Gość: olka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.14, 21:42 jakie macie opinie o tej szkole, warto tam sie wybrac? czy bardzo tam wymagaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kisio Re: szkoła nova IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.14, 22:48 a po co tam będziesz szedł szkoda czasu . Pod Bażantem czynne od 6 rano miło spędzisz tam czas Odpowiedz Link Zgłoś
radoszj Re: szkoła nova 22.09.16, 10:43 Szkoła jest świetna, naprawdę polecam! Chodziłam tam na kierunek Asystentki Stomatologicznej i jestem naprawdę zadowolona. Zapisałam się od drugiego semestru, bo w szkole, do której uczęszczałam poprzednio, rozwiązali kierunek po 1 semestrze a tu nie było problemu z przyjęciem mnie na wyższy semestr :D Bardzo ciekawe zajęcia i profesjonalni wykładowcy. Cała grupa egzaminy zdała bez najmniejszego problemu z wysokim wynikiem! Mają też fajne promocje bo za polecenie znajomego można sobie anulować raty, a co najważniejsze wpisowe jest za 0 zł! Po ukończeniu jako absolwentka mam teraz -50% na inny płatny kierunek, więc od razu zapisałam się na Higienistkę Stomatologiczną, ponieważ zajęcia będą z tym samym wykładowcą :D Szkoła godna uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś