Dodaj do ulubionych

Jak prezydent z prezydentem...

13.10.15, 13:21
"Duda oglądał mecz z Irlandią w towarzystwie Kwaśniewskiego.
Andrzej Duda w towarzystwie Aleksandra Kwaśniewskiego na trybunach Stadionu Narodowego. Taki obrazek obiegł media po meczu Polska-Irlandia. Czy fotografia ta wpłynie na notowania prezydenta i partii, z której się wywodzi? Jeśli tak, to w jaki sposób?"
No, właśnie!

Czytaj więcej:
wiadomosci.wp.pl/kat,1019393,title,Duda-ogladal-mecz-z-Irlandia-w-towarzystwie-Kwasniewskiego-Ten-obrazek-zaszkodzi-PiS,wid,17903630,wiadomosc.html?ticaid=115c0d
Obserwuj wątek
    • jk471 Re: Jak prezydent z prezydentem... 13.10.15, 16:29
      Nie wpłynie.
      • wislocki12 Wcale nie wstydzisz się za Dudę? 13.10.15, 19:55
        I, oczywiście, wcale nie wstydzisz się za Dudę... :-((
        • jk471 Re: Wcale nie wstydzisz się za Dudę? 13.10.15, 20:59
          Nie wstydzę się z powodu sposobu działania Pana Prezydenta Andrzeja Dudy.
          Denerwuje mnie jednak, że taki hoojek jak ty wislocki12 pozwala sobie nazywać Prezydenta per Duda.
          Może byś trochę ochłonął wreszcie i przestał wstawiać kretyńskie newsy, które mogą znajdować uznanie tylko u takich ludzi jak genia50 czy edekzdredek. Takie coś co ty na tym forum uprawiasz świadczy o jednym, jesteś patentowanym osłem, że o chamstwie nie wspomnę.
          • wislocki12 Przecież chyba Duda, a nie... 13.10.15, 21:24
            No tak, ale Bredzisław, że o Komoruskim nie wspomnę, nigdy Ci nie przeszkadzał. Ja przynajmniej nie przekręcam nazwiska prezydenta. ;-)
            PS. A z Kwaśniewskim nawet na mecz nie wybrałbym się! :-((
            PS2. Nie zapomnij złożyć Edwardowi życzeń imieninowych! :-))
            PS3. Masz rację, nic mi nie wychodzi z zabiegów o poparcie Teatrzyku Klechowskiego, choć wszystkie jego reakcje są całkowicie przewidywalne. ;-)
          • genia50 Re: Wcale nie wstydzisz się za Dudę? 13.10.15, 21:53
            Twoje wpisy nie znajduja u mnie uznania,a to dlatego,ze sam wyrazales sie lekcewaząco o poprzednim prezydencie Komorowskim i wmawiasz chamstwo tym,ktorzy chamscy nie są(wislocki12).Lepiej popracuj nad swoimi wpisami,zeby nie byly niegrzeczne(mowiac bardzo delikatnie) i mądrzejsze to moze mi sie spodobają.
          • ex_po Re: Wcale nie wstydzisz się za Dudę? 13.10.15, 21:56
            Dziwię się wszystkim wdającym się w polemiki z wislockim12. Jest to człowiek wyszkolony we wszelkiego rodzaju prowokacjach i pewnie nie tylko. Sam się przyznał do działalności w służbach, czyli pewnie SB bo pewnie jest zbyt młody na działalność w UB. To, że atakuje katolików, Prezydenta, ludzi PiSu wynika z jego profesji. Moja rada jest niezmienna, olewać wszelkie posty inicjowane przez tego prowokatora i jemu podobnych a jak się będzie wcinał w wasze wątki nie reagować. Każdy jego post daje mu parę "srebrników" od mocodawców, którzy zrobią wszystko by zaszkodzić Polsce. Chcecie tego? Panu Prezydentowi Andrzejowi Dudzie to nie szkodzi, oczywiście Kościołowi i szerokiej prawicy również. Działalność wislockiego12 przypomina poszczekiwanie ratlerka na widok rotweilera i jest równie skuteczne.
            Wrzućcie na luz i przestańcie mu nabijać kabzę, ale zrobicie jak chcecie.
            • wislocki12 O co właściwie chodzi? 13.10.15, 22:52
              Skoro:
              "Panu Prezydentowi Andrzejowi Dudzie to nie szkodzi, oczywiście Kościołowi i szerokiej prawicy również. Działalność wislockiego12 przypomina poszczekiwanie ratlerka na widok rotweilera i jest równie skuteczne."
              to, o co właściwie chodzi? ;-))
              PS. Srebrniki powiadasz? Chciałbym mieć ich tyle, ile proboszcz dostaje na tacę... :-((
              • wislocki15 Re: O co właściwie chodzi? 14.10.15, 06:41
                Dawno nie pytałeś "Co na to Episkopat?" Już się poprawili?
                • wislocki12 Skandalopat 14.10.15, 12:24
                  Episkopat po aferze z Charamsą, że o innych skandalach nie wspomnę, nabrał wody w usta! ;-))
            • wislocki12 Macierewicz do MSW! 13.10.15, 23:17
              Czy Ty przypadkiem nie wywodzisz się ze szkoły lechowskiego51, że o Maciarewiczu nie wspomnę? Mam na myśli owe służby, prowokacje, prowokatorów, ataki na katolików, prezydenta, ludzi PiSu, SB, UB i takie tam... :-))
              PS. Moim zdaniem, chrześcijanin nie powinien bezpodstawnie oskarżać bliźniego o niepopełnione grzechy!
            • palacz67 Re: Wcale nie wstydzisz się za Dudę? 14.10.15, 07:25
              Wrzucam na luz, pozdrawiam:-)
          • wislocki12 Antologia polskich przekleństw i wulgaryzmów 13.10.15, 22:02
            Zapewniam Cię, że towarzystwo edkazgredka i geni odpowiada znacznie bardziej niż towarzystwo trupy klechowskiego! ;-))
            PS. Mam wrażenie, że ostatnio jeszcze uważniej studiujesz "Słownik polskich przekleństw i wulgaryzmów" PWN. :-((
            • wislocka12 Re: Antologia polskich przekleństw i wulgaryzmów 14.10.15, 06:46
              Ja się nie dziwię, że wolisz towarzystwo ludzi o poglądach kelnerki z Konsumów i byłych SB-eków.
              • wislocki12 Sowa, Ewa i... Beata 14.10.15, 12:31
                "Ona mnie zawsze zdradzała,
                I z ormowcami szalała..."
                PS. Najlepsi kelnerzy są u Sowy i Ewy, że o Beacie nie wspomnę! ;-))
                • edekzgredek99 Re: Sowa, Ewa i... Beata 14.10.15, 12:35
                  Z lechowskim tez?
          • wislocki12 Raczej Konkurs Chopinowski... 14.10.15, 00:32
            A ja myślę, ze Komorowski wybrałby raczej Konkurs Chopinowski, niż mecz futbolowy i chyba... nie w towarzystwie Kwaśniewskiego... :-))
            • wislocki15 Re: Raczej Konkurs Chopinowski... 14.10.15, 06:43
              Pan Komorowski wybrał się na rejs po Karaibach jachtem Solorza więc na konkurs też chyba nie zdąży a z Kwaśniewskim Pan Komorowski jedli sobie z dzióbków cały czas.
              • wislocki12 Z dzióbków... 14.10.15, 12:21
                A teraz Pan Duda z Kwaśniewskim jedzą sobie z dzióbków... ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka