Dodaj do ulubionych

Usg jajników

IP: 80.48.126.* 14.09.14, 21:50
Gdzie mogę zrobić takie badanie w Tarnobrzegu?
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: Usg jajników IP: *.play-internet.pl 14.09.14, 22:16
      Ej Magda odwaliło ci takie rzeczy robi się w powiedzmy pewnej ciszy a ty tu pytasz o takie rzeczy masz chyba internet i znajomych więc nie pytaj o takie rzeczy bo to nam uwłacza to dość intymna sprawa jak masz problem zgłoś się do lekarza rodzinnego on ci powie gdzie to można wykonać anie pytaj zdesperowanych cudakow na forum -ale to chore jak człowiek nie wie jak nazywa się lekarz rodzinny ,poza tym są przychodnie w mieście i mogą cię o tym poinformować a nie to forum -czysty debilizm!!!!!
      • Gość: rada Re: Usg jajników IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.09.14, 22:25
        Tam, gdzie som aparaty usg
    • Gość: do Magdy Re: Usg jajników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.14, 00:24
      W przychodni na Sienkiewicza u dr Żurek, bezpłatnie. Nie trzeba skierowania. Pani dr ma u siebie w gabinecie sprzęt do badania usg, tak będzie najszybciej. Podejdź, zarejestruj się i powiedz, że Cię bolą jajniki. Zresztą opowiedz o swoich dolegliwościach. Ból jajników może być niebezpieczny dla zdrowia, przerabiałam to niedawno, więc poczytałam dużo o tym w necie i w dostępnych w domu książkach. Nie musisz być tam zapisana. Ja tam byłam pierwszy raz i nie było problemu z zarejestrowaniem, dobranoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka