Dodaj do ulubionych

RONDO (nowe) w Tarnobrzegu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 18:08
czy kwota 390 000 zł za usypany kopiec na rondo to nie za dużo????
Obserwuj wątek
    • Gość: nevver mind Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.04, 19:13
      No dobra powiedzmy że daję Ci 200 000 zł + łopata i 30 dni (może być więcej,
      nie pamiętam ile to robili) ZROBISZ to samo ??? !!!

NO WŁAŚNIE !!!
      • Gość: pwp Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 19:17
        Według mnie to jednak troche za duzo.Nie wiem ile kosztuje 1 m kw kostki
        brukowej,ale niech im bedzie-no coz tylko zakladac firmy budowlane i budowac-
        czysty zysk
        • Gość: buchalter Kosztorys budowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 20:09
          Pensje dla pracowników, materiały, zaangażowanie sprzętu, zysk właściciela
          firmy i oczywiście łapówka dla decydenta(ów). Pewnie i tak dzięki łapówce,
          czysty zysk jest większy od zakładanego.
          PS Niekoniecznie musiała być łapówka, może zwrot kasy za kampanię lub/i wpłata
          na nową kampanię.
      • Gość: zakręcony Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 09:47
        Zrobię i jeszcze cie pocałuje w reke
    • Gość: myślę sobie... Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: *.sistbg.net 04.10.04, 21:01
      Rondo budował Rejon Dróg Miejskich - czy on nie jest na garnuszku UM a oni
      muszą wegetować tak samo jak prezydent (prawie)wszystkich tarnobrzeżan.
      Najlepiej Wam to wyjaśni MADASZKA...
      • madaszka1 Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu 05.10.04, 19:59
        Madaszka nie ma co tu wyjaśniać. Sprawa jest jasna jak słońce. GTW
        zleciła...pfuuu...pozwoliła wygrać przetarg na budowę ronda RDM...chociaż to
        tylko szyld
      • Gość: stach.z Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: 217.96.44.* 15.02.05, 19:04
        Rondo nie budował RDM , ale Inżdrog ze Stalowej Woli - Gdyby budował RDM robota
        do dziś by była w toku
    • Gość: kierowca Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:56
      a tak fajnie się tam biło samochody!!! a teraz sie cholera nie za bardzo da!!!
      • Gość: Drogowiec Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.04, 16:01
        Nie czepiajcie się RDM-u, to i tak cud, że kostki nie kładł monopolista
        postepowań przetargowych firma Skobud (oczywiście, że wygrywa bo jest najlepszy
        i najtańszy). Mnie najbardziej rozmieszył fakt, że od piątku rondo czekało, aż
        jaśnie Dziubek przetnie wstęgę...Biedny jest ten tarnobrzeski naród. A swoją
        drogą to dopiero drugie rondo, więc po co media piszą kolejne, chyba że chodzi
        o to małe na Dzikowie (zupełnie niepotrzebne) nazywane rondem Dziubińskiego
        (taknazwał je jeden z lokalnych dzienników...
        • Gość: Dziubofil Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 19:22
          W Warszawie jest Waszyngtona to w Tarnobrzegu może być Dziubinskiego.
          • Gość: Fanka Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.04, 14:44
            Jestem za jednak jeden warunek - musi zostać "poświęcone" ....
            • Gość: Inż.Karwowski Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 12:55
              Ostatnio byłem na Dzikowie obejrzeć postep prac nad nową Biedronką się
              wpieprzyłem w ulicę Słomki to kwadrans nie mogłem wyjechać. Może tam rondo
              trzeba zrobić koło WORD-u na sobie na Dzikowie (nazywane przez mieszkańców
              Wiejskiej rondem J.D).
              • Gość: tubylec Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 20:25
                a stary!!!!!!!!!!
                TEN PROBLEM MAM CO RANO. JADĄC W STRONĘ MIASTA TRZEBA SKRECIC PRZEZ PARKING
                KOŁO "WSZYSTKO DLA DOMU"I WYJECHAC BLIŻEJ ŚWIATEŁ A W STRONE
                SANDOMIERZA ...NIESTETY NAJLEPIEJ COFNĄĆ SIĘ PRZEZ WIEJSKĄ I KOŁO KOMISU .ZE
                SŁOMKI TO ISTNA MASAKRA.JADĄC Z FABRYCZNEJ I MAJĄC ZE DWIE L-KI PRZED SOBĄ
                NIESTETY MUSISZ WALIĆ PRZEZ PARKING KOŁO KAMELEONA I POTEM JUŻ JESTEŚ W DOMU....
                • Gość: Inż. Karwowski Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 22:53
                  Tylko dlaczego mam się męczyć? Najpierw Jaś Mleczasz porobił światła koło PKS,
                  potem na wiejskiej, a teraz przez WORD to już totalny kanał. Na domiar zrobił
                  światła na Zwierzynieckiej, a nie tutaj. Mieszkańcy Dzikowa powinni mu spóścić
                  bańki.
                • Gość: art Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 15:59
                  dokładnie, wyjechać koło Worda to nie lada sztuka w godzinach szczytu, szlag
                  mnie tam trafia, jak stac musze w korku 10 minut za wyjeżdzającymi eL-kami, tam
                  albo światła, albo rondo by sie zdało... albo worda przenieść :)
    • Gość: Archeo Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 17:56
      Ku pamięci, by kolejne ronda były tańsze...
    • lisek05 Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu 16.02.05, 11:16
      A CO JEST Z TĄ KASĄ UNIJNĄ. CENZOR MICHALIK NA ŁAMACH TUBY PROPOGANDOWEJ
      MERKURIUSZA JESZCZE W 2004 CHWALIŁ SIĘ, ŻE MIASTO APLIKUJE O ŚRODKI UE NA DROGI
      I RONDA, A TU KOLEJNY RAZ GÓW...ZNÓW TYLKO KASA Z BUDŻETU MIASTA.
    • Gość: RDK Re: RONDO (nowe) w Tarnobrzegu IP: 217.96.44.* 18.02.05, 19:37
      Gdzie następne rondo ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka