Dodaj do ulubionych

Robienie tabel

IP: *.smsiarkowiec.pl 01.05.14, 22:10
Jak zrobić takie tabele,żeby zaznaczyć nazwiska pracowników w firmie i poszczególne rubryki na poszczególne dni?I zrobić kalendarz zadań dla danego pracownika?
Obserwuj wątek
    • e-ftalo Re: Robienie tabel 01.05.14, 22:24
      można w wordzie,excelu,edytora html ,w bazie danych. A ten kalendarz zadań jeśli ma się pojawiać np po wskazaniu komórki tabeli-to już jest javascript+html.Ewentualnie można też w PHP. Czyli to czym się zajmuję.
      Byćmoże w acces da się przyporzadkować.Całość byłaby aplikacją sieciową,lub wykonywana na lokalnym komputerze
      • Gość: endi Re: Robienie tabel IP: *.free.aero2.net.pl 01.05.14, 23:26
        excell zapewne,zlec mi ja ci zrobie za odpowiednia cene
      • Gość: gość Re: Robienie tabel IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.05.14, 10:30
        Oj e-flato ale z ciebie napinacz. Bazami się zajmujesz a składnie pisać nie potrafisz, piszesz jak "dópa z 3a"
        Oczywiście, że w Excelu, bo tam najprościej, prościej to już tylko kartka papieru ołówek i linijka, a ty wymagasz PHP osiołku, kiedy ktoś nie ma podstaw...

Takie dobre rady zatrzymaj dla siebie.

"Trzeba robić wszystko najprościej jak się da, byle nie prościej"
        • e-ftalo Re: Robienie tabel 02.05.14, 10:54
          @gość, pajacu nielogowany,robię to od 8 lat.Oczywiście że najprościej z bazą danych i PHP,o czego istnieniu nawet pewnie nie słyszałeś.
          W excelu żeby to zrobić prawdopodobnie trzeba użyć VBS(makro),bo musi być funkcja wywołana po wskazaniu komórki tabeli i gdzieś te dane muszą być przechowane. Sam excel umie.
          Magda,pisz na gg:4244080 ,dogadamy się z tym. Reszty bełkotu nie czytaj,bo ci nie pomogą na tym forum
    • Gość: iiiiiiiii Re: Robienie tabel IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.05.14, 08:33
      Nikomu nie musisz zlecać. Pomyśl tylko chwilę. Przecież to jest zrobienie prostej tabeli.

Kolumny:

Imię i nazwisko data / dzień Zadania do wykonania Uwagi
      Jan Kowalski 2.06.2014 / pon Delegacja do Wa-wy Proszę pobrać zaliczkę.

Jeśli nie potrzeba Ci nic skomplikowanego - to masz. Chcesz co jeszcze to sobie dopisz.
      Zrób to w excel - u lub Calc - u i będziesz miała możliwości sortowania po czym tam chcesz.
      • Gość: Magda Re: Robienie tabel IP: *.smsiarkowiec.pl 02.05.14, 09:11
        Kochana 'iiii',ale jak to zrobić w tym Excelu?
        • Gość: edi Re: Robienie tabel IP: *.free.aero2.net.pl 02.05.14, 10:18
          Magda chyba nie pracujesz w zadnym urzedzie bo to by byla kompromitacja
          • Gość: gość Re: Robienie tabel IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.05.14, 10:34
            ....edi, obyś się mylił, ta sirota pewnie tam własnie pracuje. Miernoty w rządzie, miernoty na urzędach, miernoty pracę mają... Miernoty koorva dookoła!
            • Gość: felicita Re: Robienie tabel IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.05.14, 22:36
              Na pewno nie pracuje w żadnym urzędzie. Nie znam urzędnika, który znałby exela chociaż z nazwy. Ani takiego co by pytał jak to zrobić. Albo wie jak to zrobić albo się nie da
    • Gość: klikacz Re: Robienie tabel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.14, 11:47
      Gotowe szablony, może coś z nich dobierzesz.
    • Gość: Nowy Re: Robienie tabel IP: *.bezprzewodowy.net 02.05.14, 12:08
      takie rzeczy to najlepiej emacsem przez sendmail.
      • Gość: iiiiiiiii Re: Robienie tabel IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.05.14, 13:09
        Ja się chyba poddaję. Ciężko pomóc komuś kto nie ma elementarnej wiedzy.
        • Gość: iiiiiiiii Re: Robienie tabel IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.05.14, 13:17
          A dodam, że pomóc - nie znaczy zrobić za kogoś. Natomiast nie daj się omotać takim e-ftalo. Widać, że gość ma problemy z własnym ego. Jego propozycje na rozwiązanie prostego problemu są ... nawet brak słów. Pewnie do rozwiązania takiej prostej rzeczy należy jeszcze kupić serwer, postawić pingwina, zainstalować Postgresql (no bo gdzieś trzeba przechowywać dane). Człowieku daruj sobie takie pomocne wskazówki dla kogoś komu potrzeba prostego rozwiązania. Po co komu tu jakieś "...javascript+html.Ewentualnie można też w PHP." Stary to jest dramat co ty piszesz. to tak jakby ktoś chciał kupić samochód osobowy a ty mu chciałbyś sprzedać TIR-a. W sumie i tym i tym można jeździć. Tylko ta logika i analiza problemu kiepska.
          • e-ftalo Re: Robienie tabel 02.05.14, 13:33
            @iiiiiiiii ,Ty masz palancie problem z oddzieleniem tematu dyskusji od wpier..lania się do mojej osoby. Podaj dane,porozmawiamy prywatnie o kompetencjach.

czy ja powiedziałem że zrobię za kogoś? Wystarczy że napiszę szablon do wypełnienia z gotowym skryptem/makrem
            Czekam na kontakt,byś dostał po pysku raz i ucichł byś na forum,mendo ,zatruwaczu tego forum i wszystkich wątków.
            Ja podałem kilka opcji ,a ty śmieciu mnie wyzywasz od niekommpetentnych ,oszołomów a sam GÓWNO WIESZ skur.. je...ny
            gg podałem,czekam na kontakt śmieciu,zobaczymy jaki jesteś mądry w robieniu tabel.

Jakbyś czytał dokłądnie ,to podałem tez opcję z Excelem i to w pierwszym poście,a ty co podałęś? Gó...no podałeś ,bo się nie znasz. Ale w obrażaniu ludzi jesteś pierwszy nielogowana mendo forum.

Apel do moderatora - wprowadźcie obowiązkowe logowanie ,żeby tych śmieci forumowych tu było jak najmniej
            • Gość: iiiiiiiii Re: Robienie tabel IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.05.14, 13:44
              Po pierwsze jakbyś chciał zobaczyć wychowany, kulturalny człowieku to w odróżnieniu od Ciebie nikogo tu nie wyzywam. Natomiast neguję Twój co najmniej śmieszny tok rozumowania. Po co opowiadać bzdury na forum o jakiś technicznych pierdołach komuś kto potrzebuje prostego rozwiązania a dodatkowo widać, że nie ma pojęcia o najprostszych rzeczach z tej dziedziny. Chyba tylko po to by się dowartościować - tylko niestety nawet za opowiadaniem takich dyrdymałów powinno iść jakieś merytoryczne przesłanie. Widzę, że trafiłem w bardzo czuły punkt bo zaśliniłeś się kolego strasznie. O kompetencjach to my tu naprawdę nie mamy co rozmawiać - swoje udowodniłeś już w tym wątku. Więcej już wiedzieć nie muszę.
              I jak widzę konstruktywna krytyka dotyka najbardziej. O moje kompetencję w tej dziedzinie muszę Cię zapewnić, że możesz być spokojny.
              • Gość: gumniak Re: Robienie tabel IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.05.14, 22:05
                Przestańcie krytykować E-ftalo, przecie un najmądrzejszy w całej gminie, tylko słoma z butów mu wystaje i dlatego za bardzo się zołądkuje.Przecież jak jest zalogowany to wszystko mu wolno.Nawet regulaminu nie czytał a twierdzi ze bez loginu nie wolno brać udziału w polemice na tym forum. Troll który na wszystkim się zna, ekspert od barchanowych majtek.
            • Gość: Nowy Re: Robienie tabel IP: *.bezprzewodowy.net 02.05.14, 16:08
              mało popedałowałeś dzisiaj.
            • Gość: gość Re: Robienie tabel IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.05.14, 22:21
              e-flato, ty analfabeta jesteś, kup sobie słownik lub wygooglaj o zasadach pisowni .
              • Gość: zza wisły Re: Robienie tabel IP: *.free.aero2.net.pl 02.05.14, 23:09
                często was czytam....śledzę poczynania władzy....i kilku środowisk-manipulujących....kiedyś miałem plany tu na stałe się osiedlić....po paru latach pracy w tym mieście dochodzę do wniosku-że to by było marnotrawienie pieniędzy by tu inwestować .....bida i nędza....

• e-ftalo Re: Robienie tabel 02.05.14, 23:30
                  @iiiiiiiii,twoje kompetencje jak widać są zerowe ,bo nie wniosłeś nic do tematu.Ja mam na codzien kontakt z ludźmi z branży i odróżniam ich poziom wypowiedzi od twojego .Na ciebie pluć,a ty dalej uśmiechnięty i wyluzowany. Właśnie byłem ciekaw twojej reakcji i wszystko jasne.
                  @iiiiiiiii, Naprawdę,gdybyś był na forum technicznym,to twój wpis byłby dawno w koszu,bo tylko negujesz,krytykujesz,kompletnie nic nie wnosisz do dyskusji

Do reszty osób
                  Wyobraźcie sobie że zrobienie tego w PHP to raptem 2 pliki na serwerze lokalnym/publicznym.Biorąc pod uwagę że sprawa dotyczy pracowników ,więc w domyśle dokument ma być dostępny dla wielu osób,więc serwer jest tu bardzo uzasadnionym rozwiązaniem,a więc znowu HTML+PHP i ewentualnie baza danych lub XML/plik tekstowy.Można także w excelu przy pomocy makr VB. Dlaczego podaję sposób? Bo OD TEGO JEST FORUM aby udzielić odpowiedzi na pytanie.
                  Magda czekam na kontakt przez gg,chyba że już masz zrobione,albo nie śledzisz wątku,to ok.

@zza wisły, spokojnie,to forum nie reprezentuje mieszkańców Tarnobrzega,to tylko mała grupka osób o specyficznej naturze. A reszta,to masz racje,w Tarnobrzegu obecnie marny poziom życia,ale nie oceniajmy go poprzez pryzmat tego forum
                  • Gość: Magda Re: Robienie tabel IP: *.smsiarkowiec.pl 03.05.14, 22:48
                    E-ftalo podaję namiar na siebie,bo niestety nie mam gg. magda.bulas@onet.pl,jak możesz to się odezwij.
                  • Gość: iiiiiiiii Re: Robienie tabel IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.05.14, 08:30
                    To bardzo ciekawe, że za ocenianie moich kompetencji bierze się bezrobotny, który zapewne nigdy nie pracował jako informatyk lub w zawodzie pokrewnym i twierdzi "mam na codzien kontakt z ludźmi z branży". Podstawy do oceny zaiste zajebiste. Chylę czoła bo większego autorytetu na tym forum bynajmniej nie ma. Czy ty koleś nie widzisz, że się ośmieszasz.

Znów da się zauważyć analityczne myślenie e-ftalo znającego się na rzeczy.
                    Po pierwsze (Magda bez obrazy) kto zleciłby stworzenie bazy danych dla wielu pracowników osobie nie mającej zielonego o tym pojęcia. A już znajdź mi tego mądrego, który takiej osobie dałby dostęp do jakiegokolwiek serwera na prawach administracyjnych. Więc z góry można między bajki włożyć twoje niepotrzebne ględzenie o HTML, PHP, XML. Nawet opowiadanie makrach jest tu bezsensowne skoro ktoś ma problem ze zrobieniem prostej tabeli w excelu. W jaki sposób miałoby to komuś pomóc ????!!!!! Podałem najprostsze z możliwych rozwiązań - konkretne zresztą a nie pisałem jakiś farmazonów i nie popisywałem się jak ty to robisz. Bo ja w odróżnieniu od ciebie próbowałem pomóc a nie wymądrzać się. Zapewne pomocnym postem był też post @klikacza który zamieścił piękny link do template-ów. I to jest próba pomocy a nie ględzenie o tym jakim to ja nie jestem wielkim informatykiem.
                    Dramat po prostu dramat.
                    Aaa i jeszcze dobra podpowiedź @flato o tabelach przestawnych.
                    I właśnie o @flato i @klikaczu można powiedzieć, że chcą pomóc i wiedzą o co chodzi.
                    Pozdrawiam was Panowie. ;-)
                    • s0pran0 Re: Robienie tabel 04.05.14, 14:49
                      Popieram.
                      Moja powyższa oferta też nadal aktualna ale nie narzucam się.
                      • Gość: holahola Re: Robienie tabel IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.05.14, 15:46
                        S0pran0 w tym wypadku poniższa - poprawię Cię zanim zrobią to jakieś tam eeeee i Cię przy okazji zwyzywają;-) A nie dziabniesz w html-u z dodatkiem php-u a to wszystko wrzucisz na koniec do xml-a. Byłby czad. ;-)
                        • s0pran0 Re: Robienie tabel 04.05.14, 15:52
                          Hihi u mnie jest powyższa jednak bo mam sortowanie od najstarszych postów :)
                          Ja jestem zwolennikiem prostych rozwiązań ale spełniających zadanie. Bez sensu jest opisywać niestworzone rzeczy do prostej czynności :)
                          • Gość: holahola Re: Robienie tabel IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.05.14, 16:59
                            Ale to nie każdy potrafi tak wysortować od najstarszego - to trzeba pomyśleć a to już może okazać się za trudne. Ja popieram Twój sposób myślenia. Też uważam że najprostsze rozwiązania są najlepsze. Choćby takie jak tam proponował iiiiiii no ileś tam "i" - sorry kolego ale nie chce mi się liczyć. No i jeszcze dwie osoby wspomniane przez niego. Prosto i przejrzyście. Nie ma nic gorszego niż uszczęśliwianie na siłę kogoś jakimiś tam html-ami itp. No ale my się nie znamy. Trza się przyznać. My niedouczeni z tego foum gó*****o wiemy> Nie to co jakieś tam eeee.
                    • e-ftalo Re: Robienie tabel 04.05.14, 19:04
                      @iiiiiiiii, kolego, bezrobotny nie znaczy nic nie robiący. Dorabiam w branży,o mnie się nie martw. Tylko mam czas na ciągnięcie głupiej dyskusji z takim trolem internetowym o niku "iiiiiiiii" . Ośmieszasz się swoim próżnym bełkotem,przez cały wątek ,zero treści,mielesz temat i nic nie wnosisz,KOMPLETNY TROLL . .Ogarnij się ,kimkolwiek jesteś i przyznaj że zaśmiecasz tak samo inne tematy pod dziesiatkami ników ,zas..rywasz to forum swoim bełkotem. Nie komentuję tego reszty co do mnie piszesz,jesteś nikim i wpier..sz się w temat o którym nie masz pojecia,bardzo zazdrościsz że ktoś coś umie.
                      I proszę,nie odpisuj naprawdę ,nie chce mieć z tobą kontaktu.Gardzę takimi ludźmi jak ty,przynajmniej w necie,a w reality unikam ,bo szkoda nerwów,szkoda słów,szkoda pustego gadania. Chyba że na priv,to wpadnij,pogadamy,ale brak ci odwagi.

A wracając do tabel przestawnych,jakoś dla mnie to nie jest prostrze rozwiązenie-łatwiej mi to zrobić w php ,mówię serio.Po pierwsze szybciej i efekt będzie lepszy ,taki jak chce Magda a nie komplikować sobie życie dennymi rozwiazaniami microsoftu. Oni już niejedno wynaleźli ,zaczynając od Internet Explorera,Outlocka i inne g..na za przeproszeniem. I to są rozwiązania powszechnie krytykowane.

Z Magdą już mam kontakt jest,skrypt już robię,Temat można zamknąć.
                      • Gość: iiiiiiii Re: Robienie tabel IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.05.14, 20:31
                        ... yhm yhm yhm tak masz rację ja nigdy nie będę takim znawcą (a w zasadzie powinienem napisać "znawcom") jak ty. I BARDZO ci zazdroszczę. Och, jak bardzo. Rozgryzłeś mnie. Mam wielki kompleks na twoim punkcie. Że nigdy nie będę tak wspaniałym "fahofcem". Chyba się popłaczę. A ta pogarda to już w ogóle ... dramat. Na tym forum nikt inny nie pisze tylko ja i ty. Wszystkie inne nicki są moje i tylko moje. Nie oddam. O nie.
                        Tabele przestawne są BE bardzo BE - bo je można zrobić w 5 minut. Tylko trzeba trochę wiedzy.
                        Otóż nie mój douczony przyjacielu tabele przestawne można również zrobić w darmowych odpowiednikach Office. Widzę, że bardzo wiele wiesz o rozwiązaniach Microsoftu. Jest to wiedza wręcz porażająca. To może wszechwiedzący nie mój przyjacielu zaproponujesz alternatywę np. dla pracy grupowej Microsoftu, i centralnego zarządzania stacjami roboczymi. Może wypowiesz się na temat SharePoint'a, Azure , AD, SQL-u, SCCM, ich platformach serwerowych i usługach w nich zawartych. Więc czekam na alternatywne rozwiązania tego "g..na za przeproszeniem". I tu już wielki e-ftalo na pewno się nie odezwie. A bynajmniej nie będzie to odzew w żaden sposób merytoryczny. Jak i zresztą jego poprzednia pisanina. Ale jak jest każdy widzi.
                        • e-ftalo Re: Robienie tabel 04.05.14, 21:38
                          Odzew merytoryczny będzie taki że nic o czym piszesz nie ma związku z tematem wątku. Powtarzam cały czas,ja podałem jedno z możliwych rozwiązań,które Z MOJEJ PRAKTYKI jest najprostrze i najbardziej wygodne w tym konkretnym przypadku. Nie widziałeś skryptu a już stwierdziłeś że zły niedobry,że twoje tabelki excela lepsze,itd. Sam robię wiele rzeczy w excelu,ale to nie znaczy że mam tam robić wszystko!

To że microsoft ma wiele własnych technologii ,to nie znaczy że inne technologie są gorsze i nie mogą zrobić to samo. Podobnie jak są serwery linuxowe i windowsowe. Które lepsze? Zdania podzielone,temat na szerokie dyskusje ,kompletnie offtopowe.
                          Temat się wyczerpał,padły 2 opcje.A teraz to autorka zdecyduje co wybrać.

Zastanawiam się do czego zmierza twoje gadanie i co chcesz osiągnąć. Ale jedno jest pewne-nic ci to nie da,marnujesz czas.Mogę polecić ci inne forum.o2.pl dla takich jak ty.Już przerabiałem takie dyskusje dawno temu. Dobranoc
                          • Gość: eflak Re: Robienie tabel IP: *.189.221.50.skyware.pl 05.05.14, 13:24
                            a polska język trudna język . e-ftalo weź słownik i książkę do ręki i się naucz pisać po polsku. Bełkoczesz przez cały wątek. Inni podają jakieś konkrety a ty pier... jakieś dyrdymały.
                            • e-ftalo Re: Robienie tabel 05.05.14, 14:39
                              to dalej,wymieniaj te błędy i literówki.Czekam na merytoryczną odpowiedź psycholu
                              • Gość: homo Re: Robienie tabel IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.05.14, 16:42
                                E- to stary wapniak i samolub, szkoda polemiki.
                              • Gość: iiiiiiii Re: Robienie tabel IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.05.14, 19:54
                                E-ftalo a ty napisałeś w tym wątku choć jedną konkretną rzecz oprócz wyzywanie mnie i innych i rzucenie kilku sloganów ???? Bo jakoś nie zauważyłem. A w ogóle to widzę, że ty masz już jakąś manię prześladowczą. A w dodatku takie osoby jak ty to jeszcze mogą komuś zaszkodzić ze swoim podejściem zamiast pomóc.
                                Po pierwsze co ta biedna Magda ma sobie potem zrobić z tymi skryptami w buty wsadzić ???
                                Bo załóżmy, że pracuje w jakiejś firmie, w której istnieje "Polityka Bezpieczeństwa" to na pewno zapisane jest w niej, że użytkownik nie ma prawa instalowania jakiegokolwiek oprogramowania. Więc jeśli taki mądrala jak ty zainstaluje jej cokolwiek na komputerze to jeśli zobaczy to ktoś z działu IT i zgłosi - zwłaszcza, że dodatkowo na kompie pojawią się jakieś skrypty niewiadomego pochodzenia to co ??? Ano mądralo forumowy jeśli jest to jakaś poważna firma to nasza forumowa koleżanka ze skutkiem natychmiastowym wylatuje z roboty.
                                Najpierw trzeba myśleć a potem robić.
                                • Gość: iiiiiiii Re: Robienie tabel IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.05.14, 19:56
                                  Oczywiście o ile taką instalację da się przeprowadzić - bo zakładam, że w takiej firmie o której ja piszę użytkownik nie ma uprawnień administracyjnych. I tyle mądralo.
                                  • s0pran0 Re: Robienie tabel 05.05.14, 20:19
                                    Normalnie w firmach tak na ogół bywa. Ale są prywatne firemki zatrudniające kilku pracowników zmianowych i tam szefowie zezwalają na instalowanie rożnych programów aby tylko zadziałało wszystko jak należy. Pewnie jest tu podobnie (zakładam tylko oczywiście) chodzi o ułatwienie planowania zmian itp.
                                    • e-ftalo Re: Robienie tabel 05.05.14, 20:50
                                      @iiiiii ,ty jesteś schizo na 99%. Gościu,ja już to prawie zrobiłem, jak skończę to dam link.
                                      Rzecz o którą chodzi to aplikacja do zarządzania danymi,która ma działać natychmiast.To nie ma być żaden arkusz kalkulacyjny. Najlepiej byłoby napisać samodzielna aplikację wykonywalną pod windows,ale tego nie potrafię,jestem tylko webmasterem i zrobię jak zwykle się robi takie rzeczy.
                                      Nie będę ci odpisywał,ani czytał twojego bełkotu,marnujesz czas,nikt ci nie będzie odpisywał
                                      Ja w tej chwili opuszczam ten wątek i kończę bezsensowną dyskusję. Znajdź sobie podobnych do siebie i z nimi gadaj,powodzenia

ps. zacznij od instalacji mózgu
                                      • Gość: iiiiiiii Re: Robienie tabel IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.05.14, 21:38
                                        Możesz mieć rację s0pran0. Brak personelu it i róbta co chceta. Choć to nie jest najlepsze rozwiązanie skoro osoby postronne mogą grzebać na firmowym sprzęcie. Przyjdzie nie wiadomo kto, zainstaluje nie wiadomo co a potem się tłumacz. Nie wspomnę już bezpieczeństwie.

E-ftalo Szkoda że nie forum. O ile byłoby przyjemniej tutaj. A ile bzdur mniej by było. Nie wspominając już bełkotu w stylu co to ja nie umiem a inni to same zera nie mające pojęcia o niczym. Zostały by jeszcze tylko jakieś szczekające chore tyłki.
                                        • e-ftalo Re: Robienie tabel 06.05.14, 00:52
                                          Jeszcze odpowiadając na pytanie które zadałeś ,skrypt to coś podobnego jak plik dokument.Uruchamia się pod konkretną aplikacją i tam się wykonuje.Jeśli ma gotowe ustawienia,to działa od razu.Tego się nie instaluje. Poza tym większość programów samowykonywalnych ma coraz częściej wersję "standalone" czyli przenośną ,nie wymagającą instalacji,to znaczy że wszystkie pliki programu podobnie jak przy skrypcie znajdują się w jednym katalogu ,obok aplikacji uruchamianej. To ma zaletę że można go trzymać na pendrive i uruchamiać na każdym komputerze. Skrypt dodatkowo można uruchomić pod każdym systemem ,jeśli znajduje się tam aplikacja na której się uruchomi,w tym wypadku przeglądarka www
                                          • Gość: Kasia Re: Robienie tabel IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.14, 01:32
                                            bidulo ty moja, wersja o której pisałeś to portable natomiast standalone to wersja instalacyjna, informatyk musi to wiedzieć, "informatyk " tego nie musi wiedzieć, seba też na tym się nie zna
                                            • Gość: iiiiiiii Re: Robienie tabel IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.05.14, 18:48
                                              e-ftalo to wręcz nieprawdopodobne co piszesz ... Naprawdę tak wygląda skrypt??? A ja myślałem, że to wielka księga czarów. O ja głupi.
                                              A jak sama nazwa wskazuje STANDALONE znaczy SAMODZIELNY (tu ciekawostka z j. ang.). I nigdzie nie jest powiedziane że jest to w jakikolwiek równoznaczne z wersją przenośną.
                                              Tu akurat przychylałbym się do wypowiedzi Kasi (znaczy pewnie do samego siebie pod innym nickiem) czyli że wersję przenośną nazywamy PORTABLE (co sama nazwa wskazuje - tu druga ciekawostka również z j. ang.).
                                              To w jakim to środowisku nie mój przyjacielu będą się te skrypty uruchamiały i gdzież będą zapisywać dane, że tak z ciekawości zapytam.
                                              • e-ftalo Re: Robienie tabel 06.05.14, 22:24
                                                Uruchamiać pod wskazanym programem.Zapisywać się na dysku lokalnym lub na serwerze.
                                                Pewnie ta Kasia to ty,równie chętnie łapie za słówka,no źle napisałem ,ale dalej poprawną definicję. Kończmy tę dyskusję.
                                                • Gość: znajoma Re: Robienie tabel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.14, 09:01
                                                  Pomóżcie Magdzie wspólnymi siłami i bądźcie mili dla siebie czasami:-)
          • Gość: ****** Re: Robienie tabel IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.14, 13:33
            ten cały ftalo to na sraczce się nie zna a co dopiero na Excelu, bazach danych, typowy pieniacz forumowy
            • Gość: ****** Re: Robienie tabel IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.14, 13:34
              i w dodatku cham (patrz post powyżej)
              • Gość: Nowy Re: Robienie tabel IP: *.bezprzewodowy.net 02.05.14, 16:08
                i prostak.
                • Gość: suczki Re: Robienie loda IP: *.tbg.edge.wdm.pl 02.05.14, 16:46
                  www.youtube.com/watch?v=KhNJOkHj_sY suczki
    • Gość: flato Re: Robienie tabel IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.05.14, 20:48
      eftalo czy jak ci tam nieuku skończony. O tabelach przestawnych w Excelu to nie słyszałeś?
    • s0pran0 Re: Robienie tabel 02.05.14, 21:00
      Napisz na priv jak ma to wyglądać. Zrobi się w moment bez tych ich pyskówek.
    • Gość: pracodawca Re: Robienie tabel IP: *.smsiarkowiec.pl 02.05.14, 22:01
      Podaj nazwisko tego idioty, który Cię zatrudnił, proszę...
      • Gość: zakładaczka temata Re: Robienie loda IP: *.tbg.edge.wdm.pl 02.05.14, 23:25
        obciągnij mi
        • Gość: sonia Re: Robienie loda IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.05.14, 06:33
          oj biedaczku masz problem, masz małego ptaszka i wstyd CI, no rozumiem ;)
          ale czy obciąganie poprawi twoją sytuację, może na długości przybędzie ale co...
          taki Pinokio forumowy...
          • Gość: szukam partnera Re: Robienie loda IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.05.14, 12:41
            I do tego samotny (singel). Nie wiadomo dlaczego?
            • Gość: zarośnięta wagina Re: Robienie loda IP: *.tbg.edge.wdm.pl 03.05.14, 13:27
              bo ma stulejke i nawet obciągnąć se nie może

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka