Dodaj do ulubionych

O take POlske...

04.01.16, 20:00
my walczyli
metrowarszawa.gazeta.pl/metrowarszawa/1,141635,19258494,ugotowalem-200-litrow-zupy-dla-warszawskich-bezdomnych.html
POdziękujcie POlitykom, a kiedy już dojdzie do władzy Petru to zapłacicie nawet za ten talerz wody.
Dzisiaj słyszałem komentarz Ziobry w radio Zet w którym stwierdził, że:
Koty już są napasione, czas by pomagać Polakom...
Obserwuj wątek
    • polak1706 Re: O take POlske... 04.01.16, 20:01
      Tylko PiS może próbować WAS bronić przed nieuleczalną zarazą: PO/PSL, PETRU i Balcerowicze!
      • wislocki12 Która gorsza? 04.01.16, 22:41
        Myślę, że gorszą zarazą jest PiS! Zwróć uwagę na jego dotychczasowe dokonania: ubezwłasnowolnienie Trybunału Konstytucyjnego, rezygnacja z konkursów w służbie cywilnej, likwidacja telewizji publicznej na rzecz narodowej z mianowaniem zarządu przez ministra skarbu (sic!), a perspektywie masa innych genialnych inicjatyw! ;-))

"Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić!" (J. Kaczyński)
        • polak1706 Re: Która gorsza? 05.01.16, 14:22
          Uznaję to za właściwy kierunek dla dobra Polaków. Odzyskują Polskę!
          A jak ci się nie POdoba to czekaj na tych gangsterów z PO i jeszcze bankstera Petru. POkażą ci gdzie twoje miejsce w schronisku Brata Alberta
          • wislocki12 Bez żartów 05.01.16, 22:09
            Schroniska Brata Alberta w państwie rządzonym przez PiS? Naprawdę dopuszczasz możliwość ich istnienia? Chyba żartujesz... :-((

"Pan Bóg czasem pisze prosto po liniach krzywych." (J. Kaczyński)
          • ja-tarzan Re: Która gorsza? 09.01.16, 20:28
            >>A jak ci się nie POdoba to czekaj na tych gangsterów z PO i jeszcze bankstera Petru. POkażą ci gdzie twoje miejsce w schronisku Brata Alberta

Ja liczę na to, że bankster Morawiecki o dobrą koniunkturę dla Polaków zadba ;)
            • wislocki12 33 mln 507 tys. 271 złotych 09.01.16, 22:36
              "Ponad 33 mln złotych. Tyle zarobił minister Mateusz Morawiecki od 2004 roku
              Wicepremier Mateusz Morawiecki nie chciał upublicznić oświadczenia majątkowego, dziennikarze przygotowali je więc za niego. Według Money.pl Morawiecki od 2004 roku jako członek zarządu i prezes BZ WBK zarobił 33 mln 507 tys. 271 złotych."

biznes.newsweek.pl/oswiadczenie-majatkowe-mateusza-morawieckiego-jaki-majatek-ma-morawiecki-,artykuly,376858,1.html
              "Tylko Polska sprawiedliwa, uczciwa i solidarna może się rozwijać, tylko w takiej Polsce możemy wykorzystać wszystko co własnym wysiłkiem zdobyliśmy, co jest naszym sukcesem, niezaprzeczalnym dorobkiem żyjących pokoleń." (L. Kaczyński)
    • wislocki12 Aktywność rządu 04.01.16, 20:51
      Naprawdę uważasz, że to w porządku, że po ponad 2 miesiącach rządów PiS nadal trzeba gotować zupki dla bezdomnych? No tak, wiem, ważniejszy jest Trybunał Stanu, służba cywilna, media itd. :-((

"To pokazuje o aktywności rządu i o tym, że ta reorganizacja przynosi rezultaty" (J. Kaczyński)
      • edekzgredek99 Re: Aktywność rządu 05.01.16, 09:34
        Panie nie wiem ile te wariaty beda u wladzy ale mozesz pan byc pewiem ze tej zupy bedzie sie gotowac coraz wiecej.
        • polak1706 Re: Aktywność rządu 05.01.16, 14:17
          To będzie znaczyć że większej liczbie potrzebującym pomagają.
          • edekzgredek99 Re: Aktywność rządu 05.01.16, 14:37
            Raczej to ze wieksza czesc narodu zacznie z glodu zdychac jak Kaczka rozpizdzi wszystko
      • polak1706 Re: Aktywność rządu 05.01.16, 14:20
        Naprawdę masz taki cienki rozum, że uznajesz możliwość naprawy rzeczPOsPOlitej w 2 miesiące PO niszczeniu jej przez 25 lat przez gangsterów u żłoba?
        Cienka jesteś w rozumowaniu.
        • wislocki12 Daj znać! 05.01.16, 22:02
          Może i masz rację? To może spróbuj jeszcze określić, kiedy wreszcie będzie już dobrze? Najlepiej daj znać! ;-))

"Tylko wówczas, kiedy będzie działało CBA, kiedy uda nam się zmienić reguły życia publicznego, naprawić je - dopiero wówczas będziemy mieli gwarancję, że zarówno mistrzostwa, jak i najważniejsze zadania modernizacyjne przeprowadzimy szybko i z sukcesem." (J. Kaczyński)
    • pamietamy3322 Re: O take POlske... 05.01.16, 16:33
      A najsmieszniejsze co rozni takiego bezdomnego od szychy w jakims urzedzie ktory zarabia 5 tysiecy? Nic, ubrac go w garniak i to samo bedzie robil.
      • wislocki12 Dziedzictwo 05.01.16, 21:56
        I pomyśleć tylko, że jest to dziedzictwo "Solidarności"! Może i chcieli dobrze, ale, jak zwykle, wyszło to, co wyszło... I to pod rządami PiS! :-((

"Trzymam pieniądze na koncie mamy." (J. Kaczyński)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka