04.05.15, 22:56
takie mamy łże elity
abctygodnik.pl/artykuly/210-wpadka-bienkowskiej-na-pogrzebie-bartoszewskiego
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Ja też! 05.05.15, 00:12
      No tak, niektórzy cieszą się, a inni z nich się śmieją! Jak Bartoszewski i... Bieńkowska! ;-))
      Naprawdę uważasz, że powinna drzeć sobie włosy na głowie? :-((
    • genia50 Re: Sorry! 05.05.15, 08:07
      W/g religii kat.smutek po smierci osoby wierzacej nie jest uzasadniony i zaloba tez,a dlaczego to juz powinienes wiedziec z nauk rel.
      • americano2014 Re: Sorry! 05.05.15, 08:13
        Tobie oczywiście zachowanie tej Barbii się podoba?!
        • ja-tarzan Re: Sorry! 05.05.15, 08:22
          Mnie się absolutnie nie podoba.

A co powiesz, skoro zakładasz wątek o dobrych manierach, o czerwonym płaszczyku pani Dudy na mszy żałobnej?
          Co miałeś do powiedzenia na temat buczących i gwiżdżących podczas obchodów upamiętniających poległych akowców, powstańców warszawskich i innych?

Masz jakieś poczucie dobrych manier i kultury, czy to zależy od poglądów politycznych?

Wybiórczy savoir vivre?

Dodasz do kanonu buractwa wyżej wspomnianych, czy mieści się tam tylko jedno durne babsko, bo z PO?
          • edekzgredek99 Re: Sorry! 05.05.15, 10:14
            Lechowski to burak i on tego nie zrozumie
        • edekzgredek99 Re: Sorry! 05.05.15, 10:12
          Lechowski a mnie sie nie podoba twoje zachowanie. Idz juz w koncu kury macac
    • wislocki12 Nie wierzę! 05.05.15, 12:50
      Naprawdę nie podoba Ci się, że ktoś śmieje się na pogrzebie Bartoszewskiego? Czasami potrafisz zaskoczyć! ;-))
      • americano2014 Re: Nie wierzę! 05.05.15, 16:14
        Hołota śmieje się i drze na pogrzebach,wbrew polskiej kulturze
        www.fakt.pl/u-olejnik-o-zdjeciach-ze-smolenska,artykuly,431918,1.html
        • wislocki12 Americano się nie śmieje! 05.05.15, 19:56
          No tak, niejaki Americano nie omieszkał był przytoczyć na sąsiednim wątku haniebnego tekstu, bez komentarza zresztą! ;-))

gmyz.dorzeczy.pl/id,6141/Wicekanclerz-Niemiec-o-sp-Wladyslawie-Bartoszewskim-Zyd-ofiara-represji-w-getcie-warszawskim.html :-((
        • edekzgredek99 Re: Nie wierzę! 05.05.15, 20:02
          Lechowski a kury już wymacałeś? Nie? No to do roboty.
          • americano2014 Re: Nie wierzę! 06.05.15, 10:48
            Co Ty wisłocki znowu bredzisz?.Praca nocnego stróża wyraźnie źle dział na twój mały mózg
            • edekzgredek99 Re: Nie wierzę! 06.05.15, 11:17
              Lechowski nie marnuj czasu na tym forum tylko zmykaj do kurnika i macaj
            • wislocki12 Na Berdyczów, czyli... 06.05.15, 12:42
              Zwracasz się do mnie, mało zresztą merytorycznie, a piszesz na Berdyczów, tj. do Edkazgredka. ;-)) Czy to jest normalne? :-(
        • ja-tarzan Re: Nie wierzę! 06.05.15, 16:02
          >>Hołota śmieje się i drze na pogrzebach,wbrew polskiej kulturze

Dobrze, że tak to odbierasz. Tylko link do innej sytuacji nieco zamieszania wprowadza.
          Czy osoby wygwizdujące przeciwników politycznych podczas obchodów np. Powstania Warszawskiego to taka sama hołota?
          • americano2014 Re: Nie wierzę! 06.05.15, 23:36
            zaczynasz się zachowywać jak milicjant wisłocki na emeryturze...i ciągle przepytujesz!
            • wislocki12 Pytania są łatwe... 06.05.15, 23:49
              No tak, jak podejrzewam, niewyżyty i niespełniony solidaruch (nie był w internacie, nie siedział, nie był w Sejmie, że o Senacie nie wspomnę) na emeryturze zachowuje się tak, jak Ty, właśnie - organizuje pseudopatriotyczne rajdy rowerowe... :-((
              PS. Pytania są łatwe, ale te odpowiedzi... :-(
            • ja-tarzan Re: Nie wierzę! 07.05.15, 07:39
              >>zaczynasz się zachowywać jak milicjant wisłocki na emeryturze...i ciągle przepytujesz!

Nie przepytuję, a zadaję jedno pytanie. Sam zamieszczasz opinię na publicznym forum, a potem się dziwisz, że ktoś o nią pyta?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka