nauczycielstwa Polskiego i Solidarność wiedzą wszystko najlepiej i mają swoich prawników udzielających porad
      • Gość: gość Re: Prawnik prawa oświatowego IP: *.183.192.43.dsl.dynamic.t-mobile.pl 26.04.14, 20:50
        Ci że związków na pewno ci nie pomogą zresztą to nie są zdani prawnicy Nowicki jest nauczycielem na emeryturze Dzwon do Rzeszowa tam są prawdziwy prawnicy od oświaty
        • Gość: Alien Re: Prawnik prawa oświatowego IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.04.14, 21:08
          Dzięki ale właśnie w Rzeszowie w związkach mi pomogli pocieszając, że nie jest jeszcze tak źle skoro mam wypłatę na czas.
    • Gość: woźna Re: Prawnik prawa oświatowego IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.04.14, 21:57
      "Czy w Tbg lub okolicach są jacyś prawnicy zajmujący się prawem oświatowym/nauczycielskim?"

... każdy nauczyciel-fachowiec szczególnie dyplomowany rozwiąże twój problem w każdym zakresie prawa oświatowego :-) tylko zapytaj tego który jest świeżo po egzaminie bo ma najbardziej utrwaloną wiedzę :-) :-)
      • Gość: prawnik Re: Prawnik prawa oświatowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.14, 22:59
        Z każdego nauczyciela w tym też i dyplomowanego ( jedna wielka fikcja dla kasy) to taki znawca prawa oświatowego jak z koziej d..y trąbka. Zadzwoń sobie do kuratorium w Rzeszowie i porozmawiaj z ich specjalistą od prawa oświatowego. W tarnobrzeskich związkach na pewno ci nie pomogą bo nie mają o niczym pojęcia. No może ten Nowicki, ale nie da ci niczego na piśmie.
        • Gość: ~~Pamiętnik Re: Prawnik prawa oświatowego IP: *.flash-net.pl 30.04.14, 22:02
          Jesli Nowicki sie na czymś zna to jest to wyłącznie "marksizm-leninizm" ....
          • palacz67 Re: Prawnik prawa oświatowego 05.03.15, 16:42
            Witam, poszukuję dobrego prawnika prawa oświatowego z Tarnobrzegu lub okolic. Prześledziłam przepisy dotyczące problemu i niestety nie znalazłam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Dziękuje za odpowiedź, pozdrawiam.
            • wislocki12 Tylko Klechowski 05.03.15, 19:50
              Myślę, że Klechowski jest w stanie Ci pomóc... ;-))
            • tbg3 Re: Prawnik prawa oświatowego 06.03.15, 09:43
              A czego konkretnie dotyczy problem? Jakiej kwestii prawnej?
              • palacz67 Re: Prawnik prawa oświatowego 06.03.15, 16:10
                Chodzi o przepisy dotyczące funkcjonowania szkoły. Znalazłam w internecie odpowiednie przepisy i paragrafy. Mam w domu parę książek na ten temat ale przepisy się ciągle zmieniają. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka