exbenek 14.10.15, 12:04 Po wczorajszym "holiłuckim" wystąpieniu jarkacza ,jestem pewien ,że po 25 będzie : m.youtube.com/watch?v=AivNfvMrp7g Po prostu spielberg się schowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edekzgredek99 Re: to nas czeka. 14.10.15, 12:33 Jarusiowi sie marzy i strach pomyslec co bedzie jak mu nie daj Boze marzenia sie spelnia Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: to nas czeka. 14.10.15, 16:32 Świetne! Głosuję na PiS bo to ostatnia deska ratunku dla okradanej POlski i Polaków. Jedyny polityk myślący o Polsce i Polakach. wiadomosci.onet.pl/kraj/jaroslaw-kaczynski-odpiera-zarzuty-o-nazizm/b3r038 > w Paryzu gdzie było siedlisko uchodzców regularnie wybuchały epidemie czerwonki, świerzbu i innych schorzeń wirusowych i pasożytniczych , w Grecji i w Duseldorfie odnotowano przypadek cholery , w Austrii odnotowano czerwonkę w obozie dla imigrantów, w Syrii od lat panuje polio, gruzlica, żółtaczka i cholera, w Iraku, Iranie czy Pakistanie to samo ,nie wspomnę już o Erytrei czy innych państwach afrykańskich , gdzie były przypadki eboli nawet , oprócz tego hiv też częściej niż u nas występuje w tych krajach , do tego nie jest diagnozowany i odpowiednio leczony ... dlaczego polski rząd i propagandowi dziennikarze robią kretynów z ludzi którzy mówią otwarcie i prosto o tych zagrożeniach skoro sami wyjeżdżając na wakacje do Afryki szczepią się pewnie na różne choroby i uważają żeby nie zarazić się czymś ... a nazizm to sprowadzanie do chrześcijańskiego kraju islamistów którzy nie potrafią w zgodzie zyć z innymi wyznaniami , buddysta czy prawosławny potrafi zyć w zgodzie obok chrześcijanina ale islamista już nie .... dlatego jak macie kogoś brać to wolę Koreańczyków, Wietnamczyków, Chińczyków itp tylko nie islamistów < Kiedy to zrozumiecie będzie już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Hitler kula się ze śmiechu! 14.10.15, 20:22 No tak: "nazizm to sprowadzanie do chrześcijańskiego kraju islamistów." Podejrzewam, że Hitler wprost kula się ze śmiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: to nas czeka. 14.10.15, 19:39 Już jest cenzura. Tu i ówdzie usuwa się wpisy krytyczne względem Islamu i muzułmanów. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Xulu vel lechowski51 14.10.15, 20:24 Już wróciła! Przyjrzyj sie radosnej twórczosci xulu vel lechowski51! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: to nas czeka. 14.10.15, 19:29 To nas czekana początek jak ci się jarkacz nie POdoba www.wykop.pl/ramka/2801391/ewa-kopacz-zgodzila-sie-na-przyjecie-100-tysiecy-imigrantow/ Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Świecisz... światłem odbitym 14.10.15, 20:34 Mam wrażenie, że świecisz... światłem odbitym! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: to nas czeka. 14.10.15, 19:52 Muzulmanie i meczety sa juz w Polsce od b.dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: to nas czeka. 14.10.15, 21:22 Jełopie z 1706 w nazwie - Bohuniki i Kruszyniany - tam są meczety Tatarów od czasów Jana III Sobieskiego czyli mniej więcej od 320 lat . Po drugie - noblista- autor powieści "ku pokrzepieniu serc" Henryk Sienkiewicz , z pochodzenia był Tatarem . Po trzecie - jedna z najsłynniejszych polskich formacji wojskowych z lat 1918-1939 ,1wileński pułk kawalerii (przemianowany potem na 13 pułk kawalerii) w 2/3 składał się z Tatarów ,ba mieli zamiast kapelana muftiego !!! Po czwarte - Tatarzy Podlascy słynęli z jednego - wierności najpierw Koronie ,potem najjaśniejszej Rzeczypospolitej . A ty niedouczony matole śmiesz twiedzić że w Polsce nie ma meczetów - były ,są i będą Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: to nas czeka. 15.10.15, 07:21 Zadałem pytanie Geni. Może dowiedziałbym się czegoś więcej niż od wujka GOOGLE czy też z lektur, historii. Nie ucz ojca robić dzieci. Nie ciebie ćwoku, obszczymurku z mózgiem przechlanego buraka pytałem. >śmiesz twiedzić że w Polsce nie ma meczetów - były ,są i będą< Wskaż tekst w którym śmiem twierdzić... Czekam! Naucz się czytać buraczany ćwoku ze zrozumieniem. >i będą< Na pewno będą, dzięki takim burakom jak ty. > noblista - autor powieści "ku pokrzepieniu serc" Henryk Sienkiewicz , z pochodzenia był Tatarem.< Strasznie wysoko sięgasz! Byłem w latach 80tych w Stalach. Widziałem tam przechlane gęby potomków tatarskich w sklepie spożywczo-monopolowym. Nie musisz daleko jechać. Ty "MAGISTRZE OD ŻYDÓW" na pewno chodziłeś na lekcje j. polskiego? Posługujesz się językiem plugawym, rynsztokowym. Rzucało się w szkołę kamieniami, a rozumek przyszedł później. Zmień nick na "exćwok". Będzie adekwatny do twoich wpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Jeszcze nie przyszedł... 15.10.15, 21:13 Mam wrażenie, że niebezpiecznie zbliżasz się do poziomu niejakiego pamietamy3322, niestety. A szkoda... :-(( PS. Mam wrażenie, że w twoim przypadku ów rozumek jeszcze nie przyszedł... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: to nas czeka. 14.10.15, 21:27 Muzulmanie byli w Polsce juz w XVw. i mieli meczety .Ludzie byli przesiedlani i swiatynie pozostawaly,wiec niszczaly.Obecne sa przebudowane lub nowe.Lepiej niech ci wytlumaczy ktos kto sie zna lepiej ode mnie,jakis religioznawca lub etnograf. Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: to nas czeka. 14.10.15, 21:36 Poniżej cytuję tekst przysięgi , jaką składali Polscy Tatarzy w 13 pułku kawalerii ,oprócz normalnej roty: "Przysięgam Panu Bogu jedynemu być wiernym Ojczyźnie mej, Rzeczypospolitej Polskiej, chorągwi wojskowych nigdy nie odstąpić, stać na straży Konstytucji i honoru żołnierza polskiego, prawu i Prezydentowi Rzeczypospolitej Polskiej być uległym, rozkazy dowódców i przełożonych wiernie wykonywać, tajemnic wojskowych strzec, za sprawę Ojczyzny mej walczyć do ostatniego tchu w piersiach i w ogóle tak postępować, abym mógł żyć i umierać jak prawy żołnierz polski: Bereetjum Mine Allachivy veresuline illezine a hetdetum mine masiurkine Billagi, Wallagi, Tałłagi, Amin." A ty jełopie niedouczony twierdzisz że nic takiego nie było .... Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: to nas czeka. 15.10.15, 07:23 >A ty jełopie niedouczony twierdzisz że nic takiego nie było ....< Gdzie tak ćwoku twierdzę? Wskaż tekst i naucz się czytać ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: to nas czeka. 15.10.15, 07:45 ... No i mniej chlaj! Więcej zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Chrystus Król Polski 14.10.15, 20:31 Podejrzewam, że Chrystus Król Polski przyjąłby ich co najmniej pół miliona! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: to nas czeka. 15.10.15, 07:28 Gdybyś ćwoku umiał czytać ze zrozumieniem i POtrafił odróżnić ziarno od plew, to byś bzdur na PiS, a zwłaszcza na Kaczyńskiego nie pisał w swoich plugawych POstach. No ale, jaki pan taki kram. POczytaj zatem może coś do tego twojego przechlanego łba dotrze. wiadomosci.wp.pl/kat,141202,title,Lukasz-Warzecha-zegnaj-zegnaj-baj-baj-Z-dedykacja-dla-corki-pani-premier,wid,17908620,wiadomosc.html?ticaid=115c37 Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: to nas czeka. 15.10.15, 10:19 Przecie to ty jełopie o meczetach w Polsce nie słyszałeś, ale za kilkanaście dni będziesz miał "krainę szczęścia" . Będziesz razem z troglodytą naprawiał "najjaśniejszą" . Co do "przechlanego łba" - "cieniuśko z argumentami ,to lecimy inwektywami" jakoś mi do głowy nie przyszło że ty i troglodyta możecie swoje "mądrości" pisać "pod wpływem" - ja zakładam że wasze kiepeły są takie "bystre" na stałe ,i przechlane i trzeźwe... Ci do "największego męża stanu od czasów starożytnych" - nie ja opowiadałem 2 dni wstecz bzdury o "holiłudzie" i zbiórce pieniędzy na "prawdziwie patriotyczne filmy" - trafił się drugi Wajda..... no ale to "mąż stanu" bez żony ,"wybitny ekonomista" bez konta w banku , "ojciec narodu" bez rodziny - z Kaczyńskim jest jak z episkopatem - uważa się za fachowca w tych dziedzinach ,o których choćby z racji swojej sytuacji życiowej nie ma wieprzowego pojęcia .Ale gęba pełna frazesów i obietnic . Co do PO powtórzę jedno - 1000 razy wolę złodzieja od idioty - złodziej wszystkiego nie ukradnie - a idiota może zepsuć wszystko . Ps do 1706 ciocia wikipedia jest bardzo pomocna aby jełopom szybko i konkretnie pokazywać ich kłamstwa i idioctwa Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: to nas czeka. 15.10.15, 20:46 >Przecie to ty jełopie o meczetach w Polsce nie słyszałeś,< exćwoku! nie oceniaj ludzi według siebie. Masz trudności ze zrozumieniem prostego tekstu a fantazja za bardzo cię ponosi. ponawiam zapytanie z innego postu: >>śmiesz twiedzić że w Polsce nie ma meczetów - były ,są i będą< Wskaż tekst w którym śmiem twierdzić... Czekam!<< pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Meczety_w_Polsce A reszta twojego tekstu potwierdza to co o tobie napisałem. Ćwok buraczany i prymityw! Radzę wszystkim unikać tego prymitywa! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: to nas czeka. 15.10.15, 09:17 beniu!.To cię czeka... www.facebook.com/photo.php?fbid=956888911038027&set=a.882813808445538.1073741827.100001507809254&type=3&theater Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: to nas czeka. 15.10.15, 09:35 Szkoda,ze uwazasz iz jak ktos ma inne niz ty poglady i glosuje na kogos innego niz ty jest glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: to nas czeka. 15.10.15, 09:37 Dupki nie koniecznie są głupie.Dupki przeważnie są tchórzliwe,przekupne i bez zasad Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: to nas czeka. 15.10.15, 09:49 Czyli uwazasz,ze jak ktos ma inne poglady niz ty i glosuje na kogos innego niz ty,nie zawsze jest glupi tylko jest dupkiem?Nie znasz sie na ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: to nas czeka. 15.10.15, 12:17 A ja sie pani Geniu znam na ludziach i powiem pani, ze lechowski to dupek i na dodatek glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Niekoniecznie! 15.10.15, 12:08 Ale znają ortografię i... nie obrażają rozmówców! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: to nas czeka. 15.10.15, 10:01 Nie wiesz na kogo głosuję i nie interesuje mnie na kogo ty głosujesz.Natomiast jak głosujesz na złodziejskie stronnictwa i ludzi,którzy nie bronią polskiego interesu narodowego a dbają o obce banki i korporacje handlowe,to jesteś dupkiem.Tyle albo aż tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Tyle albo aż tyle!" 15.10.15, 12:12 Wiem, głosujesz na PiS! ;-)) PS. Takiego tekstu nawet Gomułka nie powstydziłby się! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: to nas czeka. 15.10.15, 13:02 ŁAUUU!Troglodyta zawył o interesie narodowym , i przy okazji zaprzeczył kilkudziesięciu swoim wsPISom o konieczności głosowania na idiotów . Interes narodowy... A co to jest troglodyto? Zakupy o 30 % droższe od zakupów w marketach ? Kupno śmigłowców nieprzystosowanych do specyfikacji przetargowej ? A może utrzymywanie trwale nierentownych kopalni KW ,produkujących najdroższy węgiel świata? Jaki to jest "interes" narodu jak zapłaci za ten "interes" grube miliardy?Ciekawe że na bazarze ,przy zakupach ,"interes narodowy" leży i kwiczy - ekonomia jest najważniejsza... Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Twardy", czyli nie ma lekko... 15.10.15, 20:55 Dodałbym do tego jeszcze "Twardego", że o "Gawronie" nie wspomnę! Cóż, nie ma lekko! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Meczety na maczety! 15.10.15, 21:18 Zamieńmy meczety na maczety! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś