americano2014 29.04.15, 18:45 i kryminaliści gremialnie popierają swoich złodziejskich kumpli z PO niewygodne.info.pl/artykul5/02231-Przestepstwa-kryminalne-a-preferencje-polityczne.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edekzgredek99 Re: Menele,ćpuuny 29.04.15, 18:55 A ateistyczne dewotki takie jak lechowski popierają Dudę. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Pis, Korwin czy SKOK-i? :-( 29.04.15, 20:13 No tak, Hofman wprost przeciwnie - stuka do PiS, Korwina, że o SKOK-ach nie wspomnę, niestety! ;-)) "Hierarchia celów była taka: plan A - wrócić do PiS; plan B - pójść do Korwina; plan C - znaleźć pracę, choćby w SKOK-ach. Na razie Hofmanowi udało się tylko schudnąć." - M. Krzymowski, Połowa Hofmana, Newsweek, 18/2015. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Pis, Korwin czy SKOK-i? :-( 29.04.15, 20:33 To ze zgryzoty. A i z kasiorą krucho, pewnie nie ma chłop co do gara włożyć Odpowiedz Link Zgłoś
americano2014 Re: Pis, Korwin czy SKOK-i? :-( 29.04.15, 21:00 ...a u was Murzynów biją!.Mapa Polski i statystyki wam nie odpowiadają?.Gdyby jeszcze na tą mapę nanieść siedliska sierot po PGR-ach,to będziemy mieli 80% elektoratu PO i SLD Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Pis, Korwin czy SKOK-i? :-( 29.04.15, 21:18 Sieroty po PGR-ach, które sam niszczyłeś, a przecież mogli sobie tam ludzie pracować. Ale solidaruchy tylko zniszczyć wszystko potrafiły. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Judasz? 29.04.15, 21:24 Niesamowite! To Ty tak naprawdę jesteś zwolennikiem owych PGE-erów? Judasz! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Judasz? 29.04.15, 21:29 Z pewnością nie byłem zwolennikiem niszczenia w tym kraju wszystkiego jak leci. Żal mi ludzi, którzy nie potrafili się odnaleźć w tej nowej Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Ruszyło sumienie? 30.04.15, 00:59 Piszesz: "...a u was Murzynów biją! Mapa Polski i statystyki wam nie odpowiadają? Gdyby jeszcze na tą mapę nanieść siedliska sierot po PGR-ach,to będziemy mieli 80% elektoratu PO i SLD" O murzynach nic nie wiem! Mapa Polski i statystyki zdecydowanie mi odpowiadają! Nie sądziłem jednak, że o sieroty po PGR-ach będziesz się aż tak upominał? Szkoda, że dopiero dzisiaj... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Pis, Korwin czy SKOK-i? :-( 01.05.15, 13:21 >>Gdyby jeszcze na tą mapę nanieść siedliska sierot po PGR-ach,to będziemy mieli 80% elektoratu PO i SLD Czyli ci pokrzywdzeni, żyjący w nędzy to elektorat PO? Nie pomyślałeś może, że ta mapa pokazująca przestępczość pokrywa się też z mapą "szybkości rozwoju" regionów? A gdzie więcej kasy, tam więcej kryminalistów. Porównaj statystyki dotyczące Nowego Jorku i jakiejś pipidówki w Wisconsin. Chętnie by podyskutował o tym, co złego w PO i czym można ich zastąpić, ale z tekstami typu "menele i ćpuny głosują na PO" top się dyskutować nie da. Toż to zwykły PRYMITYW. I ty ponoć taki światowiec, inteligent, ponoć wykształcony, dzieci studiują na najlepszych uczelniach świata, a prezentujesz humor z rynsztoka polityki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Pis, Korwin czy SKOK-i? :-( 01.05.15, 13:26 Najwiecej przestepczosci od pewnego czasu jest w Sandomierzu,ale nie wiem czy taki rozwiniety.Wystarczy ogladac tv. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Jakie menele, że o ćpunach nie wspomnę... 30.04.15, 01:02 Mimo wszystko, w peerelu meneli, że o ćpunach nie wspomnę, nie było... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
americano2014 Re: Jakie menele, że o ćpunach nie wspomnę... 30.04.15, 20:34 Nie było w komunistycznej propagandzie,której wierzyłeś jak dzisiaj TVN-owi i Lizweekowi Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Scripps Network Internative to komuniści? 30.04.15, 20:43 No tak, chyba nawet nie wiesz, że TVN należy już do amerykańskiego koncernu Scripps Network Internative... Oczywiście, komunistycznego! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
americano2014 Re: Scripps Network Internative to komuniści? 30.04.15, 21:06 No tak. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Scripps Network Internative to komuniści! 30.04.15, 21:09 Też tak myślę, niestety! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
americano2014 Re: Scripps Network Internative to komuniści! 01.05.15, 00:51 Niestety myślenie nie jest Twoja specjalnością a wklejki to za mało aby rozumieć otaczający cie swiat.Nie przejmuj się!.Taki jest elektorat PO i SLD.Wy myślicie TVN-em!. Wiem,że dla Ciebie,wychowanka komunistycznych szkoleń,wszystko co amerykańskie to antykomunistyczne,kapitalistyczne i imperialistyczne.Tymczasem w tym kraju nadaje coś podobnego do TVN-u czyli CNN a w na Manhattanie wydają cos podobnego do GW czyli NYT Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Ubaw po pachy! 01.05.15, 11:40 Szkoda, że Amerykanie nie znają forum tarnobrzeskiego ze szczególnym uwzględnieniem Twoich postów. Mieliby ubaw po pachy! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Scripps Network Internative to komuniści! 01.05.15, 13:37 Lechowski znowu bredzisz jak potłuczony. Spadaj stąd do swojego Mielca albo włącz se Trwam i napawaj się tymi głupotami. Odpowiedz Link Zgłoś
americano2014 Re: Scripps Network Internative to komuniści! 02.05.15, 18:46 tarzan pisze Nie pomyślałeś może, że ta mapa pokazująca przestępczość pokrywa się też z mapą "szybkości rozwoju" regionów? A gdzie więcej kasy, tam więcej kryminalistów. Porównaj statystyki dotyczące Nowego Jorku i jakiejś pipidówki w Wisconsin. Ty chyba chłopie nie znasz zupełnie Polski!.jedź i zobacz jak wygląda "rozwinięta " Ziemia Lubuska,Koszalińskie czy Warmia i Mazury,które gremialnie głosują na lewaków z i złodziei z PO i SLD. A po drugie!.Wytłumacz mi dlaczego po przejęciu władzy przez czarnych w RPA przestępczość wzrosła 1000/słownie/ tysiąc% a w Meksyku jest kilkakrotnie większa aniżeli w bogatej i rozwiniętej przemysłowo Ameryce? Odpowiedz Link Zgłoś
giesiu79 Re: Prawiczki i bigoci KRK ! 02.05.15, 19:25 Lechowski vel americano -waticano pisze "Ty chyba chłopie nie znasz zupełnie Polski!.jedź i zobacz jak wygląda "rozwinięta " Ziemia Lubuska,Koszalińskie czy Warmia i Mazury,które gremialnie głosują na lewaków z i złodziei z PO i SLD". Chłopku średniowieczny toż to przysiółek PiS-dy !!! "A po drugie!.Wytłumacz mi dlaczego po przejęciu władzy przez czarnych w RPA przestępczość wzrosła 1000/słownie/ tysiąc% a w Meksyku jest kilkakrotnie większa aniżeli w bogatej i rozwiniętej przemysłowo Ameryce?" sekty.wordpress.com/faszystowska-opus-dei/ Największę przestępczością może pochwalić się najbardziej katolicki kraj południowej ameryki, Meksyk. W Polsce też zaczynają się podziały na katolickie kasty rodzinne i mafiozów bezwzględnie katolickich , przysięgi na krzyż i krew..... lubimyczytac.pl/ksiazka/95953/watykan-zdemaskowany---mafia-zbrodnie-pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
americano2014 Re: Prawiczki i bigoci KRK ! 02.05.15, 19:35 Wypuścili cię przedwcześnie z Jarosławia?! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Gratuluję! ;-)) 02.05.15, 19:46 Czy mam rozumieć, że to już wszystko, co masz w tej sprawie do powiedzenia? Gratuluję! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Scripps Network Internative to komuniści! 03.05.15, 08:42 >>Ty chyba chłopie nie znasz zupełnie Polski!.jedź i zobacz jak wygląda "rozwinięta " Ziemia Lubuska,Koszalińskie czy Warmia i Mazury,które gremialnie głosują na lewaków z i złodziei z PO i SLD.<< No bo tam, gdzie głosują na faszystów i złodziei z PiS są bardziej bogobojni i przestępczość niższa. Radzę oprzeć swoją opinie o przestępczości w Polsce na jakimś oficjalnym raporcie, Warmia i Mazury może byc specyficzna, jak niegdyś Lubelskie. Natomiast województwo Pomorskie, ściana zachodnia, Śląsk to chyba nie jest ostoja biedy. W Lubuskiem to chyba ty dawno nie byleś, bo sytuacja tam znacznie lepsza niż na Podkarpaciu. Podróżuj, czytaj ... nie tylko publicystów... również statystyki. Sam analizuj dane, nie traktuj interpretacji tego, czy owego za fakty. Tak więc, wnioski, do jakich doszedł autor nie przekonują. Zresztą dla ciebie najważniejsze, by móc wykrzyczeć swoje slogany. P.S. Nie epatuj tym swoim rasizmem tak mocno ... mogą ukarać. Odpowiedz Link Zgłoś
giesiu79 Re: Menel,ćpuun Lechowski 02.05.15, 20:02 americano-vel psychiatrano to dla ciebie idioto hej..... skoro ty mnie du_pku skazujesz na Jarosław (Kaczy) to ja cię kieruję na Tworki sekty.wordpress.com/faszystowska-opus-dei/ lubimyczytac.pl/ksiazka/95953/watykan-zdemaskowany---mafia-zbrodnie-pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
americano2014 Re: Menel,ćpuun Lechowski 03.05.15, 09:26 tarzan pisze W Lubuskiem to chyba ty dawno nie byleś, bo sytuacja tam znacznie lepsza niż na Podkarpaciu. Podróżuj, czytaj ... nie tylko publicystów... również statystyki. Sam analizuj dane, nie traktuj interpretacji tego, czy owego za fakty. W Lubuskiem kiedys zaczynałem swoja karierę zawodową.Znam go świetnie a byłem tam rok temu.Tak zaniedbanej części Polski nie widziałem!.Podkarpacoie w porównaniu z tym po pegerowskimi wioskami i miasteczkami to prawdziwe Eldorado.A każdy kto Polaka nazywa faszystą jest gorzej jak menelem! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Podkarpacoie (...) to prawdziwe Eldorado." 03.05.15, 23:02 No tak: "Podkarpacoie w porównaniu z tym po pegerowskimi wioskami i miasteczkami to prawdziwe Eldorado." Że o Florydzie nie wspomnę! ;-)) PS. Gdzieś Ty kończył szkoły? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
americano2014 Re: "Podkarpacoie (...) to prawdziwe Eldorado." 03.05.15, 23:10 ?????????????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 ????????????????????? 03.05.15, 23:43 Chyba rzeczywiście jesteś w głebokiej rozterce, niestety! Rozumiem to! No bo przecież, jak można jakikolwiek rejon III RP, ze szczególnym uwzględnieniem Podkarpacia, nazwać Eldoradem? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Wystarczą 3 03.05.15, 23:45 Zgodnie z zasadami 3 znaki zapytania całkowicie wystarczają, ąby zgłosić wątpliwości autora! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Może coś wyjasnić, dodać, uzupełnić? 04.05.15, 00:07 Albo nie rozumiesz - współczuję, albo nie chcesz rozumieć - też współczuję! Może coś wyjaśnić, ewentualnie, uzupełnić? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: "Podkarpacoie (...) to prawdziwe Eldorado." 04.05.15, 08:26 >>PS. Gdzieś Ty kończył szkoły? ;-)) Najlepsze na świecie. Zdążył walczyć o wolność Polski, wyemigrować skończyć Eton, a potem Harvard, założyć ze 3 firmy, pomieszkać w około 5 krajach, zwiedzić świat ... a potem się obudził nad klawiaturą i zleceniem z centrali a la 50 groszy za post Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Menel,ćpuun Lechowski 04.05.15, 08:25 >>Tak zaniedbanej części Polski nie widziałem! Może vbywałes w innych miejscach niż ja ;) >>A każdy kto Polaka nazywa faszystą jest gorzej jak menelem! Największe obelgi wobec Polaków cytuję ze źródeł ... cytowanych chętnie przez ciebie, więc strzel sobie z liścia za karę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
americano2014 Re: Menel,ćpuun Lechowski 05.05.15, 16:07 W Eton i na Harvardzie w przeciwieństwie do Ciebie byłem.Piękne miejsca!.Kalek i ludzi bez honoru nie biję,więc pluj sobie dalej obrażaj mój naród,szukając wśród nas faszystów.W pięciu krajach nie mieszkałem a w dwóch i tam tacy złodzieje i kombinatorzy jak ci z PO i PSL na szczęście dla Amerykanów i Anglików nie rządzą www.facebook.com/269462189904991/photos/a.269467813237762.1073741827.269462189904991/405310702986805/?type=1&theater Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 A kogo bijesz? 05.05.15, 20:18 No tak, w Eton i Harvardzie byłeś. Szkoda tylko, że nie zatrzymałeś się tam na dłużej... ;-)) PS. Piszesz o ludziach bez honoru, że o kalekach nie wspomnę i że ich nie bijesz! A kogo bijesz? :-( PS2. Nie bardzo też rozumiem, w ilu w końcu krajach nie mieszkałeś i dlaczego nie rządzi tam PO, że o PSL nie wspomnę? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: A kogo bijesz? 05.05.15, 20:24 Panie Wisłocki lechowski to ma bardzo bujną wyobraźnię Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Menel,ćpuun Lechowski 06.05.15, 16:20 >>W Eton i na Harvardzie w przeciwieństwie do Ciebie byłem. Skąd wiesz gdzie bywałem? >>Kalek i ludzi bez honoru nie biję, Chcesz powiedzieć, że tylko brak honoru chroni mnie przed pobiciem? Czy stwierdziłeś u mnie kalectwo? Naucz mnie być honorowym i odnieś się do swoich własnych słów ... CHOĆ RAZ ;) >>obrażaj mój naród,szukając wśród nas faszystów. Faszyści pojawiają się jako karykatura twojego poszukiwania lewactwa. ... wiem, zacytuję klasyka Lechowskiego: Gdy on kogoś nazywa lewakiem, to nie obraża, ale stwierdza fakt.:) >>W pięciu krajach nie mieszkałem a w dwóch Jesteś i tak wielki. A czemu nic nie wspominasz o walce o demokrację i obalaniu komuny? Odpowiedz Link Zgłoś
americano2014 Re: Menel,ćpuun Lechowski 06.05.15, 20:19 Nie wspominam bo robiłem to dla siebie i swoich dzieci aby nie żyły w sowieckim baraku.W przeciwieństwie do Wałęsy i innych kapusi jak Boni,nie oczekuję z tego profitów Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 I tak Wam dopomóż Bóg! ;-)) 06.05.15, 20:28 Może i dobrze zaczęło pokolenie "Solidarności", twoje pokolenie! Ale kończycie raczej marnie, wykańczając się wzajemnie, niestety! I tak Wam dopomóż Bóg! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Menel,ćpuun Lechowski 06.05.15, 22:45 >>Nie wspominam bo robiłem to dla siebie i swoich dzieci aby nie żyły w sowieckim baraku. Wierzysz sam chociaż w takie bajki? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Minister sportu w rządzie J. Kaczyńskiego 06.05.15, 23:14 Ciekawe co na to niejaki Tomasz Wojciech Lipiec (ur. 10 maja 1971 w Warszawie) – polski chodziarz, dziennikarz i polityk, od 31 października 2005 do 9 lipca 2007 minister sportu, w rządzie Kazimierza Marcinkiewicza i w rządzie Jarosława Kaczyńskiego? ;-)) No właśnie: "2 kwietnia 2009 rozpoczął się proces. 17 kwietnia 2012 został skazany na 3,5 roku więzienia. Otrzymał również zakaz zajmowania stanowisk publicznych przez 10 lat. Karę odbywa w więzieniu na warszawskiej Białołęce." :-(( Odpowiedz Link Zgłoś