Dodaj do ulubionych

Tomasz Wolff

07.08.11, 12:00
mam pytanie, kim jest Tomasz Wolff - specjalista od każdej sprawy, pojawiajacy sie przy burmistrzu ?
czyżby szykowala się jakas ciepła posadka dla Pana Tomasza? czy udziela się spolecznie?
proszę o przyblizenie jego sylwetki bo nie wiem kim jest specjalista od każdej sprawy.
Obserwuj wątek
    • pusia-misia90210 Re: Tomasz Wolff 08.08.11, 10:30
      G.... cię obchodzi to obchodzi - zapytać się możesz.
      • huhuha4 Re: Tomasz Wolff 08.08.11, 13:38
        to przykład dialogu wewnętrznego? jedna osoba pod dwoma nickami rzuca hasło? niby pytanie, a jakaś insynuacja i niby nie wulgarnie potwierdzająca w domyśle odpowiedź.
        Idź do lekarza, ale pewnie już jest za późno, może jednak taki ciekawy przypadek pomoże w zrozumieniu zaburzeń na tle zawodów z dokonanych politycznych wyborów...hehehehe
    • gorszejutroo Re: Tomasz Wolff 19.08.11, 13:11
      podobno to pewniak na zastepce burmistrza, bo takiego ma zamiar już niedługo burmistrz zatrudnić zgodnie z nowymi przepisami a jak nie zastępca to prezes nowej spółki
      • pusia-misia90210 Re: Tomasz Wolff 19.08.11, 17:45
        Potrafi się chłop dobrze zakręcić ! W przeciwieństwie do ciebie KRECIE :-)
      • 1xyz-xyz Re: Tomasz Wolff 19.08.11, 20:42
        Z tego co wiem to urzedu nie stac jest na zatrudnienie Pana Wolffa.
        • edi.ed Re: Tomasz Wolff 19.08.11, 22:00
          gorsze jutro.......... wiem ze jestes urzedasem ,Modl sie aby cie nieodkryto ,bo dostaniesz takiego kopa ze osrasz ksiezyc po drodze na marsa . Siedzisz za tym biurkiem za nasze pieniadze i knujesz jak damulka ze ZUKU , Ta napuscila starzystke na radna i burmistrza ,sciagla nowiny ,i mysli ze zostanie tam do konca zycia . Ludzi nie zainteresowalo kto tam ma pracowac tylko ile ta Paniusia zarabia . Kij ma dwa konce DAMULKO . Burmistrz zabral ci tylko premie !!!!!!!!!!! . Ja bym ci zabral calom pensje , za te smieci na miescie !!!!!!!!!!!!!! Z tego co wiem to ma byc dwoch zastepcow Zoska i Stachu Napewno skonczy sie opier//////anie Pozdrawiam i za bledy sory
          • azeta2 Re: Tomasz Wolff 20.08.11, 14:43
            edi- szacun jeżeli dobrze typujesz gorsze j.
            • gorszejutroo Re: Tomasz Wolff 24.08.11, 01:45
              wyślałem że jesteś azeta mądrzejsza
              • edi.ed Re: Tomasz Wolff 24.08.11, 20:24
                A ja myslalem gorsze jutro ze juz czas przestac wchodzic niektorym ludziom w dupe na sucho . azeta odniosla sie do postu neutralnie nieobraza nikogo na forum Wymysl cos fajniejszego Bo slub jak slub Gorzej bedzie mu skonsumowac noc poslubna mieszkajac na niby u mamy .
                • gorszejutroo Re: Tomasz Wolff 25.08.11, 10:19
                  edi- a twoj s ąsiad -smutny radny to gdzie mieszka w piechowicach czy gdzieś indziej wyśledź teraz ta sprawe zamiast zadgądać innym do łóżka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka