lechowski51 26.05.15, 17:31 kłamali w nocy i tak POdłe łobuzy przegrały! www.fronda.pl/a/rektor-uj-prostuje-klamstwa-pkb-i-mowi-ze-jest-z-dumny-z-andrzeja-dudy,51943.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edekzgredek99 Re: Kłamali w dzień 26.05.15, 17:41 Twoj wybraniec to dopiero naklamal. Spadaj do kurnika albo do psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Sprytny mały asekurant? 26.05.15, 20:14 Może i nawet nie blokował, ale małym, sprytnym asekurantem był, niestety! :-(( PS. Ciekawe, czy nadal nie będzie blokował? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Sprytny mały asekurant? 26.05.15, 21:21 Mnie ciekawi dlaczego pan rektor dopiero teraz się odezwał, skoro temat wałkowano przez ponad tydzień? ... i czy odezwałby się tymi samymi słowami, gdyby Duda nie wygrał? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Sprytny mały asekurant? 26.05.15, 22:20 Ty go znasz?.Może jesteteś z nim na per Ty?!.Lekarstwa wziąłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nie znam i... wcale tego nie żałuję! 26.05.15, 23:47 Oczywiście, nie znam i... wcale tego nie żałuję! Nota bene, nie do niego się zwracałem, a do Ciebie, niestety! ;-) PS. Naprawdę nie możesz sobie tych lekarstw, jak podejrzewam, psychiatrycznych, darować? :-( Odpowiedz Link Zgłoś