leszeksmieszek 26.02.18, 13:19 niezalezna.pl/218004-tak-sie-pomylic-senator-po-rozlozyl-sam-siebie-na-lopatki-w-kilkanascie-sekund Po lufie, białej substancji czy zielsku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislocki12 TVP Info 26.02.18, 13:26 "Przecież nikt normalny nie chodzi do TVP Info! Prawda?" Ja to nawet TVP Info nie oglądam. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Komentarz 26.02.18, 13:39 TVP Info: „Petru zostanie zjedzony przez Schetynę, a później lider PO będzie miał mdłości”. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Link 26.02.18, 13:40 www.tvp.info/36169381/petru-zostanie-zjedzony-przez-schetyne-a-pozniej-lider-po-bedzie-mial-mdlosci Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: TVP Info 26.02.18, 15:35 Dużo tracisz. Można się dowiedzieć o POwiązaniach.... Odpowiedz Link Zgłoś
a.sdf.gh.kl Re: TVP Info 26.02.18, 16:36 Czyżby rozum POprzestawiały ci TVNy i POdobne? Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: TVP Info 26.02.18, 19:48 Pudło! Oglądaj prognozę POgody, osłabi Twoje "podniecenie" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Prezes, pożal się Boże... 26.02.18, 20:34 Wystarczył prezes, pożal sie Boże, Kurski! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ex_po C2H5OH 26.02.18, 18:42 Sądząc po cerze, durnych wypowiedziach i przynależności partyjnej to: pl.wikipedia.org/wiki/Etanol Zanim wstąpił do PO był fajnym gościem. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Te, dupa" 26.02.18, 20:49 "To nie jest tak, że posłowi Markowi Jakubiakowi z klubu Kukiz'15, coś się, ot tak wyrwało, kiedy mówił, o tym, „że on ma być zadowolony, a nie kobieta”. Posłanki opowiadają nam o chamstwie posłów, a nawet nie tylko komentarzach seksistowskich, ale nawet seksualnych propozycjach. Wicemarszałek Małgorzata Kidawa – Błońska apeluje: Niech wszystkie źle potraktowane przyjdą do mnie! Poseł PiS: Wstyd mi czasem za tych baranów. (...) – Te, dupa! I rechot do tego. I komentarz, jaką to dupę mam – opowiada nam jedna z posłanek. I dodaje, że musi naprawdę zachowywać zimną krew, aby nie dać się wyprowadzić z równowagi. – No chodź, do PiS cię wezmę, wiesz, kim jestem – relacjonuje parlamentarzystka „zaloty” posła zapraszającego ją na seks." www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/sejm-poslanki-narzekaja-na-chamstwo-poslow/clkh3c1 Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Po owocach... 26.02.18, 21:50 "Gdyby wybory parlamentarne odbywały się w lutym 37 proc. badanych, zagłosowałoby na Prawo i Sprawiedliwość – wynika z nowego sondażu Kantar Public. Wyniku poniżej 40 proc. partia Jarosława Kaczyńskiego nie zanotowała już od dawna! Na PO chce oddać głos 20 proc., na Kukiz'15 – 7 proc., na Nowoczesną 6 proc. W Sejmie znalazłby się również PSL i SLD z poparciem 5 proc. respondentów." www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/to-pierwszy-taki-spadek-pis-owi-leca-w-dol-sondaze/el4kx00 Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Po owocach... 27.02.18, 18:58 Nowy pomysł to to , że katecheta będzie mógł być w państwowej szkole wychowawcą klasy.Jak się społeczeństwo zorientuje, że państwo kościelne się umacnia, to słupki znowu spadną.Katecheta podlega biskupowi a nie kuratorium, ale to nie tajemnica kto ma większy wpływ na szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Wychowawca w sutannie 27.02.18, 21:13 To już będą 3 godziny na katechezę? ;-)) PS Ciekawe, czy wyznawcy innych wyznań też będą mogli być wychowawcami... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Mówić swoje... 26.02.18, 23:50 A jakie to ma znaczenie? Trzeba być bezkompromisowy i mówić swoje! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś