Gość: Sis IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.04.04, 02:04 Czy znacie jakieś piosenki na tą wyjatkową noc? Najlepiej w pewien sposób związane z "tematem", na przykład Urge Overkill - Girl, You'll Be A Woman Soon. Z góry dzięki za wszystkie propozycje :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda010 Re: Piosenki na pierwszy raz 16.04.04, 12:09 U2 "One" lub "In the name of love" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mauler Re: Piosenki na pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 12:12 Cała płyta "Staying Power" Barry'ego White'a. Odpowiedz Link Zgłoś
virgin_black Re: Piosenki na pierwszy raz 16.04.04, 19:07 "the dark side of the moon" pink floyd - tez cala plyta. a "girl, you'll be a woman soon" to piosenka z mojego pierwszego razu...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akirka Re: Piosenki na pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 01:13 a z mjego 1.razu to guns'n roses "november rain".tez romantic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gy Re: Piosenki na pierwszy raz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.04, 10:45 wybór muzyki to planowanie - jak, gdzie, kiedy... nie warto. ja nie pamiętam dźwięków, które towarzyszyły mnie i mojemu mężczyźnie podczas pierwszego zbliżenia... byłam skupiona tylko na NIM, na NAS, nic innego nie mialo znaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś