Dodaj do ulubionych

umknęło wisłockiemu

19.10.17, 15:15
Umknęło ci wisłocki? Nie pisali nic o tym w Nasz Dziennik?
www.youtube.com/watch?v=XJ7dIT0BppI
Wytłumacz mi dlaczego w Polsce jest taka służalczość, wsparcie i poparcie wobec Ukraińców choć jest tam histeria antypolska, powrót banderyzmu.
Może w Nasz Dziennik coś chociaż na te tematy pisali?

Obserwuj wątek
    • e-zybi Re: umknęło wisłockiemu 19.10.17, 18:29
      Myślę, że nie umknęło, tylko tobie nie chce się poszukać i lecisz na łatwiznę...przechrzto ;-)
    • genia50 Re: umknęło wisłockiemu 19.10.17, 19:23
      Od wielu lat trwa akcja repatriacyjna i daje się różne świadczenia przybywającym do Polski. Mam podejrzenie, że zwłaszcza chętnie przyjmowane są osoby deklarujące katolicyzm. Gdzieś słyszałam, że wystarczy zaświadczenie aby otrzymać emeryturę, nikt nie egzekwuje składek na ubezpieczenie.Słyszałam też ,że przywożą do nas kupione (sfałszowane) świadectwa itp. dokumenty i posługują się nimi. Nie dziw się Abecadło temu, że nie tylko "Polak potrafi"...
    • wislocki12 Bez przesady 19.10.17, 20:30
      "W Kijowie otwarto w niedzielę ulicę Jana Pawła II. Odsłonięto też mural z wizerunkiem papieża. Dzień wcześniej na domu, na którym znajduje się mural, pojawiły się antypolskie napisy i swastyka. Usunięto je i uroczystość odbyła się bez zakłóceń."
      Chyba przesadzasz z tą "histerią antypolską, powrotem banderyzmu". ;-))

www.tvp.info/34408733/patron-polskoukrainskiego-pojednania-ulica-sw-jana-pawla-ii-w-kijowie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka