Dodaj do ulubionych

Porobiło się, prezerwatywy albo chleb

01.09.17, 06:32
Michał Rola z telewizji spotkał wystrojonego na cudaka "mężczyznę" i feministkę i przeprowadził z nimi wywiady. Nie sądziłem, że można tak zidiocieć by do mikrofonu i przed kamerą opowiadać takie kocopoły.
polskaniepodlegla.pl/kraj-swiat/item/12801-posluchajcie-tego-feministka-twierdzi-ze-trzeba-wybierac-prezerwatywa-czy-chleb-a-fabian-mowi-jakie-wolnosci-zabral-pis
Obserwuj wątek
    • palacz67 Re: Porobiło się, prezerwatywy albo chleb 01.09.17, 12:07
      Witam, dzięki za poprawę nastroju, wykręciłam dziś ponad 30 km i dlatego dopiero teraz czytam, pozdrawiam:-)
    • wislocki12 Prezerwatywy i... chleb 01.09.17, 21:50
      Prezerwatywy to zabrał ludzkości Jan Paweł II! :-((

"Gdy zebrani w kościele chcieli usłyszeć, dlaczego tak wielu z nich umiera na tę dziwną, zmieniającą ludzi w szkielety chorobę, papież oświadczył, że użycie prezerwatywy to grzech i jedynym lekarstwem jest wierność lub wstrzemięź­li­wość seksualna - gazeta "The Times" przywołuje spotkanie Jana Pawła II z mieszkańcami rejonu świata, gdzie wykluwała się epidemia AIDS."

www.sfora.pl/swiat/Slowa-Jana-Pawla-II-skazaly-miliony-na-smierc-a4126
      • genia50 Re: Prezerwatywy i... chleb 02.09.17, 14:10
        I o to ludzie najbardziej oskarżają J.P.II
        P.S.Kiedyś prezerwatywy były bez vat-u, bo widziałam fakturę, a teraz ma być chyba przywrócony, muszę kupić i spojrzeć na paragon, to będę wiedzieć jak jest teraz, chyba że ktoś wie , to obejdzie się bez zakupu.
        • e-zybi Re: Prezerwatywy i... chleb 02.09.17, 18:18
          Niech Pani kupi i podzieli się z nami informacją.
          • genia50 Re: Prezerwatywy i... chleb 02.09.17, 21:00
            Zgoda.Kupię i koniecznie wezmę paragon, bo sam zakup bez zabrania paragonu nic nie wyjaśni.Ale jeśli Pan lub ktoś inny wcześniej się dowie, to też proszę o informację...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka