Gość: zakręcony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 18:08 czy kwota 390 000 zł za usypany kopiec na rondo to nie za dużo???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nevver mind Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.04, 19:13 No dobra powiedzmy że daję Ci 200 000 zł + łopata i 30 dni (może być więcej, nie pamiętam ile to robili) ZROBISZ to samo ??? !!! NO WŁAŚNIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pwp Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 19:17 Według mnie to jednak troche za duzo.Nie wiem ile kosztuje 1 m kw kostki brukowej,ale niech im bedzie-no coz tylko zakladac firmy budowlane i budowac- czysty zysk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buchalter Kosztorys budowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 20:09 Pensje dla pracowników, materiały, zaangażowanie sprzętu, zysk właściciela firmy i oczywiście łapówka dla decydenta(ów). Pewnie i tak dzięki łapówce, czysty zysk jest większy od zakładanego. PS Niekoniecznie musiała być łapówka, może zwrot kasy za kampanię lub/i wpłata na nową kampanię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakręcony Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 09:47 Zrobię i jeszcze cie pocałuje w reke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myślę sobie... Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: *.sistbg.net 04.10.04, 21:01 Rondo budował Rejon Dróg Miejskich - czy on nie jest na garnuszku UM a oni muszą wegetować tak samo jak prezydent (prawie)wszystkich tarnobrzeżan. Najlepiej Wam to wyjaśni MADASZKA... Odpowiedz Link Zgłoś
madaszka1 Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu 05.10.04, 19:59 Madaszka nie ma co tu wyjaśniać. Sprawa jest jasna jak słońce. GTW zleciła...pfuuu...pozwoliła wygrać przetarg na budowę ronda RDM...chociaż to tylko szyld Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach.z Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: 217.96.44.* 15.02.05, 19:04 Rondo nie budował RDM , ale Inżdrog ze Stalowej Woli - Gdyby budował RDM robota do dziś by była w toku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:56 a tak fajnie się tam biło samochody!!! a teraz sie cholera nie za bardzo da!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drogowiec Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.04, 16:01 Nie czepiajcie się RDM-u, to i tak cud, że kostki nie kładł monopolista postepowań przetargowych firma Skobud (oczywiście, że wygrywa bo jest najlepszy i najtańszy). Mnie najbardziej rozmieszył fakt, że od piątku rondo czekało, aż jaśnie Dziubek przetnie wstęgę...Biedny jest ten tarnobrzeski naród. A swoją drogą to dopiero drugie rondo, więc po co media piszą kolejne, chyba że chodzi o to małe na Dzikowie (zupełnie niepotrzebne) nazywane rondem Dziubińskiego (taknazwał je jeden z lokalnych dzienników... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziubofil Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 19:22 W Warszawie jest Waszyngtona to w Tarnobrzegu może być Dziubinskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.04, 14:44 Jestem za jednak jeden warunek - musi zostać "poświęcone" .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inż.Karwowski Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 12:55 Ostatnio byłem na Dzikowie obejrzeć postep prac nad nową Biedronką się wpieprzyłem w ulicę Słomki to kwadrans nie mogłem wyjechać. Może tam rondo trzeba zrobić koło WORD-u na sobie na Dzikowie (nazywane przez mieszkańców Wiejskiej rondem J.D). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubylec Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 20:25 a stary!!!!!!!!!! TEN PROBLEM MAM CO RANO. JADĄC W STRONĘ MIASTA TRZEBA SKRECIC PRZEZ PARKING KOŁO "WSZYSTKO DLA DOMU"I WYJECHAC BLIŻEJ ŚWIATEŁ A W STRONE SANDOMIERZA ...NIESTETY NAJLEPIEJ COFNĄĆ SIĘ PRZEZ WIEJSKĄ I KOŁO KOMISU .ZE SŁOMKI TO ISTNA MASAKRA.JADĄC Z FABRYCZNEJ I MAJĄC ZE DWIE L-KI PRZED SOBĄ NIESTETY MUSISZ WALIĆ PRZEZ PARKING KOŁO KAMELEONA I POTEM JUŻ JESTEŚ W DOMU.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inż. Karwowski Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 22:53 Tylko dlaczego mam się męczyć? Najpierw Jaś Mleczasz porobił światła koło PKS, potem na wiejskiej, a teraz przez WORD to już totalny kanał. Na domiar zrobił światła na Zwierzynieckiej, a nie tutaj. Mieszkańcy Dzikowa powinni mu spóścić bańki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 15:59 dokładnie, wyjechać koło Worda to nie lada sztuka w godzinach szczytu, szlag mnie tam trafia, jak stac musze w korku 10 minut za wyjeżdzającymi eL-kami, tam albo światła, albo rondo by sie zdało... albo worda przenieść :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Archeo Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 17:56 Ku pamięci, by kolejne ronda były tańsze... Odpowiedz Link Zgłoś
lisek05 Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu 16.02.05, 11:16 A CO JEST Z TĄ KASĄ UNIJNĄ. CENZOR MICHALIK NA ŁAMACH TUBY PROPOGANDOWEJ MERKURIUSZA JESZCZE W 2004 CHWALIŁ SIĘ, ŻE MIASTO APLIKUJE O ŚRODKI UE NA DROGI I RONDA, A TU KOLEJNY RAZ GÓW...ZNÓW TYLKO KASA Z BUDŻETU MIASTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RDK Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: 217.96.44.* 18.02.05, 19:37 Gdzie następne rondo ?? Odpowiedz Link Zgłoś