mocca25 19.05.25, 13:28 Tylko gdyby wam umknęło , nowy papież otwarcie poparl Ukrainę, potępił Rosję. Dla mnie to nie ma większego znaczenia, ale dla was na pewno to ważne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mocca25 Re: Do katolików , Ukraina 19.05.25, 13:42 Nie wiem, ale nie wypisuj do mnie na priv. Jak wiesz, nie odpowiadam Odpowiedz Link Zgłoś
dekoderka Re: Do katolików , Ukraina 19.05.25, 13:44 A kto by pisał? Trolle mają wysokie mniemanie o swojej ważności Odpowiedz Link Zgłoś
mocca25 Re: Do katolików , Ukraina 19.05.25, 13:47 Ty, usiłowałeś zdekodować lajtova i wypisałes jej domniemane nicki Przypuszczam, że tego maila wysłałeś hurtowo. To na tyle, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
mocca25 Re: Do katolików , Ukraina 19.05.25, 14:06 To nie kwestia trafienia. To twój mail gazetowy .tym razem eot Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Do katolików , Ukraina 19.05.25, 14:53 O ciekawe. Prześlij mi tego maila. Chętnie się zapoznam. Odpowiedz Link Zgłoś
mocca25 Re: Do katolików , Ukraina 19.05.25, 15:01 Sprawdzę czy mam screena bo tamte konto mam skasowane. Dekoderka napisała coś w stylu a czy wiesz, że lajtova to też nick (nie pamiętam coś na i i jeszcze jakiś jeden). Olalam, ale dzisiaj zasluzyla. Odpowiedz Link Zgłoś
mocca25 Re: Do katolików , Ukraina 19.05.25, 15:03 P.s. danych osobowych nie podawala Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Do katolików , Ukraina 19.05.25, 16:38 Nie napisała a napisał bo to chłop jest. Znam dane typa Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Do katolików , Ukraina 20.05.25, 08:33 Dekoderka to stavros - stunickowiec zajmujący się wyłącznie hejtowaniem z Rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
wrota.do.lasu Re: Do katolików , Ukraina 19.05.25, 13:43 To niech może uszczknie conieco z watykanskiego skarbca i wesprze . Odpowiedz Link Zgłoś
mocca25 Re: Do katolików , Ukraina 19.05.25, 13:45 Ale to głowa kościoła, katolicy chyba sluchaja Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Do katolików , Ukraina 19.05.25, 14:45 mocca25 napisała: > Ale to głowa kościoła, katolicy chyba sluchaja Nie wiem jak Leona, bo to się dopiero okaże, ale Franciszka, to najbardziej nie słuchali jego pracownicy, np. polscy biskupi. 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
mocca25 Re: Do katolików , Ukraina 19.05.25, 14:53 A to już nie wiem Sami muszą zdecydować na czym polega ich wiara Ja tylko wspominam bo wczoraj tyle się działo o mogło umknąć Odpowiedz Link Zgłoś
mocca25 Re: Do katolików , Ukraina 19.05.25, 14:20 P.s. bo moje że to nie było jasne. Nie chodziło o wsparcie materialne tylko nazwanie wprost kto jest agresorem a kto ofiarą i krytyka Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
piwoniawpiwnicy Re: Do katolików , Ukraina 20.05.25, 12:43 Papież powinien potępić jakiekolwiek planowane rozlewanie się wojny na Polskę, która ucierpiała nieporównywalnie wcześniej! I tylko to mnie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mocca25 Re: Do katolików , Ukraina 20.05.25, 12:47 A to wierni mówią papieżowi co mowic? Nie znałam tej zasady religii katolickiej. Myślałam, że jest odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ariathedevil Re: Do katolików , Ukraina 20.05.25, 13:01 Bardzo duża część katolików od Wachowiaka ma to zupełnie gdzieś głosują na neonaziola ( przypominają się czasy II WS i korytarz szczurów), kibola który metodą na żula wyłudził mieszkanie, prowadził na koszt podatnika "politykę dynamiczną" w apartamencie, bo nie chcą związków partnerskich. Szczerze pisząc już mam to gdzieś, będę mieć schadenfreude słuchając wycia cześci tej normalniejszej katoli, części rezemków i memcemiarzy. Rumuni są mądrzejszym narodem. Ciekawe co karol ma wydziarane klacie niektórzy mówią, że swastykę inni że umowę z p. Jerzym. Odpowiedz Link Zgłoś