Dodaj do ulubionych

droga do Sandomierza

23.10.14, 21:01
Czy zauważyliście,że droga do S-rza była lepsza przed remontem niż po?.Wczoraj wieczorem jechałem w tamtym kierunku i myślałem że mi koła się odkręciły takie wibracje miałem,że aż sie zatrzymałem na przystanku.Dopiero póżniej jak wracałem w nocy to zobaczyłem jaki baranek jest na drodze wręcz poprzeczne garby wszedzie tam gdzie nowy asfalt.Czy ten remont jest już odebrany bo jeśli tak to ktoś chyba musiał nieżle wziąć w łapę za odbiór bez poprawek.
Obserwuj wątek
    • e-zybi Re: droga do Sandomierza 23.10.14, 21:13
      Masz rację, stan nawierzchni fatalny, może to jakaś innowacyjna metoda ;-), uleży się
      i "jakość" to będzie, oczywiście żart z mojej strony. Na wiosnę poprawki gwarantowane,
      a nawiasem dobry tor do wykrywania usterek w samochodzie.
      • matbg Re: droga do Sandomierza 25.10.14, 13:01
        Już to widzę jak SKANSKA dostaję karę od miasta. Pewnie tak jak za Wisłostradę dla innej firmy, odliczy się kwotę za namalowanie pasów, a bubel i tak zostanie.
    • mirek.ko Re: droga do Sandomierza 25.10.14, 20:35
      Widocznie Mastalerz pozazdrościł Nowej Dębie Militariady i chce ją przenieść do Tarnobrzega.
      Drogę dla czołgów i innych pojazdów gąsiennicowych już mamy.
      • wrtbg Re: droga do Sandomierza 26.10.14, 09:11
        Ale to są pomówienia przecież Mastalerz w życiu nie odebrał by fuszerki. Nie po to przecież krytykował innych by teraz było jeszcze gorzej. Podczas zimy 2013/14 było tylko kilka dni, które można było nazwać zimą i co i praktycznie każdy z tych dni to była mordęga w poruszaniu się po tym mieście. A przecież tak ładnie potrafił krytykować. Nie wspominające, że przekraczając granice miasta sytuacja diametralnie na drodze się zmieniała. A co na to Mastalerz - ano chwalił się, że jakieś tam kary naliczył i jakiż to oszczędności tym sposobem dla miasta nie zrobił. To może w ogóle nie płacić żadnej firmie za odśnieżanie. Oj, jakie będą oszczędności. Przez większość kadencji Ulica Sienkiewicza (chodnik) od skrzyżowania o ruchu bezkolizyjnym w stronę PKP była nieposprzątana. I tak przykładów można by mnożyć. Łatwo było mordką kłapać gorzej jak przyszło co do czego.
    • faure Re: droga do Sandomierza 26.10.14, 13:17
      Toż to jawna hucpa tak krytykować Mastalerza!A,i byłbym zapomniał,stek kłamstw i pomówień!
      • e-zybi Re: droga do Sandomierza 26.10.14, 14:23
        Prawdziwa cnota krytyk się nie boi...
      • wrtbg Re: droga do Sandomierza 26.10.14, 14:32
        W zamian za to jak tu mnie pomawiacie życzę sobie ulicy mojego imienia niekoniecznie głównej, jakiejś tam bocznej, może być nad jeziorem - zażartował Mastalerz. Ale ząbków nie wystawił i ryjek się od ucha do ucha nie cieszył jak to ma w zwyczaju.
    • czasnajazz Re: droga do Sandomierza 27.11.14, 19:49

Zaraz odpowie, że drogę zaplanował Dziubiński z Wąsikiem co to Kiełbem sterują.. .

Już wywiesił plakaty...

Już niedługo niedziela - ufam, że jego ostatnia.
      • paulaatbg Re: droga do Sandomierza 28.11.14, 15:38
        Godziny tej tragicznej, dla Tarnobrzega kadencji sa policzone. Bye Bye Mastalerzu

Ciekawe co się stanie z tą panią z czerwonymi włosami która bacznie przy nim stoi przy każdej medialnej okazji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka