Dodaj do ulubionych

Może te linki nie "znikną"

07.08.17, 08:09
Felieton Stanisława Michalkiewicza:
polskaniepodlegla.pl/opinie/item/12558-tylko-u-nas-stanislaw-michalkiewicz-sznur-w-domu-wisielca
Piotr Wielgucki o świetej krowie PRL i III RP:
kontrowersje.net/do_cackania_si_z_chamstwem_prymitywizmem_i_prowokacjami_owsiaka_pod_s_d
O niespełnionych ambicjach Radosława Sikorskiego:
wpolityce.pl/polityka/352063-nowy-fragment-tasm-niespelnione-ambicje-sikorskiego-wrocisz-na-prezydenta-a-donald-donaldowi-cos-sie-wymysli
Co powinien wysłać Jarosław Kaczyński swojemu byłem posłowi:
wpolityce.pl/polityka/352053-jaroslaw-kaczynski-powinien-wyslac-radoslawowi-sikorskiemu-butelke-szampana-byly-szef-msz-sprawil-pis-owi-wielki-prezent

Obserwuj wątek
    • palacz67 Re: Może te linki nie "znikną" 07.08.17, 09:36
      Witam, nie miałam problemu z linkami. Dzękuję za poranną prasówkę, tym bardziej, że nie miałam od środy dostępu do telewizora. Radosław Sikorski nie popisal się swoją elokwencją, ale mnie to nie dziwi, bo wszystkiego się można po nim spodziewać. Pozdrawiam
      • e-zybi Re: Może te linki nie "znikną" 07.08.17, 09:48
        Myślę, że nie tylko po RS można się wszystkiego spodziewać, wielu tutaj "wojowało" i co?...polegli ;-)
      • wislocki12 Prasówka 07.08.17, 11:25
        Prasówki to dobra peerelowska tradycja! ;-))
    • genia50 Re: Może te linki nie "znikną" 07.08.17, 09:43
      Ja też chciałabym usłyszeć , ale rozmowę telefoniczną na pokładzie Tu-154 , może jeszcze kiedyś doczekam?
      • e-zybi Re: Może te linki nie "znikną" 07.08.17, 09:50
        Tego Pani życzę ;-)
      • wislocki12 Nikt nie uwierzy! 07.08.17, 21:07
        Obawiam się, że nawet jak już się pojawi, to i tak już nikt nie uwierzy... :-((
    • wislocki12 Telefon jako narzędzie poltyki 07.08.17, 11:35
      Może i red. Stanisław "Stare Kiejkuty" Michalkiewicz ma rację, ale ja zupełnie nie rozumiem, dlaczego kanclerz Merkel miałoby aż tak zależeć na losach polskiej demokracji... ;-))
    • wislocki12 Piękne za nadobne 07.08.17, 11:37
      Nie popieram Owsiaka, ale cieszę się, że Pawłowicz otrzymała swoje piękn za nadobne... ;-))
    • wislocki12 Dorobek 07.08.17, 11:42
      Wobec "dorobku" Misiewicza i Macierewicza taśmy Sikorskiego to małe piwo. Nie mylić z szampanem! ;-))
    • genia50 Re: Może te linki nie "znikną" 08.08.17, 13:48
      Wolę morze niż może......
      I to zdecydowanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka