Gość: ewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.14, 14:05 Hi W aptece cefarm Kielce ul. Sienkiewicza jest w promocji świetny środek odchudzający,świetnie działa super cena,warto kupić !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k-a-s-i-a31 Re: odchudzanie 27.05.14, 14:20 po co truć się tabletkami!!!!! polecam ograniczyć słodycze i codziennie zjadac połówkę grapefruita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neonila Re: odchudzanie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.14, 18:35 Dla odchudzających się polecam przydatny ranking tabletek odchudzających track.ranking-tabletek.com/product/Ranking-tabletek-odchudzajacych/?pid=141&uid=2186 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hurt/detal Re: odchudzanie IP: 67.159.36.* 27.05.14, 17:18 Autoreklama? Wzięłaś za dużo z hurtowni i nie schodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
keophir Re: odchudzanie 23.07.14, 01:03 Wy baby jesteście aż tak tępe i leniwe, że szukacie jedynie "cud" diet i specjalnych leków, które was odchudzą? Weźcie jedzcie w regularnych porach (4/5 razy dziennie), zróbcie sobie plan treningowy w którym zaczniecie od treningu siłowego (nie bać się, dupa ani mięśnie wam nie urosną od siłowych treningów), a potem zróbcie trening aerobowy/cardio i zaręczam, że da wam to lepsze efekty niż debilne szukanie leków i wymyślania "cud" diet, jak jedzenie grejpfruta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondoniara Re: odchudzanie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.07.14, 16:39 przestan pierdo....................c jak ktos ma w genach zapisane tak a nie inaczej to nawet 1 posilek dziennie nic nie zdziala tepa palo !!!wkur....ja mnie wpisy przestan zrec jedz regularnie 5 posilkow zacznij sie ruszac itp !! Odpowiedz Link Zgłoś
keophir Re: odchudzanie 23.07.14, 18:40 Idiotę i tumana poznać na odległość. W genach masz zapisaną głupotę to jest pewne.... Co do kwestii genetyki i odchudzania sprawa ma się tak, że genetyka ma wpływ jedynie na szybsze lub wolniejsze odchudzanie oraz na mniejszą lub większa tendencje odkładania się tkanki tłuszczowej czy przyrostu mięśni. Ponownie polecam intensywne treningi i zdrowe regularne odżywianie a efekty przyjdą. Co? Boli serduszko? Bo jednak nie ma cud sposobów na odchudzanie i trzeba będzie ruszyć dupę na siłownię i popilnować diety żeby efekty przyszły? Cóż... przykra i okrutna prawda. PS: Radzę też wziąć lekcję poprawnej polszczyzny (pisania, ortografii i interpunkcji), bo trudno Ciebie zrozumieć i trzeba nieźle się domyślać co tam napisałeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzaj Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.14, 23:16 Jedyna skuteczna metoda to trening kardio i dieta - ale nie dieta, która trwa tydzień czy dwa... i żadna głodówka, "oczyszczanie" wodą, sokiem z cytryny itd. Jedz regularnie - podstawa to dobre śniadanie!, ale ogranicz tłuszcze, cukry i sól. Chcesz zrzucić nieco kg? Nic prostszego! 1. To, co zjadasz jednego dnia - rozbij na dwa. Zwróć uwagę na dwie rzeczy: ile kcal dostarczasz podczas posiłków i jakie są proporcje białka do węglowodanów itd. 2. Zacznij jeździć na rowerze, biegaj, pływaj - ruszaj się! lubisz rolki? super! poświęć na to wszystko godzinę dziennie, tak żeby po tej godzinie poczuć zmęczenie - miłe zmęczenie :) Gwarantuję, że po miesiącu zobaczysz efekty a Twój organizm przestawi się na inny tryb - zacznie spalać to, co nagromadził. I nie bluzgaj na forum - po prostu musisz zdać sobie sprawę z faktu, że trzeba zacząć się ruszać, zmniejszyć ilość dostarczanego pokarmu i poprawić jego jakość... Zwalanie otyłości na geny jest skrajną ignorancją, chyba, że masz komplet badań, który to potwierdza. No! To teraz robisz tak: 1. Jesz każdego dnia dobre śniadanie (ale tak, żeby nie rozerwało Ci żołądka) 70% białka 2. Kolejne posiłki przyjmuj regularnie, jako przekąski, ALE uważaj na ilość kcal ! 3. Ruszaj się intensywnie godzinę dziennie 4. Nie najadaj się na wieczór a 3-4 godziny przed snem zapomnij o jedzeniu w ogóle. 5. Kontroluj swoją wagę. 6. Nie zapominaj pić wody (przy wysiłku izotonik) Powtarzaj to przez miesiąc, później przez kolejny miesiąc i tak... do momentu, w którym codzienny trening stanie się przyjemnością a odchudzanie nie będzie miało już znaczenia :) ps. Jeśli zdecydujesz się na radykalne ograniczenie pożywienia, suplementuj witaminy itd. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.14, 07:32 Masz rację z tymi rolkami. U mnie we wsi jest facet, który jest na pewno po 40 i jeździ prawie codziennie szybko na rolkach. Jest bardzo szczupły a niewiele pracuje bo jest już na emeryturze i nie ma gospodarstwa. Też polecam rower, pływanie a z bieganiem to ostrożnie przy dużej nadwadze. Ja biegam ale szybko łapię zadyszkę, więc zamieniłam na marszobiegi po miękkim podłożu. Nie biegajcie po asfalcie. Pozdrawiam i dziękuję Wam za porady, chętnie je czytam, gorzej z zastosowaniem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
corronia94 Re: odchudzanie 24.04.16, 18:18 A jak się nazywa? Nie ma najważniejszej informacji, bo w każdej aptece jest ich mnóstwo. Sama brałam parę i nie jestem zadowolona z efektów, delikatnie mówiąc. Ostatnio przeszłam na dietę lekkostrawną i ogólnie wzięłam się za siebie i coś zaczyna się wreszcie dziać. Nie zapeszając... Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: odchudzanie 25.04.16, 10:43 Fe ohyda glutamina sama nazwa powoduje wymioty ale z pewnoscia odchudzi portfel Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka_skakanka Re: odchudzanie 25.04.16, 17:33 środków na samo odchudzanie chyba nie ma, le są wspomagacze do dobrze dobranej diety i ćwiczeń. warto sie dowiedzieć, ja od trenera dostałam rozpisaną dietę, trenuje mnie 4 razy w tygodniu i polecił mi suplementy, których i on używa 5fit energy+ l-karnityna i widzę, że tłuszczyk mi spada szybciej niż zanim zaczęłam je stosować, więc jednak działają, jak się używa z rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: odchudzanie 25.04.16, 18:02 My z panem Edkiem sie nie odchudzamy i jesteśmy zadowoleni ze swojego wyglądu.Radzę to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: odchudzanie 26.04.16, 09:56 Dobrze pani prawi pani Geniu. Takie przemajstrowane i wychudzone ludzie to brzydko wygladaja zwlaszcza na stare lata. Takie pokurczone rodzyny. A my ciagle jestesmy piekni apetyczni i zwarci. Odpowiedz Link Zgłoś
michalinka72 Re: odchudzanie 04.05.16, 20:43 E tam, ja wiem po sobie, że dobry suplement w formie tabletek przynosi rezultaty :) Mam tu na myśli młody jęczmień (najlepiej premium - od polskiej firmy olimp labs) :) Taka suplementacja w połączeniu z dieta i regularnymi ćwiczeniami przynosi zdecydowanie zauważalne i zdrowe efekty :) Odpowiedz Link Zgłoś