Dodaj do ulubionych

Czyżby niedługo koniec świata?

03.07.15, 19:32
Bo trudno mi sobie wyobrazić,ze gwiazdy z WSI-24 jak Stokrotka Olejnik,Miecugow czy Kużniar zaczną pewnego dnia rozliczać PO z 8 lat rządzenia i zapraszać na swoją antenę np.Ziemkiewicza,Wildsteina czy Cejrowskiego.
www.fronda.pl/a/w-tvn-rewolucja-koniec-kuzniara-i-moniki-olejnik,53515.html
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Kto da więcej? 03.07.15, 21:57
      A nie mówiłem, że TVN kupili Amerykanie? A ich w ogóle nie interesują nasze piaskownice... Ich bawią wyłącznie dudki, niestety! Ciekawe, jaką stację teraz za praprzyczynę wszelkiego zła, że o WSI24, nie wspomnę? ;-))
      PS. A po za tym - dobra rada: pośpiech wskazany jest tylko przy łapaniu pcheł! ;-))
      PS2. Ziemkiewicz, Wildstein czy Cejrowski mają już swoje stacje i do konkurencji nie pójdą, chyba, że... lepiej zapłaci. ;-))
      • polak1706 Re: Kto da więcej? 03.07.15, 22:30
        >A po za tym<
        Na pewno?
        • wislocki12 Jednak "poza"! 03.07.15, 22:41
          Masz rację, "poza"! Przepraszam! Bałem się, że uznasz mnie za pozera! :-(
    • wislocki12 Słowo "uznasz" 03.07.15, 22:00
      Przepraszam, w poście opuściłem słowo "uznasz", niestety! :-(
      • rzeszowski15 Re: Słowo "uznasz" 03.07.15, 23:09
        Niestety,zresztą znowu spamujesz
        • wislocki12 Lepiej wiedzieć! 03.07.15, 23:23
          Opuściłem słowo "uznasz" - sprostowałem i przeprosiłem za to. A Ty twierdzisz, ze spamuję! Chyba żartujesz! :-(
          Przypominam zatem:
          "Spam – niechciane lub niepotrzebne wiadomości elektroniczne. Najbardziej rozpowszechniony jest spam za pośrednictwem poczty elektronicznej oraz w Usenecie. Część użytkowników doświadcza spamu w komunikatorach (np. ICQ czy Gadu-Gadu), a także w SMS. Zwykle (choć nie zawsze) jest wysyłany masowo.
          Istotą spamu jest rozsyłanie dużej ilości informacji o jednakowej treści do nieznanych sobie osób. Nie ma znaczenia, jaka jest treść tych wiadomości. Aby określić wiadomość mianem spamu, musi ona spełnić trzy następujące warunki jednocześnie:
          Treść wiadomości jest niezależna od tożsamości odbiorcy.
          Odbiorca nie wyraził uprzedniej, zamierzonej zgody na otrzymanie tej wiadomości.
          Treść wiadomości daje podstawę do przypuszczeń, iż nadawca wskutek jej wysłania może odnieść zyski nieproporcjonalne w stosunku do korzyści odbiorcy."
          Przecież nic z tej definicji nie pasuje do tej sytuacji! Ty po prostu nie rozumiesz, czym jest spam, niestety! :-((
          • rzeszowski15 Re: Lepiej wiedzieć! 03.07.15, 23:57
            I znowu niestety bezsensownie kopiujesz,,jak zwykle zresztą.Nikt nie prosi cię o sprostowania literówek,co by to miało znacczyc
            • wislocki12 Lepiej wiedzieć! 04.07.15, 00:34
              To nie była literówka, to było opuszczenie wyrazu i mogło sprawić niektórym problem w zrozumieniu całości, niestety! :-)
              PS. Mimo wszystko nalegam na uważne przeanalizowanie definicji spamu. Lepiej wiedzieć! :-)
            • wislocki12 A może chodziło Ci o trollowanie? 04.07.15, 01:19
              A może chodziło Ci o trollowanie? Ale to też przecież bardziej twoja domena, niestety! ;-))
              • rzeszowski15 Re: A może chodziło Ci o trollowanie? 04.07.15, 07:39
                W przeciwieństwie do ciebie nie odpowiadam dwoma czy trzema postami,forumowy trollu
                • edekzgredek99 Re: A może chodziło Ci o trollowanie? 04.07.15, 11:49
                  Trollu lechowski spadaj z tego forum. Idz pierdzielic w innym miejscu. Podobno Mielec przeprasza za ciebie
                • wislocki12 Spamowanie i... trollowanie? 04.07.15, 19:46
                  No tak, wiedziałem - nie odróżniasz, niestety, spamowanie od trollowania! Pomogę Ci:
                  "Osoba stosująca trollowanie zwykle reaguje wrogo zarówno na próby uspokojenia dyskusji, jak i agresywne reagowanie na jego zaczepki, merytoryczna zawartość dyskusji ma zaś dla niego znaczenie tylko o tyle, o ile rozpala w dyskutantach negatywne emocje i przyczynia się do kontynuowania sporu. Sprawia to zazwyczaj takie wrażenie, jakby troll sycił się nimi. Najczęściej im więcej osób wpadnie w jego sidła i odpowie na jego post, tym bardziej wydaje się zadowolony. Znużenie dyskutantów objawiające się kończeniem dyskusji lub też wrzuceniem go do killfile’a interpretuje jako odniesienie zwycięstwa.
                  Nieraz też autor podaje linki do stron z obrzydliwą zawartością, najczęściej tak zamaskowane, że niczego nieświadomy użytkownik widzi nagle zdjęcia zmasakrowanych zwłok, wypróżniających się ludzi itd. Inną metodą trollowania jest podawanie linków do screamerów bez ostrzeżenia.
                  Część trolli rzadziej lub częściej zmienia swoje dane (np. adres poczty elektronicznej), aby znaleźć się poza killfile’ami innych osób."
                  PS. Twój udział w forum Tarnobrzeg to czystej wody trolling, niestety!
                  PS2. To są zwykłe poprawki lub uzupełnienia, o których definicja nie wspomina, Panie lechowski, vel rzeszowski, vel americano, zresztą! ;-))
                  • ja-tarzan Re: Spamowanie i... trollowanie? 05.07.15, 23:46
                    Niedługo koniec świata, bo tu Kopacz godność urzędu kala.

PORZĄDNY/A PREMIER NIE JADA ZUPY, KIEŁBASY NIE ZAMAWIA, ŻE O PRZYTULANIU PSÓW NIE WSPOMNĘ.

Paranoja ... Marzenka Nykiel nie ma juz o czym pisać? To chyba nie widzi powodów, by Kopaczową krytykować ... koniec świata!

... czekam na - tradycyjne w takich przypadkach - milczenie "dziennikarki", gdy coś podobnego wpadnie do głowy Szydło albo Dudy.
                    • rzeszowski15 Re: Spamowanie i... trollowanie? 05.07.15, 23:54
                      Porządny Premier porządnie rządzi a nie słynie z tego,że przytula psy,jada zupy,że o chwaleniu kotlcika nie wspomnę,zresztą niestety ,jakby to napisał inny forumowy geniusz wisłocki
                      • wislocki12 Alik i... dachowiec z sąsiedztwa 06.07.15, 00:19
                        A Alik, że o dachowcu z sasiedztwa nie wspomnę? ;-))
                        PS. Chyba jednak rozpieszczasz mnie, niestety! ;-)
                      • ja-tarzan Re: Spamowanie i... trollowanie? 06.07.15, 06:58
                        >>Porządny Premier porządnie rządzi a nie słynie z tego,że przytula psy,j

Przecież tu nie chodzi o jakość rządzenia, niechaj Kopacz będzie beznadziejnym premierem, pani Nykiel pisze o zachowaniach w czasie kampanii, które KALAJĄ GODNOŚĆ URZĘDU.

.. i to jest właśnie paranoja...
                        • rzeszowski15 Re: Spamowanie i... trollowanie? 06.07.15, 07:09
                          Nie wiem co się przyczepiłeś do jakiejś Nykiel?!.A paranoją pracowników propagandy z WSI-24 czy Gazety Koszernej jest to,że zamiast patrzeć na ręce rządzącym,od lat straszą PiS-em i Kaczyńskim,jak kiedyś za komuny czarną wołgą.Ty niestety też jesteś ich POmagierem
                          • wislocki12 Warto wiedzieć 06.07.15, 11:48
                            PiS-em i Kaczyńskim nie trzeba straszyć - wystarczy spojrzeć! ;-)
                            PS. Marzena Nykiel jest redaktor naczelną portalu "wPolityce". Warto wiedzieć! ;-)
                            • rzeszowski15 Re: Warto wiedzieć 06.07.15, 18:10
                              No tak!.Ateistyczne Dewotki oceniają ludzi i polityków przez wygląd.Dalej nie rozumiem co ma Nykiel do naszej dyskusji?
                              • wislocki12 Jakaś Nykiel? 06.07.15, 21:40
                                Jak to co? Przecież nazwałeś redaktor naczelną portalu Karnowskich "wPolityce" "jakąś Nykiel"! :-((
                                PS. Mnie nie chodziło o urodę, a... wprost przeciwnie! ;-)
                                • rzeszowski15 Re: Jakaś Nykiel? 07.07.15, 07:18
                                  Co by to nie miało znaczyć,dalej nie rozumiem,dlaczego red.Nykiel stała się nagle ulubienica dzielnego tarzana,że o tobie nie wspomnę niestety,zresztą
                                  • ja-tarzan Re: Jakaś Nykiel? 07.07.15, 07:21
                                    wpolityce.pl/polityka/258335-kolej-na-ewe-kampania-dla-idiotow-czy-ostateczne-wykolejenie-platformy-przasna-kopacz-zapomniala-o-godnosci-urzedu
                                  • wislocki12 Ignorancja? 07.07.15, 11:46
                                    Ulubienicą? Chyba żartujesz? Po prostu, dziwi mnie poziom twojej ignorancji. :-(
                              • edekzgredek99 Re: Warto wiedzieć 07.07.15, 12:50
                                Bo wyglad swiadczy o czlowieku. A ty lechowski jestes i brzydki i wredny
                          • ja-tarzan Re: Spamowanie i... trollowanie? 07.07.15, 07:18
                            >>Nie wiem co się przyczepiłeś do jakiejś Nykiel?

Wygooglaj sobie jej "Artykuł".

>>A paranoją pracowników propagandy z WSI-24

Zgadzam się, zdarza się.

>>Ty niestety też jesteś ich POmagierem

Nie mierz wszystkich swoją miarą...
                            • rzeszowski15 Re: Spamowanie i... trollowanie? 07.07.15, 18:00
                              To ty powinieneś wygouglować artykuł do którego się odwołujesz,bo nie jestem Duchem Świętym abym czytał w twoich myślach.
                              • wislocki12 Gdyby głupota miała skrzydła... 07.07.15, 21:43
                                Nie bardzo mogę zrozumieć, co masz przeciwko Duchowi Świętemu! Przecież on tak kocha gołębice... :-))
                                PS. Nie ma się czym chwalić! :-))
                              • ja-tarzan Re: Spamowanie i... trollowanie? 07.07.15, 21:44
                                >>To ty powinieneś wygouglować artykuł do którego się odwołujesz,bo nie jestem Duchem Świętym abym czytał w twoich myślach.

Wystarczy wklepać nazwisko, to świeże "dzieło" ... no ale domyślając się trudności podrzuciłem link.
                                • ja-tarzan Re: Spamowanie i... trollowanie? 09.07.15, 16:27
                                  Następna literatka:

www.bibula.com/?p=82368
                                  • rzeszowski15 Re: Spamowanie i... trollowanie? 09.07.15, 16:48
                                    Co ma pobieranie narządów do rewolucji w TVN,wie tylko spamujący dupek tarzan
                                    • wislocki12 Spamowanie i... trollowanie 09.07.15, 20:29
                                      Mam wrażenie, że nadal nie rozumiesz, co to jest spamowanie, niestety! A trollowanie? To jest to, czym właśnie się zajmujesz, niestety! :-((
                                      PS. Mózgów jeszcze nie przeszczepiają... A szkoda? :-(
                                    • ja-tarzan Re: Spamowanie i... trollowanie? 10.07.15, 10:21
                                      >>Co ma pobieranie narządów do rewolucji w TVN,

Nic. Wątek brzmi "Czyżby niedługo koniec świata".

No może autor wątku wie co ma koniec świata z TVN?

>>wie tylko spamujący dupek tarzan

Nadal zachowujesz się jak były ubek. Tylko esbeckie gnidy dziś udają głęboko religijnych patriotów zionąc jednocześnie jadem, bo to niezgodne z nauką Kościoła.
                                      Nadal piszesz jak idiota, bo tylko kretyn nie potrafi dyskutować, a ogranicza się jedynie do epitetów wobec rozmówców.

Rozmowa z tobą to jak dyskusja z durnym burkiem, który ujada i ujada, ale nic nie rozumie ... ;)

... brnij dalej, stęskniłeś się za chamstwem? To ci go dostarczę, miałem doskonałego nauczyciela - Lechowskiego vel Rzeszowskiego - ksiązkowy przykłąd forumowego chamstwa.

... nie leży tow mej naturze, ale skoro moje grzeczne prośby o unikanie określeń obraźliwych w rozmowie ze mną nic nie dają, to odpłacę się ... spamujący ubeku.
                                      • palacz67 Do Lechowskiego i Tarzana 10.07.15, 11:46
                                        Wstyd mi za Was. Dorośli, inteligentni ludzie a zachowują się jak gó...arze:-) Obniżacie poziom tego forum. Dajcie se spokój, bo zrzucę Was obydwóch do tych dwóch z dołu:-)
                                        Przepraszam, Tarzanie, wiem, że chcesz "wychować" Lechowskiego ale widzę ciemność:-) Pozdrawiam, opamiętajcie się, w przeciwnym razie przestanę z Wami rozmawiać. Wiem, że Wam nie zależy na rozmowie ze mną, ale chcę Was po prostu ostrzec, że będę omijać szerokim łukiem Wasze wulgarne wypowiedzi. Wulgaryzmy słyszę na co dzień w realu i mam ich dosyć, niestety.
                                        • ja-tarzan Re: Do Lechowskiego i Tarzana 10.07.15, 12:33
                                          >>Przepraszam, Tarzanie, wiem, że chcesz "wychować" Lechowskiego ale widzę ciemność:-)

Zdarzało mi się kilka razy prosić o odpowiedni dobór słownictwa wobec mnie jako rozmówcy, tłumaczyłem, ostrzegałem.

Lechowski nie potrafi się powstrzymać od pewnych epitetów, ale nie pozwolę, by jego hasła typu "dupek", "lewak", "ateistyczna dewotka" brzmiały głośno na forum.
                                          Niechaj sobie ich używa wobec własnych kolegów, nie wobec mnie.

Oko za oko... jak napisano niegdyś ;)
                                          • palacz67 Re: Do Lechowskiego i Tarzana 10.07.15, 13:27
                                            Rozumiem Cię, Tarzanie. Lechowski brzydko się do Ciebie zwraca, pzdr.
                                        • wislocki12 "tych dwóch z dołu:-)" 10.07.15, 13:08
                                          Czy pisząc o "tych dwóch z dołu:-)" miałaś na myśli również mnie? Przecież ja w ogóle nie używam wulgaryzmów! ;-))
                                          • palacz67 Re: "tych dwóch z dołu:-)" 10.07.15, 13:29
                                            Miałam na myśli Ciebie, Wisłocki, i Edka za całokształt na forum. Oczernianie drugiego człowieka to paskudna wada a niestety robicie to na forum. Bez odbioru.
                                            • ursi51 Re: "tych dwóch z dołu:-)" 10.07.15, 15:23
                                              ... bo to wszystko przez różnorodne interpretacje encyklik papieskich.
                                              Przekażcie sobie znak pokoju.
                                              • ja-tarzan Koniec świata ... 10.07.15, 21:25
                                                Przecież hołdowanie interesom kolesiów to domena PO ... a tu prawdziwy patriota z prawicy ...

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18340722,kulisy24-zjednoczona-prawica-zglasza-poprawki-napisane-przez.html?lokale=local#BoxNewsImg
                                                • wislocki12 Gowin na proboszcza! 11.07.15, 00:14
                                                  Też nie ufam Gowinowi. Myślę, że najlepiej sprawdziłby się w jakiejś zasobnej parafii! ;-))
                                            • wislocki12 Knajackie słownictwo! 11.07.15, 00:09
                                              Nie żartuj! Jak można oczernić człowieka, który sam siebie kompromituje, np. knajackim słownictwem! :-((
    • wislocki12 Taki jeden... 10.07.15, 23:54
      No cóż, już był taki jeden, co ogłosił bojkot TVN... ;-))
      • lechowski51 Re: Taki jeden... 11.07.15, 07:51
        Znowu bredzisz i rozmawiasz sam ze sobą,jak zakompleksiony dupek tarzan
        • ja-tarzan Re: Taki jeden... 11.07.15, 10:46
          >>Znowu bredzisz i rozmawiasz sam ze sobą,jak zakompleksiony dupek tarzan

Myślisz, że mnie obrazisz? Mnie nie złamała milicyjna pałka, więc tym bardziej słowa starego, sklerotycznego ubeka...
        • wislocki12 Dlaczego lechowski? 11.07.15, 12:01
          Naprawdę nie pamiętasz bojkotu TVN ogłoszonego przez Kaczyńskiego? :-(
          PS. Tym razem chciałem pogadać z rzeszowskim. Nie rozumiem tylko, dlaczego odezwał się lechowski? ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka