7sprawiedliwosc7 Re: Zamach w Berlinie. 05.01.17, 13:41 ,,Córka Muammara Kaddafiego stanęła na czele ruchu oporu, zapowiada walkę z islamskimi terrorystami i NATO Córka zamordowanego dyktatora, generał porucznik Aisha Kaddafi, stanęła na czele antyterrorystycznego i antynatowskiego ruchu oporu. Kobieta zapowiedziała, że chce przywrócić ład i porządek jaki miał miejsce przed wybuchem wojny w 2011 roku oraz kontynuować politykę swojego ojca." zmianynaziemi.pl/wiadomosc/corka-muammara-kaddafiego-stanela-czele-ruchu-oporu-zapowiada-walke-islamskimi-terrorystam Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Maile Clinton ujawniają 05.01.17, 13:43 Mail z kwietnia 2011 roku, wysłany do Hillary Clinton przez jej nieoficjalnego doradcę Sidneya Blumenthala, odkrywa drapieżne zamiary państw zachodnich. Z wiadomości możemy się dowiedzieć, że ówczesny prezydent Francji, Nicolas Sarkozy, dowodził atakiem na Libię, mając w głowie 5 celów: 1) uzyskać libijską ropę, 2) zapewnić francuskie wpływy w regionie, 3) poprawić swoją reputację jako prezydenta kraju, 4) dowieść potęgi francuskich sił zbrojnych, 5) zapobiec wpływom Kadafiego w francuskojęzycznej części Afryki. zmianynaziemi.pl/wiadomosc/odtajnione-maile-hillary-clinton-ujawniaja-ze-kadafi-zostal-zabity-za-pomysl-zlotego Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Idiota czy ruski agent? 05.01.17, 22:30 No tak, najlepiej byłoby, gdyby Clinton: - pozostawił ropę Kadafiemu; - zrezygnował z francuskich wpływów w regionie, - zrezygnował z poprawy swojej reputacji, - podważył potęgę francuskich sił zbrojnych w rejonie, - nie zapobiegał wpływom Kadafiego w francuskojęzycznej części Afryki! ;-)) Przepraszam, ale Ty to chyba jesteś klinicznym okazem idioty, albo... ruskim agentem, co na jedno wychodzi! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Ochrona 05.01.17, 22:36 Zawsze mówiłem, że nie trzeba ruszać Kadafiego! Miał taka gustowną i sympatyczną ochronę... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Zamach w Berlinie. 05.01.17, 16:45 Nielegalni imigranci wzięli we Włoszech 25 zakładników. I co dziwne nie ponieśli żadnej kary a nawet spełniono ich wszystkie żądania. Wyobraźcie sobie sytuację, że Europejczyk bierze zakładników i nie dość, że nie idzie do więzienia to jeszcze spełniane są jego żądania i dalej sobie spokojnie żyje, nie niepokojony przez nikogo? zmianynaziemi.pl/wiadomosc/bunt-uchodzcow-we-wloszech-afrykanczycy-wzieli-do-niewoli-25-zakladnikow Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Drużynowy 05.01.17, 22:33 "Płonie ognisko i szumią knieje". Całe szczęście, że drużynowy jest wśród nas... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Zamach w Berlinie. 11.01.17, 18:30 Soros chce aby Europa przyjmowała conajmniej milion islamistów rocznie. Jakim prawem ten Żyd może narzucać suwerennym państwom europejskim czy i ile mają przyjąć islamistów. On już się zachowuje jakby stał na czele Rządu Światowego. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Co najmniej... link 11.01.17, 22:41 Chyba zapomniałeś o linku... :-(( PS Czy przypadkiem nie chodziło Ci o "co najmniej"? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Zamach w Berlinie. 11.01.17, 23:28 ON daje na to kasę. Płaci i wymaga od służących lewaków. Wszystko będzie po jego myśli. Islamizacja EuroArabii w toku. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Jak nie było... 11.01.17, 23:32 A linku jak nie było, tak nie ma... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Jak nie było... 11.01.17, 23:37 Masz. Możesz popatrzeć na ten wstrętny ryj. > Wiele jego organizacji wspiera także przyjmowanie imigrantów z Afryki północnej i Lewantu, wspiera środowiska LGBT, czy feminazizm.< odbudowarp.pl/soros-przyznaje-popieram-i-finansuje-kod/ Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Funny Face 12.01.17, 00:29 A widziałeś buzię Terleckiego, że o Jarosławie K. i Marianie K. (z Lublina, zresztą) nawet już nie wspomnę? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Broń Boże! 12.01.17, 00:32 No tak, ale Ty przecież, broń Boże, antysemitą, nie jesteś! Cicho, wiem! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Zamach w Berlinie. 12.01.17, 00:29 Przyszła właścicielka pasa szahida? www.youtube.com/watch?v=vCofuQgZOSg Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Szahid 12.01.17, 22:51 Szahid? Nie żartuj! ;-) "Szahid (arab. شَهيد, šahīd, świadek, męczennik) − termin wywodzący się z Koranu, oznaczający osobę, która oddaje swoje życie w sprawie wiary, za co ma obiecaną nagrodę wieczną, czyli życie w raju (Dżannah)." ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Zamach w Berlinie. 12.01.17, 18:56 Jak mówię że EuroArabia będzie islamska to mówię... No a to już jest żenujące! www.polska-zbrojna.pl/home/articleshow/21524?t=Saudyjczycy-ucza-sie-we-wroclawskiej-szkole-oficerskiej www.google.pl/search?q=caritas+aplikacja+na+smartfon&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gfe_rd=cr&ei=McN3WN72Leqv8wfZ2K3wAw Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Zdrajca 12.01.17, 21:15 Saudyjczycy we wrocławskiej szkole oficerskiej? Macierewicz to zdrajca! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Zamach w Berlinie. 12.01.17, 22:30 www.youtube.com/watch?v=UVN9_7cXw_k&t=671s Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Duet 12.01.17, 22:36 Może to i racja, ale mnie najbardziej przeraża Kolonko... i Cejrowski! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Zamach w Berlinie. 13.01.17, 21:26 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/56,114881,21235535,uchodzcy-na-balkanach-umieraja-z-zimna-samotne-dzieci,,1.html#MT 1. Więcej ludzi umarło w Polsce z zimna od początku zimy niż nielegalnych imigrantów. 2. Sami to wojnę wywołali a teraz płaczą, że im szkoda nielegalnych imigrantów. Proponuje ludziom z wyborczej przyjmować imigrantów do własnych domów. Jest taka fundacja Sorosa w Polsce dzięki której wspaniałomyślnie można przyjmować nielegalnych imigrantów pod swój dach. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Dokonania socjalne... 13.01.17, 21:42 Marnie to świadczy o min. Rafalskiej... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Dokonania socjalne... 13.01.17, 21:48 Koncerny niech ich przyjmują i wielkie korporację. Zrobili wojnę wespół z ludźmi Sorosa, USA, Arabią Saudyjską, Izraelem to niech pomagają. Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Dokonania socjalne... 13.01.17, 21:52 No i jeszcze Katar, który też wyłożył na wsparcie dla islamistów w Syrii 3 miliardy dolarów. Bo to z Kataru miał iść gazociąg przez Arabię Saudyjską i Syrię do Turcji a potem do Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Więcej niż uchodźców... 13.01.17, 22:18 Tyle, że mnie chodzi o tych ludzi w Polsce, co to ich więcej umarło niż uchodźców... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Więcej niż uchodźców... 13.01.17, 22:24 Chodzi o to , że wymienili dwie osoby, imigrantów, którzy zmarli z zimna a w Polsce w jedną sobotę zmarło z zimna 7 osób a od początku zimy to już jest kilkadziesiąt osób. tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/polska,28/tragiczna-sobota-kolejne-siedem-osob-zmarlo-w-polsce-z-wychlodzenia,191218,1,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Ministerstwa Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej 13.01.17, 22:39 No właśnie! I co w związku z tym sądzisz o działalności Ministerstwa Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej, którym zawiaduje Elżbieta Rafalska z PiS? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Ministerstwa Rodziny, Pracy i Polityki Społec 13.01.17, 22:43 Ja na to, że takie rzeczy zdarzają się nawet przy najlepszej opiece socjalnej. Choć państwo powinno robić wszystko ·żeby takich zdarzeń było jak najmniej. A wyborcza i inne lewicowe media na śmierci tych dwojga imigrantów chcą coś ugrać jak zwykle. A dwie osoby to realnie malutko. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "A dwie osoby to realnie malutko" 13.01.17, 23:05 Myślę, że nawet jedna osoba to za dużo - o jedną osobę... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Zamach w Berlinie. 14.01.17, 16:41 www.youtube.com/watch?v=wRAp0s2NtNw A gdzie Komisja Europejska? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Migranci w Niemczech 14.01.17, 23:23 Może i masz nawet rację, ale naprawdę nie rozumiem, co nas może obchodzi "razstrzyganie" sporów między migrantami w Niemczech... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Migranci w Niemczech 14.01.17, 23:36 Jeszcze, na razie cię nie obchodzi ale wkrótce... Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Kibice 15.01.17, 21:48 A jaki migrant przyjedzie do kraju w którym rządzi nacjonalistyczno-katolicki PiS, a kibicują mu, nie przymierzając, takie egzemplarze jak Ty? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Kibice 15.01.17, 22:17 Ciesz się że rządzi PiS. 1- www.youtube.com/watch?v=EaOimM0O86I 2- www.youtube.com/watch?v=iDrl0fz4iTw Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Kibice 17.01.17, 20:58 Jak narazie to w Anglii mordują Polaków. I gdzie masz tą ksenofobie? Jak u nas jest ksenofobia to co jest u nich? Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Kibice 17.01.17, 21:01 Tak ustawili ten znarkotyzowany naród angielski władcy tego świata. Polaka trzeba tępić jako ten zdrowy narodowy element. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Egzemplarz 15.01.17, 21:45 A jaki migrant przyjedzie do kraju w którym rządzi nacjonalistyczno-katolicki PiS, a kibicują mu, nie przymierzając, takie egzemplarze jak Ty? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Zamach w Berlinie. 14.01.17, 22:45 Jak mówię że ciapciaki przeniosą wszystkie wojny do EuroArabii to mówię a jak nie mówię to piszę > w zdarzenie zaangażowani byli głównie aspiranci pochodzenia arabskiego i tureckiego. < wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Bojka-aspirantow-akademii-w-Berlinie,wid,18674767,wiadomosc.html No i co ONI w tej akademii robią skoro są najeźdźcami? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Powiedział, co wiedział... 14.01.17, 23:27 "Jak mówię że ciapciaki przeniosą wszystkie wojny do EuroArabii to mówię a jak nie mówię to piszę." Powiedział, co wiedział i... umarł na łupież! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Powiedział, co wiedział... 14.01.17, 23:36 słusznie! Więcej nie potrzeba wiedzieć wystarczy wyciągać wnioski dzieciaku. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Dzieciak 15.01.17, 21:26 Jakbyś mnie zobaczył, to chyba byś zwątpił... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Dzieciak 15.01.17, 21:36 A ja cała ubrana w czerwone serduszka, oczywiście za wrzuconą kaskę na WOŚP. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Apollo 15.01.17, 21:37 Też kiedyś przestaniesz być przystojny... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Zamach w Berlinie. 17.01.17, 20:52 Wszystko idzie zgodnie z planem. Bo to przyszli władcy na Zachodzie Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Zamach w Berlinie. 15.01.17, 17:50 Nowe drogi i sposoby zasiedlania EuroArabii: 1- wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Mali-imigranci-plyna-do-Wloch-najczesciej-bez-rodzicow,wid,18673557,wiadomosc.html 2- wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Rzeczpospolita-imigranci-szturmuja-granice-na-poludniu-Polski,wid,18670299,wiadomosc.html Biedny :-( Nie można było mu jakoś pomóc? Myślałem że będzie jednym z chorych psychicznie zamachowców a tu masz... wiadomosci.wp.pl/kat,139078,title,Zamachowiec-z-Berlina-narkomanem-Anis-Amri-zarabial-na-zycie-jako-diler-i-sam-regularnie-zazywal-narkotyki,wid,18675185,wiadomosc.html ale.. nie martwcie się! Znów jesteśmy ZIELONĄ WYSPĄ! wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Polska-znow-jest-zielona-wyspa-Wedlug-brytyjskiego-MSZ-mozna-u-nas-bezpiecznie-spedzic-wakacje,wid,18673841,wiadomosc.html >Wynika z nich, że na mapie Europy pozostało niewiele miejsc wolnych od zagrożenia terrorystycznego. < Przyszłość EuroArabii: TERRORYZM. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Zamach w Berlinie. 15.01.17, 18:11 Witam, dzięki za podane linki. Zrezygnowałam niedawno z wycieczki objazdowej ze strachu przed terroryzmem. Akurat są wymionione te 3 państwa, miałabym spore dofinansownie ale moje zycie jest bezcenne:-) Niepokoi mnie to, co się dzieje w Europie. Jeszcze kilka lat temu było spokojnie. Byłam w kilku państwach Europy nie tak dawno. Bardzo dużo się zmieniło i nie zapowiada się na lepiej, pozdrawiam i życzę udanego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Polska bez Polaków... 15.01.17, 21:34 No tak, antysemityzm bez Żydów, antyislamizm bez muzułamanów, ksenofobię bez obcych. Coś mi się wydaje, że jak tak dalej pójdzie, wkrótce będziemy mieć katolicyzm bez katolików i Polskę bez Polaków... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Polska bez Polaków... 15.01.17, 22:21 spokojna twoja rozczochrana. Tu będą Niemce zjeżdżać by zamieszkać. Będą uciekać przed Arabami, Turkami. Udzielimy schronienia tym folksdojczom pomimo tego że nas najeżdżali jak teraz islamiści EuroArabię. Żydzi zaczną zjeżdżać gdy tylko PO wróci do władzy - aby było tak jak było - Holland. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Ordnung 17.01.17, 21:48 Może wreszcie zrobią porządek z rodzimymi faszystami... "Niemce", oczywiście! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Zamach w Berlinie. 17.01.17, 20:43 A przecież oni podobno nie piją, nie palą a co dopiero narkotyki. Tak jak kiedyś czytałem artykuł o ramadanie. Że np. piją czy kopcą w kiblu bo tam Allah ich nie widzi i tym podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Inwigilacja w kiblach 17.01.17, 21:56 Ciekawe, czy Pan B. też inwigiluje Polaków w kiblach? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Zamach w Berlinie. 17.01.17, 21:08 UNIA to ZDRADA! Otwarte granice przyniosą wojny, napady, niepewność, terror! Oberwiemy z lewa (kalifat niemiecki) i z prawa (UPAińcy): rzeszow.onet.pl/prezydent-przemysla-nie-zostal-wpuszczony-na-ukraine-msz-wyjasnia-sprawe/dsrjhqy > Mieszkam w Przemyślu i wiem co tu się dzieje. Pan prezydent przemawiał na majdanie ramię w ramię z przywódcami tzw. prawego sektora, na tle czarno -czerwonych flag UPA i OUN. Później serdecznie zapraszał ukrów do osiedlania się w Przemyślu i otwierania działalności gospodarczej. Pamiętacie banderowskich studentów robiących sobie zdjęcia z banderowską flagą , na parkingu w galerii. Nic im złego się nie stało, dalej sobie spokojnie studiują i mieszkają w akademikach za pieniądze Polskiego podatnika. Biznesmen pochodzenia ukraińskiego , właściciel sieci sklepów wykupuje domy i działki w Przemyślu i okolicach. Banderowcy maszerują sobie bez przeszkód corocznie w procesjach na cmentarz banderowców w eskorcie policji. Pan Kuchciński regularnie jeździ na Ukrainę spotykać się z przedstawicielami prawego sektora. Więc panie prezydencie zobaczył pan prawdziwe oblicze "naszych przyjaciół ukraińców"< Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Zamach w Berlinie. 17.01.17, 21:47 Witam, miałam niedawno taką sytuację w Przemyślu, że kuzyn odprowadził mnie w centrum Przemyśla do toalety i czekał tuż za drzwami na mnie. Rozśmieszyło mnie to troszkę. Obawiał się o mnie, by nikt mnie nie zaczepił. Mieszka w Przemyślu od urodzenia, jest ciut starszy ode mnie. Jest bardzo ostrożny, jeśli chodzi o Ukrainców, np. na bazarze też mnie upominał, bo rozmawiałam po rosyjsku z nimi. Jestem otwartym człowiekiem ciekawym świata. On wszędzie widzi zagrożenie dla kobiet, jest bardzo ostrożny. Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Polak1706 i 7sprawiedliwosc7 17.01.17, 22:14 A co myślisz o Polaku1706, że o 7sprawiedliwosc7 nawet już nie wspomnę? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Zamach w Berlinie. 17.01.17, 22:20 Niemcy, UPAińcy, islamiści - Mordercy z krwi i kości! Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Zamach w Berlinie. 17.01.17, 22:20 jeszcze: www.google.pl/search?q=ustasze&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=jYp-WPrnB_Cv8wfirrqIDA Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Zamach w Berlinie. 17.01.17, 22:22 Dzięki za ostrzeżenie, będę się słuchać kuzyna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Zamach w Berlinie. 19.01.17, 18:15 Jestem pełna podziwu,oraz zaskoczona,że w dzisiejszych czasach masz taki respekt i szacunek jako kuzyn.Musisz być dużo starszy,albo stać wysoko w hierarchii rodzinnej. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Unia i Ukraina 17.01.17, 22:06 Może i masz rację, ale nie przypominam sobie aby Ukraina przyjęta być miała do Unii Europejskiej... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Prawy sektor 17.01.17, 23:20 My też mamy prawy sektor... Od PO w prawo! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Zamach w Berlinie. 17.01.17, 21:43 UNIA to ZDRADA! www.youtube.com/watch?v=_SNQaHEWyms Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Wolę Smoleńsk 17.01.17, 22:10 Wolę "Smoleńsk" - znacznie mniej drastyczny! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Zamach w Berlinie. 18.01.17, 21:37 wiadomosci.wp.pl/kat,1339,title,Panstwo-Islamskie-zaplacilo-rodzinie-terrorysty-z-Paryza-5-tys-dolarow-Krewni-dostali-tez-stado-owiec,wid,18678940,wiadomosc.html?ticaid=11877e Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Honor i... owce 18.01.17, 22:10 Mają swój honor! Tylko co począć ze stadem owiec w Paryżu! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Zamach w Berlinie. 19.01.17, 21:46 I wśród przyjętych kilku milionów ,,uchodźców" nie ma 400 kurierów? ,,Deutsche Post właśnie rekrutuje pracowników w Polsce. Niemiecki operator pocztowy szuka u nas 400 kurierów do pracy za Odrą i to tylko w tym roku. Wielka rekrutacja Deutsche Post to nie pierwszy taki przypadek w Polsce. Na Dolnym Śląsku setki pracowników szukały już takie koncerny jak BMW, Porsche, DHL i Siemens. Niemieckie firmy często oferują nawet kursy językowe dla polskich pracowników. Jak prognozuje firma doradcza Boston Consulting Group, Niemcom w ciągu 15 najbliższych lat będzie brakować 10 mln pracowników." finanse.wp.pl/kat,1033781,title,Niemiecki-gigant-szuka-w-Polsce-setek-kurierow-Daja-2-tys-euro-i-roczna-premie,wid,18678066,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Chusteczka też? 19.01.17, 22:12 Tobie to chyba wszystko kojarzy się z uchodźcami... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 gwałt online 24.01.17, 17:54 Ciekawe czy za karę dostaną prace społeczne? zmianynaziemi.pl/wiadomosc/w-szwecji-pewni-bezkarnosci-uchodzcy-transmitowali-w-internecie-zbiorowy-gwalt Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: gwałt online 24.01.17, 17:56 Naprawdę czują się bezkarni skoro to transmitowali. Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Szwecja europejską stolicą gwałtu 24.01.17, 18:01 ,,Szwecja zyskała tytuł światowej stolicy gwałtu. Zgadniecie kto im w tym pomógł? Oto link do artykułu Artykuł Dla osób, które niekoniecznie mają ochotę zagłębiać się w obcojęzyczny artykuł mały skrót: -Muzułmanie stanowią 6% populacji Szwecji. -Aż 77% gwałtów w tym kraju jest popełniana właśnie przez nich. -Jedna na cztery Szwedki zostanie zgwałcona (ilość napaści seksualnych wzrasta o 500%). -W lipcu poprzedniego roku z Sztokholmnie zgłaszano średnio 5 gwałtów DZIENNIE." Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Historyczny dzień dla Szwecji" 24.01.17, 22:06 "Stało się, dzisiaj, 20 stycznia 2017 roku o 7:47 ludność Szwecji przekroczyła 10 milionów! Pojęcie "ludność" obejmuje wszystkich, którzy są na stałe zameldowani w Szwecji, a nie tylko obywateli kraju. To historyczny dzień dla Szwecji." Może by tak i u nas? www.szwecja.net/Dzienniki/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: "Historyczny dzień dla Szwecji" 24.01.17, 22:10 Po prostu zanotowali wielki ,,sukces". Tylko im pogratulować. To oczywiście ironia. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Wizerunki 24.01.17, 21:58 Ich wizerunki przedstawi policja w internecie, a następnie zostaną zaproszeni do prokuratury... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Wizerunki 24.01.17, 23:50 ...a następnie zapłacą im Szwedzi odszkodowanie za traumę jaką przeszli gdy ich złapała Policja, pokazała wizerunki w TV. Ten gwałt to takie ubogacanie kulturowe. Muszą się do tego Szwedki przyzwyczaić. Zresztą muzułmanie niczego tak dobrze nie robią jak bara-bara. No i jeszcze dobrze leją po gębie, jakby byli urodzonymi bokserami. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Populacja 25.01.17, 20:56 Ale przynajmniej poprawili sobie lepszy wynik, niż my przez Rodzina 500+! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Wizerunki 26.01.17, 23:28 Dobrze piszesz. ndie.pl/lewica-oskarza-kolonska-policje-o-rasizm-interwencjach-sylwestra/ Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Wizerunki 26.01.17, 23:35 a tak leją po.... www.youtube.com/watch?v=pr6yJtA0wwk Obejrzyj cały filmik Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Wizerunki 26.01.17, 23:38 Szefowa Zielonych musi być zgwałcona przez UBOGACACZY. Może wówczas zrozumie niebezpieczeństwo otwartych granic. A może nawet wówczas nie zrozumie? Kalifat niemiecki niebawem. Islamizacja Eurokołchozu w toku! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Bacz! 27.01.17, 23:57 "Szefowa Zielonych musi być zgwałcona przez UBOGACACZY." Bacz, by analogiczna krzywda i Ciebie nie spotkała... Bo przecież "Islamizacja Eurokołchozu w toku!" :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Zamach w Berlinie. 25.01.17, 01:12 Islamizacja Eurokołchozu w toku! www.youtube.com/watch?v=TGa7j831Y0w Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Zamach w Berlinie. 25.01.17, 19:55 Może i u nas nie będzie,jak się ludzie dowiedzą,że zwyczaj ten przyszedł dopiero ponad 100 lat temu od "niedobrych" Niemców. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Pogonić? 25.01.17, 20:59 Chyba masz rację, ale nie rozumiem, dlaczego nawet Polska pisowska nadal tkwi w tym eurokołchozie? Może trzeba ich pogonić? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Zamach w Berlinie. 26.01.17, 22:34 ,,A więc pojechałam, wróciłam i nie zadziałało. I to ja, wcielenie romantycznych uniesień, czytająca poezję, wierząca w miłość. aż po grób, amory i uczucie od pierwszego wejrzenia. A więc pojechałam, wróciłam i nie zadziałało. I to ja, wcielenie romantycznych uniesień, czytająca poezję, wierząca w miłość. aż po grób, amory i uczucie od pierwszego wejrzenia. Nie chcę generalizować, ani tworzyć negatywnych stereotypów, ale to pierwsze miejsce, w którym spotkałam się z takim chamstwem, grubiaństwem i brakiem kultury. To też jedyne miasto, gdzie od przyjazdu oglądałam się nerwowo za siebie, szukając -pełna obaw- noża w plecach. Taka kiepska aura mi tam towarzyszyła." lifegoodmorning.blogspot.com/2013/02/o-tym-dlaczego-nie-zakochaam-sie-w.html I to samo lewactwo zrobi z całą Europa Zachodnią co zrobiło z Paryża. Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Zamach w Berlinie. 26.01.17, 22:35 Z calutką. euroislam.pl/paryz-to-miasto-dosc-niebezpieczne/ Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Polska wstaje z kolan... 26.01.17, 22:43 "Dwaj pseudokibice Wisły Kraków - Damian F. i Sebastian T. zostali ukarani przez brytyjski sąd za oszpecenie budynków przy Camden Road w angielskim hrabstwie Kent. Na budynkach wymalowali napisy: "Official Hooligans Wisła Sharks" i "Anti Jude" oraz przekreślone gwiazdy Dawida. Zostali skazani na 22 tygodnie bezwzględnego więzienia." www.fakt.pl/wydarzenia/polska/krakow/kibole-wisly-zniszczyli-budynki-w-anglii-uslyszeli-wyrok/x3sp85b Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Polska wstaje z kolan... 26.01.17, 22:46 Calutką Zachodnią Europą. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Ohydne hasła 27.01.17, 23:51 Nasi są od ohydnych haseł, zaledwie! ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Kupiec 26.01.17, 22:53 "Piotr Kupiec, pseudokibic Wisły podejrzany o zabójstwo, został ostatnio zatrzymany w Anglii. Był na policyjnej top liście najbardziej niebezpiecznych polskich przestępców. Wpadł w połowie stycznia ponad osiem lat po popełnieniu przestępstwa. Ale jak?! Policja aresztowała go w barze kanapkowym oddalonym od posterunku policji zaledwie o... 250 metrów. Okazało się, że policjanci codziennie kupowali u niego kanapki!" ;-)) www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/piotr-kupiec-pseudokibic-wisly-podejrzany-o-zabojstwo-zatrzymany-w-anglii/3bnq789 Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Kupiec 26.01.17, 23:01 W calutkiej Europie Zachodniej będzie jak w Afryce. Będzie strach wyjść na ulice. Zrobią z niej europejską afrykę. Więcej imigrantów z Afryki, muzułmanów zapewni ten rozkład jeszcze szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Kupiec 26.01.17, 23:09 Epidemia będzie się rozrastać, pogłębiać aż w końcu obejmie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Epidemie 27.01.17, 23:49 Epidemie są od wirusów - nie z nienawiści! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Zamach w Berlinie. 27.01.17, 21:23 Nawet lewackie media podają, że w Paryżu jest bardzo wysoka przestępczość i jest niebezpiecznie. Ale czemu się tak zrobiło i jest niebezpiecznie. To już nie ma żadnych uzasadnień. Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Zamach w Berlinie. 27.01.17, 21:26 Samo z siebie się zrobiło. I multi kulti absolutnie nie ma z tym nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Trzej to juz multi! 27.01.17, 23:46 Że nawet o trzech królach już nie wspomnę! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Zamach w Berlinie. 26.01.17, 23:26 ,,Demokraci w Szwecji domagają się interwencji zbrojnej w Malmö, aby „przywrócić ład i porządek. Bandyci zamienili całe miasto w strefę no-go. Polityk opozycji Magnus Olsson zakomunikował, że nadszedł czas wezwania wojska w celu zakończenia fali brutalnych przestępstw w trzecim co do wielkości szwedzkim mieście. Zauważa on, że wielu obywateli Malmö ginie na skutek strzelanin, ataków granatami i morderstw." W calutkiej ndie.pl/szwedzka-opozycja-domaga-sie-interwencji-zbrojnej-aby-przywrocic-lad-porzadek/ Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Zamach w Berlinie. 26.01.17, 23:27 Muszą wyginąć narody Zachodniej Europy. Nie ma innej możliwości. ndie.pl/lewica-oskarza-kolonska-policje-o-rasizm-interwencjach-sylwestra/ Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Życzyli mu śmierci... Jak to chrześcijanie. 27.01.17, 00:16 "Dramat rozegrał się w Canal Grande, największym i najbardziej rozpoznawalnym kanale w Wenecji. Na nagraniu, które dopiero teraz pojawiło się w sieci widzimy mężczyznę tonącego na oczach przynajmniej kilkudziesięciu ludzi. Zamiast mu pomóc, wykrzykują rasistowskie hasła, obrażają go, a jedna osoba stwierdza, że trzeba pozwolić mu umrzeć. 22-latek umiera na oczach tłumu." www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/wenecja-imigrant-tonie-na-oczach-tlumu-nikt-nie-skacze-by-mu-pomoc/7cqbtct Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Życzyli mu śmierci... Jak to chrześcijanie. 27.01.17, 01:05 Ten też umarł na oczach tłumu :-( www.youtube.com/watch?v=RJ6xBPliPD8 Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Jak Kaczyński 27.01.17, 23:41 Ukradł motocykl i poległ! Jak Kaczyński... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Zamach w Berlinie. 27.01.17, 23:34 Pisałem że wojna nadchodzi wielkimi krokami. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Zamach w Berlinie. 27.01.17, 23:35 No i pisałem, że wszystkie wojny przeniosą do Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Putin i Trump 27.01.17, 23:43 I tak nam dopomóż Trump i... Putin! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Zamach w Berlinie. 28.01.17, 22:37 Do Paryża już nie jeżdżą? Czemu? Ciekawe gdzie potem będą jeździć. next.gazeta.pl/next/7,151003,21301919,za-duzo-turystow-przyjezdza-do-barcelony-miasto-podjelo-zaskakujaca.html#BoxBizLinkZ25 Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Jak to, gdzie? 28.01.17, 23:19 Jak to, gdzie? Do Warszawy i Budapesztu i Mińska, że o Moskwie nawet już nie wspomnę! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Zamach w Berlinie. 30.01.17, 20:27 ,,Szwecja to idealny przykład państwa, które powoli upada przez nieodpowiedzialną politykę migracyjną. Co ciekawe, władze, policja oraz tamtejsze media nie chcą przyznać, że kryzys został wywołany poprzez sprowadzenie obcych kulturowo tzw. uchodźców. Choć wszędzie mówi się o tym głośno, w Szwecji nie wolno wskazać na rzeczywistych sprawców gwałtów czy morderstw, gdyż można za to stracić pracę, zostać zaatakowany przez wypranych mózgowo "lewicowych działaczy" i zostać oskarżonym o rasizm, a wtedy najlepiej jest po prostu opuścić ten wielokulturowy raj, o czym przekonało się wielu Szwedów, w tym dziennikarzy." ,,Niemcy i Francja to jeszcze nic, w porównaniu do Szwecji. Tam regularnie dochodzi do przestępstw, rozbojów, morderstw i gwałtów. Każdego roku podpalane są tam rekordowe ilości samochodów a sprawcy pozostają nieznani. W 2016 roku, szwedzka policja opisała łącznie ponad 50 stref, do których nie mają dostępu ani służby ratownicze, ani nawet policja. Wkroczenie na terytorium, kontrolowane przez lokalne gangi tzw. uchodźców, natychmiast wiąże się z reakcją. Bez zapewnionego wsparcia i pojazdów opancerzonych, policjanci ryzykują śmiercią." Oczywiście kryzys nie ma nic wspólnego z imigrantami. Kompletnie nic. W Malmo wybuchają granaty, Szwecja stała się światową stolicą gwałtu. Sami Szwedzi gwałcą i mordują. A imigranci nie mają z tym nic wspólnego.Strefy do których policja nawet nie wjeżdża też zrobili rodowici Szwedzi. Tak kłamać? zmianynaziemi.pl/wiadomosc/szwecja-jest-na-skraju-wojny-domowej zmianynaziemi.pl/wiadomosc/szwecja-jest-na-skraju-wojny-domowej Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Szwecja ma już 10 mln mieszkańców 30.01.17, 21:13 Może i masz rację, ale warto pamiętać, że: "Liczba mieszkańców Szwecji statystycznie przekroczyła w piątek 10 milionów - poinformowały szwedzkie władze, wskazując, że do wzrostu przyczyniły się głównie imigracja i przewaga urodzeń nad zgonami." wiadomosci.onet.pl/swiat/szwecja-ma-juz-10-mln-mieszkancow/qn3jz7n Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Szwecja ma już 10 mln mieszkańców 30.01.17, 21:16 Zobaczymy jak liczba imigrantów skoczy z 8% do 20%. Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Szwecja ma już 10 mln mieszkańców 30.01.17, 21:17 To znaczy jeśli liczba muzułmanów wzrośnie z 8% obecnie do 20% populacji Szwecji. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Zemsta jest rozkoszą bogów 02.02.17, 22:05 Ja bym się do tego nie mieszał. Zemsta jest rozkoszą bogów, nawet rękami islamistów! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Zemsta jest rozkoszą bogów 02.02.17, 22:18 Jak ktoś jest metodycznie głupi to powinien być ukarany. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Wszystko jest wzgledne... 02.02.17, 21:56 To zależy - czy jesteś optymistą, czy pesymistą? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Szwecja ma już 10 mln mieszkańców 30.01.17, 21:56 >przewaga urodzeń nad " Chyba urodzili się kolorowi mieszkańcy Szwecji o imieniu Abdul, Mohamed? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 A nam został tylko Rodzina Radia Maryja... 02.02.17, 21:58 A nam została tylko Rodzina500+... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Zamach w Berlinie. 02.02.17, 21:38 Niemiaszki będą mieli jeszcze lepiej hehe. Schulz za Merkel. wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Sondaz-Martin-Schulz-pokonal-Angele-Merkel-Rekordowy-wynik-SPD,wid,18692088,wiadomosc.html?ticaid=1188e6&_ticrsn=3 Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Zamach w Berlinie. 02.02.17, 21:39 Kalifat albo emirat będzie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Putin walczy 02.02.17, 22:02 Sam pisałeś, że nawet Putin walczy przeciw kalifatowi i pójdzie... Nie wiadomo jeszcze tylko, czy na wschód, czy wprost przeciwnie... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Dobra zmiana 02.02.17, 21:59 Nam pozostała tylko perspektywa wymiany Szydło na Kaczyńskiego... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Zamach w Berlinie. 02.02.17, 22:07 hehe to jest parodia. Erdogan poucza Merkel. Oczywiście to nie ma nic wspólnego z islamem. ,,Erdogan do Merkel: określenie „islamski terroryzm” nie powinno być używane." ndie.pl/erdogan-do-merkel-okreslenie-islamski-terroryzm-powinno-byc-uzywane/ Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Rozpuk 02.02.17, 23:12 Rozpuk, co by to nie mogło oznaczać, też może zaszkodzić... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Zamach w Berlinie. 02.02.17, 22:10 hehehehe ,, Z rozbrajającą szczerością i bez żadnych obaw Somalijczyk o imieniu Abdullah udzielający wywiadu dziennikarzom z „Lietuvos Rytas” stwierdza, że przyjechał do Niemiec żyć i pobierać zasiłki, a nie pracować. Gdy tylko otrzyma obywatelstwo niemieckie, planuje sprowadzić całą rodzinę złożoną z dziesięciu osób. To nie jest odosobniony przypadek." ndie.pl/somalijczyk-naucze-sie-niemieckiego-chce-mi-sie-pracowac/ Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Z rozbrajającą szczerością i bez żadnych obaw... 02.02.17, 22:28 Znam paru takich, pożal się Boże, Polaków, którzy w absolutnie porównywalnym celu wybrali się na Wyspy, że o innych krajach europejskich nawet już nie wspomnę! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Z rozbrajającą szczerością i bez żadnych obaw 02.02.17, 22:31 hehehhehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Zamach w Berlinie. 02.02.17, 22:30 Niech każdy z tych 2 milionów imigrantów sprowadzi tylko, już zaniżam 5 osobową rodzinę. hehehehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Zamach w Berlinie. 02.02.17, 22:32 A rodzicom dzieci polecałbym uczyć je arabskiego bo za 30 lat to będzie urzędowy język u naszych zachodnich sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Szkoda, że nie węgierski... 02.02.17, 23:08 No cóż, ostatnio języki są modne! Nawet chiński! ;-)) PS Szkoda, że nie węgierski... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Ciężka sprawa... 02.02.17, 23:05 Masz na myśli Polaków? Faktycznie, ciężka sprawa... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Ciężka sprawa... 02.02.17, 23:09 Ty jeśli to prawda co pisałeś odnośnie swojego wieku tego nie dożyjesz jak i pewnie parę innych osób a żeby zobaczyć symptomy to za głupi jesteś. Odejdziesz w bezmózgowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Marna pociecha! 02.02.17, 23:18 Może i masz rację, ale to dość marna pociecha dla takich intelektualistów jak Ty! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Zamach w Berlinie. 03.02.17, 17:14 Beznadziejni są to muszą gwałcić. Jak nawet wyzwolone kobiety na Zachodzie nie chcą z nimi nic. zmianynaziemi.pl/wiadomosc/europejki-nie-moga-bronic-sie-przed-uchodzcami-gwalcicielami Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nawet z Tobą... 03.02.17, 21:13 Podejrzewam, że te wyzwolone z Zachodu nie chciałyby nawet z Tobą nic... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Nawet z Tobą... 03.02.17, 21:20 Wole Słowianki. Ewentualnie Włoszki. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 To one nas wybierają... 03.02.17, 22:36 Może i masz rację, ale ktoś kiedyś powiedział, że my je kochamy, ale to one nas wybierają... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: To one nas wybierają... 03.02.17, 22:42 Takie powiedzonka są żałosne i o dupę rozbić Jak byłeś młody i podrywała Cie 150 kilowa pani po 60 to bezwiednie się zgadzałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: To one nas wybierają... 03.02.17, 22:42 Ja jestem tego zdania, że jednak i kobieta, i mężczyzna wybierają. Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: To one nas wybierają... 03.02.17, 22:47 W 90% to jest tak, że nikt nikogo nie wybiera, tylko gapią się na siebie albo trzaskają spojrzeniami i się wstydzą zrobić cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: To one nas wybierają... 03.02.17, 22:49 A miłość z gruntu rzeczy jest przereklamowana. Opiera się na kłamstwie. Na tym, że to ta jedyna osoba na świecie. A nikt nie sprawdził pozostałych 3 miliardów. Więc skąd może to wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Co z ta prokreacją? 03.02.17, 22:55 Masz rację, o kant d... to rozbić... Tylko co z tą demografia, że o prokreacji nawet już nie wspomnę? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Co z ta prokreacją? 03.02.17, 22:58 To do prokreacji potrzeba miłości? Od kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: To one nas wybierają... 03.02.17, 22:55 Poza tym z miłością są same problemy. Zakochana osoba dusi drugą osobę. Staje się zaborcza. I budzi wyrzuty sumienia jak się ją olewa albo zrywa itp. Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: To one nas wybierają... 03.02.17, 22:57 Miałem już takie, że np. dzwoniła o 2 w nocy z bekiem, że jeździ pijana i walnie w ściane itp. Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: To one nas wybierają... 03.02.17, 23:14 Z tej miłości to ludziom tylko palma odbija. www.rmf24.pl/fakty/polska/news-przejechal-kobiete-spalil-auto-mial-zabic-bo-przezyl-zawod-m,nId,1867990 Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: To one nas wybierają... 03.02.17, 23:17 Nawet w TBg był przypadek, że gościa dziewczyna rzuciła czy zdradziła. Ukradł auto, napadł na CPN(łup 20 zł), zrobił tym ukradzionym autem wypadek. Przez miłość człowiek staje się niewolnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Miłość? 03.02.17, 23:30 Wydawało, nie wydawało ale za napad jest do 12 lat. Pewnie do tej pory siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Miłość do człowieka? 06.02.17, 21:12 Szkoda, że nie była to miłość do człowieka... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 To może lepiej nie olewać? 03.02.17, 23:22 To może lepiej nie olewać? Traktuj innych tak, jakbyś sam byś chciał być przez nich traktowany... Wiem, nic z tego nie rozumiesz. :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Zamach w Berlinie. 06.02.17, 18:13 Na wszelkie sposoby chcą każdy kraj zislamizować. Jak się nie da tak to tak. Teraz znowu metodą na dzieci. No bo kto jest przeciwko dzieciom? Tylko nie piszą, że te dzieci przyjadą z 10 członkami rodziny. Że kiedyś dorosną i mogą być islamistami. Jak już się tu pojawią to pewnie dostaną prawo stałego pobytu a potem obywatelstwo i wtedy mamy te same problemy co na Zachodzie. Nie dajcie się ogłupić. Rząd ma racje, ratuje nas i nie dajcie sobie wmówić jakiś głupot. weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,21339189,rzecznik-praw-dziecka-niewazne-skad-sa-dzieci-nasze-czlowieczenstwo.html#MT Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Zamach w Berlinie. 06.02.17, 18:19 Karnowski zajmij się pół tysiącem bezdomnych w Sopocie. A muslimów sobie przyjmuj pod swój własny dach a nie na koszt społeczeństwa. Wielki dobroczyńco na cudzy koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Zamach w Berlinie. 06.02.17, 18:21 Ten pan powinien być natychmiastowo pozbawiony stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
7sprawiedliwosc7 Re: Zamach w Berlinie. 06.02.17, 18:27 Na Zachodzie tak zrobili, że dają muslimom obywatelstwo i później nie da się z nimi nic zrobić nawet jak nawołują do dżihadu i są ekstremistami. Wprowadzić w Polsce całkowity zakaz nadawania obywatelstwa muzułmanom z jakiegokolwiek powodu, nawet rodzinnego. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Powód rodzinny 06.02.17, 21:15 A jakie mogą być inne powody do ubiegania się o polski paszport? Lepiej niech będą sierotami? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Misiek... 06.02.17, 21:17 Może i masz rację, ale ja mam paru lepszych kandydatów. A propos, a co sądzisz o rzeczniku MON b. Misiewiczu? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Warto pamiętać, chyba... 06.02.17, 21:09 Armia Andersa: "Po opuszczeniu Rosji do Iranu w dwóch transportach – w okresie marzec – kwiecień i sierpień- wrzesień 1942 r. przybyło wiele tysięcy dzieci. Wg. raportu brytyjskiego oficera A. Rossa od marca do września 1942 r. wyjechało do Iranu łącznie 75 003 wojskowych i 41 128 cywili, w tym ok. 20 tys. dzieci. Ponadto przez Meszhed wyjechało 2 694 osoby, głównie cywili. Na początku XXI w. dowiadujemy się z mediów jakim problemem dla państwa polskiego, jest przyjęcie kilku czy kilkunastu rodzin ze Wschodu. Jakie więc musiały być problemy z przyjęciem wielu tysięcy wygłodzonych, schorowanych i wynędzniałych, obcych dzieci w okresie wojny? W Pahlevi nad brzegiem M. Kaspijskiego palono zawszoną bieliznę, szczepiono dzieci, zeskrobywano z ciał brud, przestrzegano odpowiednią dietę. Wyniszczone organizmy w nowych warunkach nie zawsze potrafiły się oprzeć różnym chorobom; dezynterii, duru brzusznego, tyfusu plamistego itd. Nie wszyscy więc przeżyli trudy transportu, wysoką temperaturę i malaryczny klimat. Do końca 1943 r. zmarło 2119 osób…" wkrakowie2015.wordpress.com/2015/01/04/zapomniane-dzieci-uchodzcy-z-armia-andersa-w-przyjaznym-iranie/ Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Islamizacja Polski? Dlaczego nie? 06.02.17, 20:58 Masz rację, to już będzie 100 muzułmanów (nie mylić z islamistami" ! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś