Dodaj do ulubionych

Naleśniki

IP: *.smsiarkowiec.pl 24.08.14, 16:54
Zjadłem 18 naleśników,umieeeram!
Obserwuj wątek
    • Gość: miki Re: Naleśniki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.08.14, 17:29
      Każdy robi to co lubi... ;)
      • Gość: ? Re: Naleśniki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.08.14, 17:49
        Ja też dzisiaj całkiem nieźle się objadłam. W moim przypadku to kac ! Sam te naleśniki robiłeś ?
    • Gość: zofija bez kija Re: Naleśniki IP: *.smsiarkowiec.pl 24.08.14, 17:50
      ożesz w morde, niezły spust! z czym te naleśniki? ja właśnie smażę, ale 18 chyba się nie uzbiera:-) pozdrawiam!
      • Gość: ? Re: Naleśniki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.08.14, 17:58
        Ja rano myślałam o naleśnikach również ale sobie pomyślałam kto mi je zrobi? I najwygodniej było jeść gotowce ,jakieś ciasto , paluszki, kanapki, ciastka ,kawa i różne inne cuda. Pełna podziwu jestem ile można w siebie wpakować jedzenia na kacu hahahh
        • Gość: Michał Re: Naleśniki IP: *.smsiarkowiec.pl 24.08.14, 18:04
          Sam,sam.Idę smażyć dalej,puste jem.
          • Gość: zofija bez kija Re: Naleśniki IP: *.smsiarkowiec.pl 24.08.14, 18:08
            Aaaa to przyznam, że na początku bardzo mi Michale zaimponowałeś - 18 myślę - niezły jest, ale jakby to z serem, z dżemem choć, a tu puste... Czuję się rozczarowana... Odkąd mam lokatora w brzuszku to jem za dwoje i jestem przekonana, że mogłabym się z Tobą zmierzyć:-))) Ale czekam na dalszy rozwój wypadków! Jak dojdziesz do 40 daj znać!!! :-)))
            • Gość: Michał Re: Naleśniki IP: *.smsiarkowiec.pl 24.08.14, 18:12
              Myślę,że następne 18 spokojnie wchłonę :)
              • Gość: ? Re: Naleśniki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.08.14, 18:13
                Mi zaimponowałeś tym że robisz je sam. W takim razie smacznego :-) pyszne są z czekoladą mniam
                • Gość: Michał Re: Naleśniki IP: *.smsiarkowiec.pl 24.08.14, 19:13
                  Zmieniłem teraz mąkę na razową,pszenną.Łeee,już mi się odechciało.
                  • Gość: zofija bez kija Re: Naleśniki IP: *.smsiarkowiec.pl 24.08.14, 19:25
                    No ale jaki wynik końcowy, ja naprawdę Ci kibicuję! Jeśli o mnie chodzi to zrobiłam tradycyjne "ze srem":-)))
                    • Gość: edek Re: Naleśniki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.08.14, 19:52
                      no w koncu normalny temat, gratuluje, tak trzymac.
                    • Gość: znajoma Re: Naleśniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.14, 20:06
                      Moja kuzynka zawsze robi takie z serem, potem przypiekane na masełku. Pychota:-)
    • Gość: znajoma Re: Naleśniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.14, 20:02
      Kupiłam w piątek w Kauflandzie patelnię do naleśników w promocji, może jeszcze są:-)
    • Gość: zołza Re: Naleśniki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.08.14, 20:30
      Podziwiam. Ja bym naprawdę umarła.
      • Gość: Michał Re: Naleśniki IP: *.smsiarkowiec.pl 25.08.14, 14:24
        Zjadłem i umierałem.Teraz dieta do końca września=głodówka.
        • Gość: miki Re: Naleśniki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.08.14, 14:47
          Z jednej skrajności w drugą, czy to normalne? Oj masz kolego problem...
          • Gość: Michał Re: Naleśniki IP: *.smsiarkowiec.pl 25.08.14, 18:06
            No mam,mam.10 kilo trzeba zrzucić.
            • Gość: ? Re: Naleśniki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.08.14, 18:13
              Nie tylko Ty masz taki problem , ja mam 5 kg do zrzucenia i też zaczynam uważać na to co jem. Do tego sport i za miesiąc będę jak nówka ;-)
            • Gość: flora Re: Naleśniki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.08.14, 19:17
              To taki apetyczny jesteś. Taki mniam mniam. Nie odchudzaj się. Chudy facet to nie facet.
              • e-ftalo Re: Naleśniki 25.08.14, 23:52
                www.youtube.com/watch?v=xGqYynPZ_js
                • Gość: fantazja Re: Naleśniki IP: *.flash-net.pl 26.08.14, 12:50
                  miło że fantazjujecie:)
                  • Gość: Michał Re: Naleśniki IP: *.smsiarkowiec.pl 26.08.14, 13:35
                    Może ktoś polecić jakieś dobre witaminki dla uzupełniania ich w organizmie dla mnie i mojej lubej?
                    • Gość: znajoma Re: Naleśniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.14, 14:04
                      www.maca.com.pl/
                      Polecam:-)
                    • Gość: miki Re: Naleśniki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.08.14, 14:33
                      Tylko sex!!, to najlepsza witamina, brak prowadzi do otyłości, polecam.
                      • Gość: mar Re: Naleśniki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.08.14, 15:11
                        ponad połowa w tym mieście jest otyłych.. to chyba nie przez brak wit.s
                        • Gość: miki Re: Naleśniki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.08.14, 15:24
                          A kto to wie?...rozpasanie totalne, na dobrobyt mi to nie wygląda. ;)))
                          • Gość: Do Miki Re: Naleśniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.14, 17:58
                            Nie zgadzam się z Tobą, bo za panny byłam bardzo szczupła i nie uprawiałam wtedy seksu:-)
                            • Gość: miki Re: Naleśniki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.08.14, 18:39
                              Szkoda, wiele straciłaś...;)
                              • Gość: baba Re: Naleśniki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.08.14, 19:57
                                Matko jedyna wy nawet naleśniki na sex przerobicie. To jakieś zboczenie
                                • Gość: miki Re: Naleśniki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.08.14, 20:00
                                  Zboczenie? nie!, urozmaicenie tematu kulinarnego.
                        • Gość: ;) Re: Naleśniki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.08.14, 18:17
                          To nie otyłość. To puchlina głodowa
                      • Gość: zgred Re: Naleśniki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.08.14, 18:13
                        Sex jest grubo przereklamowany. Można bez niego żyć i świetnie wyglądać. A jego brak zdrowia zaoszczędza
                        • Gość: miki Re: Naleśniki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.08.14, 18:35
                          I bardzo się mylisz, ale pewnie już swoje lata masz i nie jesteś tym zainteresowany.
                          • Gość: zgred Re: Naleśniki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.08.14, 18:46
                            Masz rację, swoje lata mam i wiem, że ważne jest jednak coś innego. Kiedyś sam się przekonasz.
                            • Gość: miki Re: Naleśniki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.08.14, 19:17
                              Tak, coś innego też jest ważne, tego nie neguję.
                              • Gość: zgred Re: Naleśniki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.08.14, 20:06
                                Zdrowie miki jest najważniejsze. Nie będzie zdrowia nie będzie seksu
                                • Gość: miki Re: Naleśniki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.08.14, 20:15
                                  Zgadzam się z Tobą, masz rację.
                                  • Gość: zgred Re: Naleśniki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.08.14, 20:17
                                    No ale Ty jesteś jeszcze młody to ciesz się tym. Ale miej zdrowie w szacunku.
                                    • Gość: miki Re: Naleśniki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.08.14, 20:21
                                      Młody?? dziękuję, powiedzmy dbam o zdrowie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka