Dodaj do ulubionych

jarmark dominikański

IP: *.szybszyinternet.pl 30.07.14, 23:04
mam pytanko, nie załapałam się na jarmark za późno się zgłosiłam, czy jest ktos z wystawców z Tarnobrzega lub okolic kto by mnie przygarnął na swoje stoisko. Bardzo mi zależy. Ja mam ceramikę. Dzwoniłam do organizatorów nic nie da się zrobic za późno ... prawdopodobnie mają już duzo ponad stan hm.... proszę gdyby ktoś...
Obserwuj wątek
    • Gość: egzegeza Re: jarmark dominikański IP: *.play-internet.pl 31.07.14, 11:55
      Z tego co wiem to miejsca są więc nie wiem do kogo dzwoniłaś? jest nawet tzw limit dostawki więc dziwi mnie to co piszesz
      • Gość: zainteresowana Re: jarmark dominikański IP: *.szybszyinternet.pl 31.07.14, 22:42
        co to znaczy limit dostawki, nie rozumie!
        • Gość: bumbum Re: jarmark dominikański IP: *.189.221.50.skyware.pl 01.08.14, 08:09
          Być może znów ktoś zbył kolejną osobę w UM. To ze ma się ludzi w poważaniu to za tej kadencji nikogo już chyba nie powinno dziwić. Ale może wypowie się zainteresowana na ten temat.
    • Gość: egzegeza Re: jarmark dominikański IP: *.play-internet.pl 01.08.14, 12:41
      Nigdy nie było tak że było ponad stan a co do dostawki organizatorzy zostawiają sobie tzw dostawkę miejsce rezerwowe czyli tym spóźnionym dziwi mnie to bo akurat siedzę w temacie jaki nadstan? miejsca jest dużo i z tego co wiem to nie robią problemów gorzej jest z miejscem do spania i tam mogę upatrywać twoje problemy bo internat nie za bardzo może taką liczbę wystawców gościć,tak czy inaczej albo to jest wpis typu pic na wodę albo niewiedza!
      • hotstylle Re: jarmark dominikański 27.05.16, 11:14
        Witam, czy ma ktoś namiar na jakąś kwaterę do noclegu na czas jarmarku w okolicach śródmieścia lub sąsiednich dzielnic? Potrzebuję pokoju 2-os. Z góry dziękuje za wszelką pomoc :) Pozdrawiam jarmarkowiczów :)
    • hotstylle Re: jarmark dominikański 27.05.16, 11:58
      Witam, czy ma ktoś namiar na jakąś kwaterę do noclegu na czas jarmarku w okolicach śródmieścia lub sąsiednich dzielnic? Potrzebuję pokoju 2-os. Z góry dziękuje za wszelką pomoc :) Pozdrawiam jarmarkowiczów :)
    • genia50 Re: jarmark dominikański 29.05.16, 09:19
      Chodzi jarmark w Gdańsku czy w Tarnobrzegu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka